Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, ER-OL Otomotiv said:

5-30 motor yağı motorcraft 75

yağ 10 

hava 35 / 15

polen 40 / 10

mazot filtre 75 ufi (orijinal ile aynıdır)

Fiyatlar kdv dahildir. Soldaki ürünler orijinal, sağdakiler eşdeğer ürünlerdir.

Polen filtresi eğer karbonlu ise 10 TL olanı, diğer filtreler orj. olsun. Motor yağı için castrol yada mobil daha iyi midir eğer siz öneriyorsanız değiştirmeyeyim motorcraft olabilir. Kargo ve ödeme nasıl olacak ?

Uğur Akdaş tarafından düzenlendi
Eksik yazı

• Yanıt 1,6k
  • Görüntüleme 353k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Yag filtresi 20 hava 65 mazot 120 bir de polen degisebilir 85 tl km ye gore triger vs olabilir. --3 dakika sonra eklendi-- Herkese merhaba Askerlik görevim dolayisiyla 3 haftalik

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi.   Salı günü saat 16:00 da havale yaptım.   Aynı gün ürünler kargoya verilmişti.   Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Uğur Akdaş said:

Polen filtresi eğer karbonlu ise 10 TL olanı, diğer filtreler orj. olsun. Motor yağı için castrol yada mobil daha iyi midir eğer siz öneriyorsanız değiştirmeyeyim motorcraft olabilir. Kargo ve ödeme nasıl olacak ?

Polen filtresi karbonludur . Yani biz Motorcraft satiyoruz genel olarak bir problem yasamadik. Kargo tarafimizdan karsilanacaktir . Odeme icin de kredi karti mail order yontemi ya da eft/ havale yapabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Polen filtresinide orjinal almanızı tavsiye ederim dışarıdan bende yan sanayisini almıştım memnun kalmadım çıkardığım filtreyi geri takmıştım yeni orjinal filtre alıp taktım polen filtresi diyip geçmeyin derim [emoji4]

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, ER-OL Otomotiv said:

Polen filtresi karbonludur . Yani biz Motorcraft satiyoruz genel olarak bir problem yasamadik. Kargo tarafimizdan karsilanacaktir . Odeme icin de kredi karti mail order yontemi ya da eft/ havale yapabilirsiniz.

@Kadir Mermer kardeşimin dediği gibi yapalım :) Polen filtreside orj. olsun. Özelden mesaj atıyorum, kargo adresi ve gerekirse diye şasi numarası. Eft yada havale ile halledicem.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Focus 3 TDCİ Trend için;

Triger seti fiyatı, ayrıca devirdaim kayışı ve hazır açmışken orada değişmesi gereken başka birşey varsa onunda fiyatını verirmisiniz.

Yanıtlama zamanı:

Özel mesaj yazdım cevap verebilir misiniz

Yanıtlama zamanı:
On 08.04.2016 at 10:32, Erdinç Öz said:

Merhaba,

Focus 3 TDCİ Trend için;

Triger seti fiyatı, ayrıca devirdaim kayışı ve hazır açmışken orada değişmesi gereken başka birşey varsa onunda fiyatını verirmisiniz.

Triger kit 195 , devirdaim kayışı 45 , devirdaim de açılmışken değişir onun da fiyatı 100 tl

Yanıtlama zamanı:

İyi günler.. 2011 model focus 2.5 makyajlı kasa 1.6 100 hp arabamın bakım malzemeleri için fiyat alacaktım..

Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, takım buji...

Orjinal ve yan sanayi ürün fiyatları nedir..Motor yağı 5 litre mi alıyor bizim arabalar.. Motorcraft 4.7 litre galiba..

Yanıtlama zamanı:
On 14.04.2016 at 11:57, Hilmi Solak said:

İyi günler.. 2011 model focus 2.5 makyajlı kasa 1.6 100 hp arabamın bakım malzemeleri için fiyat alacaktım..

Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, takım buji...

Orjinal ve yan sanayi ürün fiyatları nedir..Motor yağı 5 litre mi alıyor bizim arabalar.. Motorcraft 4.7 litre galiba..

Motor yağı 4.78 lt bidonlarda ortalama o litrelerde alıyor araclar.

Kdv, kargo dahil fiyatlardır.

Yağ  75 tl motorcraft

yağ filtresi 25 tl orjinal

hava filtresi 35-15 

polen filtresi 40-10

takım buji. tk 35 orjinal

Yanıtlama zamanı:

Bakım diye gittik birde direksiyon pompası çıktı :) 2009 1.6 Tdcı için direksiyon pompası ne kadardır ?

Yanıtlama zamanı:

Polen ve hava filtresi orjinal ve yan sanayi arasında ciddi fark var mı.. 

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Uğur Akdaş said:

Bakım diye gittik birde direksiyon pompası çıktı :) 2009 1.6 Tdcı için direksiyon pompası ne kadardır ?

Orjinal ürünün 1600 tl fiyatı var. ithal ürünün de 900 tl fiyatı var.

12 saat önce, Hilmi Solak said:

Polen ve hava filtresi orjinal ve yan sanayi arasında ciddi fark var mı.. 

Polen için ciddi bir fark yok ikisi de karbonlu fakat hava filtresinde kağıt kalitesi biraz farklı performans açısından etkileyebilir.

Yanıtlama zamanı:
On 05.04.2016 at 10:39, ER-OL Otomotiv said:

Öncelikle geçmiş olsun orijinal ürününde üreticisi sachs markadır. Sachs debriyaj setinin 365, sachs volantın 625, orijinal debriyaj rulmanının kdv dahil 165 tl fiyatı var.

Merhaba, Triger seti için sizden fiyat almıştım, dün ustaya aracı gösterdiğimde debriyaj setininde değişmesini önerdi yukardaki fiyat geçerlidir diye düşünüyorum. Ayrıca tekerlek bilyası ve ön salıncaklar içinde fiyat verirseniz tümünü birlikte almak istiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sol arka kapı ve sol son cam çıtası olarak ayrı ayrı (yani tek tek) alma şansımız var mı? Yoksa komple değiştirmek zorunda mı kalacağım tüm cam çıtalarını?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.