Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 (düzenlendi) 3 saat önce, ER-OL Otomotiv said: 5-30 motor yağı motorcraft 75 yağ 10 hava 35 / 15 polen 40 / 10 mazot filtre 75 ufi (orijinal ile aynıdır) Fiyatlar kdv dahildir. Soldaki ürünler orijinal, sağdakiler eşdeğer ürünlerdir. Polen filtresi eğer karbonlu ise 10 TL olanı, diğer filtreler orj. olsun. Motor yağı için castrol yada mobil daha iyi midir eğer siz öneriyorsanız değiştirmeyeyim motorcraft olabilir. Kargo ve ödeme nasıl olacak ? Nisan 5, 2016 Uğur Akdaş tarafından düzenlendi Eksik yazı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 21 saat önce, Uğur Akdaş said: Polen filtresi eğer karbonlu ise 10 TL olanı, diğer filtreler orj. olsun. Motor yağı için castrol yada mobil daha iyi midir eğer siz öneriyorsanız değiştirmeyeyim motorcraft olabilir. Kargo ve ödeme nasıl olacak ? Polen filtresi karbonludur . Yani biz Motorcraft satiyoruz genel olarak bir problem yasamadik. Kargo tarafimizdan karsilanacaktir . Odeme icin de kredi karti mail order yontemi ya da eft/ havale yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Polen filtresi eğer karbonlu ise 10 TL olanı, diğer filtreler orj. olsun. Motor yağı için castrol yada mobil daha iyi midir eğer siz öneriyorsanız değiştirmeyeyim motorcraft olabilir. Kargo ve ödeme nasıl olacak ? Polen filtresinide orjinal almanızı tavsiye ederim dışarıdan bende yan sanayisini almıştım memnun kalmadım çıkardığım filtreyi geri takmıştım yeni orjinal filtre alıp taktım polen filtresi diyip geçmeyin derim [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 50 dakika önce, ER-OL Otomotiv said: Polen filtresi karbonludur . Yani biz Motorcraft satiyoruz genel olarak bir problem yasamadik. Kargo tarafimizdan karsilanacaktir . Odeme icin de kredi karti mail order yontemi ya da eft/ havale yapabilirsiniz. @Kadir Mermer kardeşimin dediği gibi yapalım Polen filtreside orj. olsun. Özelden mesaj atıyorum, kargo adresi ve gerekirse diye şasi numarası. Eft yada havale ile halledicem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Merhaba, Focus 3 TDCİ Trend için; Triger seti fiyatı, ayrıca devirdaim kayışı ve hazır açmışken orada değişmesi gereken başka birşey varsa onunda fiyatını verirmisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Ürünleri çarşamba sipariş ettim, bugün birkaç saat önce geldi. Teşekkürler @ER-OL Otomotiv 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Ş. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2016 Özel mesaj yazdım cevap verebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 On 08.04.2016 at 10:32, Erdinç Öz said: Merhaba, Focus 3 TDCİ Trend için; Triger seti fiyatı, ayrıca devirdaim kayışı ve hazır açmışken orada değişmesi gereken başka birşey varsa onunda fiyatını verirmisiniz. Triger kit 195 , devirdaim kayışı 45 , devirdaim de açılmışken değişir onun da fiyatı 100 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 İyi günler.. 2011 model focus 2.5 makyajlı kasa 1.6 100 hp arabamın bakım malzemeleri için fiyat alacaktım.. Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, takım buji... Orjinal ve yan sanayi ürün fiyatları nedir..Motor yağı 5 litre mi alıyor bizim arabalar.. Motorcraft 4.7 litre galiba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 On 14.04.2016 at 11:57, Hilmi Solak said: İyi günler.. 2011 model focus 2.5 makyajlı kasa 1.6 100 hp arabamın bakım malzemeleri için fiyat alacaktım.. Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, takım buji... Orjinal ve yan sanayi ürün fiyatları nedir..Motor yağı 5 litre mi alıyor bizim arabalar.. Motorcraft 4.7 litre galiba.. Motor yağı 4.78 lt bidonlarda ortalama o litrelerde alıyor araclar. Kdv, kargo dahil fiyatlardır. Yağ 75 tl motorcraft yağ filtresi 25 tl orjinal hava filtresi 35-15 polen filtresi 40-10 takım buji. tk 35 orjinal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Bakım diye gittik birde direksiyon pompası çıktı 2009 1.6 Tdcı için direksiyon pompası ne kadardır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Polen ve hava filtresi orjinal ve yan sanayi arasında ciddi fark var mı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 14 saat önce, Uğur Akdaş said: Bakım diye gittik birde direksiyon pompası çıktı 2009 1.6 Tdcı için direksiyon pompası ne kadardır ? Orjinal ürünün 1600 tl fiyatı var. ithal ürünün de 900 tl fiyatı var. 12 saat önce, Hilmi Solak said: Polen ve hava filtresi orjinal ve yan sanayi arasında ciddi fark var mı.. Polen için ciddi bir fark yok ikisi de karbonlu fakat hava filtresinde kağıt kalitesi biraz farklı performans açısından etkileyebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 On 05.04.2016 at 10:39, ER-OL Otomotiv said: Öncelikle geçmiş olsun orijinal ürününde üreticisi sachs markadır. Sachs debriyaj setinin 365, sachs volantın 625, orijinal debriyaj rulmanının kdv dahil 165 tl fiyatı var. Merhaba, Triger seti için sizden fiyat almıştım, dün ustaya aracı gösterdiğimde debriyaj setininde değişmesini önerdi yukardaki fiyat geçerlidir diye düşünüyorum. Ayrıca tekerlek bilyası ve ön salıncaklar içinde fiyat verirseniz tümünü birlikte almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Sever Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Sol arka kapı ve sol son cam çıtası olarak ayrı ayrı (yani tek tek) alma şansımız var mı? Yoksa komple değiştirmek zorunda mı kalacağım tüm cam çıtalarını? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap