Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dünya Üzerindeki En Tehlikeli Yarış ... Tt Isle Of Man

Featured Replies

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 6,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

eski zamanda nasıl gladyatörler varsa , yeni çağın gladyatörleri bunlar ...  bence saygı duyulası insanlar ...

• Dört teker kokpitinden konuyu hortlatalım, iftar sonrası uyanık kalmak için birebir:  

• Cem Boneval
    Cem Boneval

ISle of Man ya da Türkçeye çevirisi ile Man adası İngiltere ile İrlanda arasında kalan ve turistlerin ilgisini çeken küçük bir ada. Şu anda yıllık koşulan Isle of  Man TT (Tourist Trophy) ise geçmiş

Yanıtlama zamanı:

ISle of Man ya da Türkçeye çevirisi ile Man adası İngiltere ile İrlanda arasında kalan ve turistlerin ilgisini çeken küçük bir ada.

Şu anda yıllık koşulan Isle of  Man TT (Tourist Trophy) ise geçmiş yıllarda motorsiklet dünya şampiyonasına dahil olan, ancak sonraları güvenlik nedenleriyle Turizm Bakanlığına devredilerek hala sürdürülmekte olan motorsiklet dünyasının en ilgi çeken ve yüksek prestijli yarışlarından biri. 

Man adası ayrıca ulusal Manx otomobil rallisine de ev sahipliği yapıyor, fark etmişsiniz de araba kullanmanın da çok zevkli olacağı bir parkur.

Paylaşım için teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende evlenene kadar racing motor ile gittim geldim heryere , dünyanın kazasını yaptım , 1 tanesi ölümcül boyuttaydı, bende çok deli giderdim ama , bunlardaki balls başka ,köy yolunda 300 km üzeri gitmek demek intahar ile aynı ölçüde ... kedi köpek çıksa rahmetli olacak ...

Yanıtlama zamanı:

İnsan formalite icabı virajlarda frene basar.Bunlarda hiç akıl yok.

Yanıtlama zamanı:

Marko MELANDRİ ve DOCTOR un hayranı olarak :)motosiklet yarışlarını çok seviyorum ama daha bir scotter bile sürmüş değilim :) paylaşım için teşekkürler..

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Boşuna demiyorlar şeyTan arabası die :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.