Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Kuga Extreme Test Ve Park Asistanı Videoları

Featured Replies

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 57
  • Görüntüleme 22,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bugün yeni kugayı test ettim araçla ilk teste çıkan ben oldum bu sabah gelmiş araç 1.6 ecoboost 180bg selective paket full yani bizim x tit. Gibi araçta navigasyon var harita kartı yok sadece geri gör

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu da videosu

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Elit Gri renkte, 1.6 ecoboost, 4WD, otomatik vites, titanium paket, cam tavan, sony müzik +  navigasyon, park sensörü + geri görüş kamerası donanımlı araç için 75.000 TL. de anlaştık bakalım bir aksil

Yanıtlama zamanı:

Bugün yeni kugayı test ettim araçla ilk teste çıkan ben oldum bu sabah gelmiş araç 1.6 ecoboost 180bg selective paket full yani bizim x tit. Gibi araçta navigasyon var harita kartı yok sadece geri görüş kamerasıda mevcut ayak hareketi ile bağajın açılıp kapanması çok hoşuma gitti. Video Yakup yükleyecek. Kör nokta Sistemi'de vardı.

ben beğendim aracı anlaşırsak takas edebilirim belki :) fiyat 75-80 arası dediler geri dönüş yapacaklar...

9y8uzaru.jpg

se4y3u4y.jpg

ve6esuha.jpg

ame2yse6.jpg

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sürüş nasildi Serdar abi şanzıman özellikle ?

Otomatik şanzıman araç şürüş mükemmel ses yalıtımı süper asfalt sesini içeri almıyor çok beğendim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otomatik şanzıman araç şürüş mükemmel ses yalıtımı süper asfalt sesini içeri almıyor çok beğendim

18" var üzerinde buna rağmen sessiz olması gerekiyor zaten this is Kuga.

Yanıtlama zamanı:

18" var üzerinde buna rağmen sessiz olması gerekiyor zaten this is Kuga.

Traktörü değişsek mi acaba :)

Yanıtlama zamanı:

Anneme aliriz bu arabayi bende 18" jantlarini çalarim ondan :D benim 16 tit jantlari uyar mi kugaya igrenc durur o ayrida :D

Yanıtlama zamanı:

Ozan şaka yapıyor :D tabiki koymamışlardır. Olmaz olur mu kart :) fuarda bile vardı TR haritası

otosandan herşeyi beklerim valla arabayı sattıktan sonra nav için kart alman lazım diyebilir :D

Anneme aliriz bu arabayi bende 18" jantlarini çalarim ondan :D benim 16 tit jantlari uyar mi kugaya igrenc durur o ayrida :D

uyar :P

Yanıtlama zamanı:

Dün bende test ettim 1.6 ecoboost 4WD otomatik vites titanyum paket + cam tavan fiyat 71.500'e kadar indiler. Test sürüş izlenimlerim araç içi sanki biraz gürültülüydü, ön cam rezistans olayı gözümü rahatsız etti, sanki 180 HP bir araç gibi değildi, bunların dışında konfor mükemmel olmuş ailecek çok beğendik, mondeo'yu bekliyorum halen fakat tercih değiştirebilirim heran çok hoşuma gitti. Kabin içi sessizliği artırmak için extra herhangi birşey yapılabilirmi  ? 

Yanıtlama zamanı:

Aslında yol gayet güzeldi, rüzgar sesi alıyor gibi bir sesten bahsediyorum, yolda çok radar kontrollü bir yol olduğundan ara ara 140-160 gibi hızlara çıkabildim, dikkatimi çeken rüzgar sesine benzeyen seste değişme olmadı ne azaldı nede arttı. Araca ilk bindiğimde yol bilgisayarı ortalama yakıtı 13,4 lt. gösteriyordu. Sizce bir test aracına göre normal bir değermi ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sıfırlayıp denemek lazım ama kısa süreler işe yaramaz pek çok.

Focus eb manuel bile 10 lt gösteriyordu test aracı olarak. Bunlar okadar öznelki yorumlamak istemezdim. Buna göre az bile tüketmiş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.