Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66268 Peki Ekrandan LS safaty yı kapattığınızda sizde uyrı ekranı çıkıyırmu? örneğin çekiş kontrol u kapatınca bir ekran la uyarı verip çekiş kontrol sistemi kapalı diyor bu şekilde aktif şehir içi güvenlik sistemide bir uyarı veriyormu sizde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66276 İlginize teşekkürler şimdii hatırladım bunu kitapcıkta vardı yalnız hayır, ekrandan kapattığımda bu çıkmıyor style plus paket bu sistemın olması gerek diye biliyorum. ya yok pakette yer almıyor yada sökülmüş veya bir şekilde çalışmıyor. servis göründü ! Peki engin hocam bu sistemin çalıştığına tanık oldunuzmu? Nisan 19, 201214 yıl Sertaç Hekim tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl Yazar comment_66278 İlginize teşekkürler şimdii hatırladım bunu kitapcıkta vardı yalnız hayır, ekrandan kapattığımda bu çıkmıyor style plus paket bu sistemın olması gerek diye biliyorum. ya yok pakette yer almıyor yada sökülmüş veya bir şekilde çalışmıyor. servis göründü ! Peki engin hocam bu sistemin çalıştığına tanık oldunuzmu? Bu konu ve Genel F3 konusuna bakarsanız çalıştıran üyeleri göreceksiniz (deneme olarak değil) Kitapçıkta ki uyarı resmi ADAPTİF HIZ KONTROL sisteminindir..Bu focuslarda YOKTUR. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66280 Ben çalıştırmayı denemesine, calistiginida görmedim. Yok anlamında söylemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66281 Bu konu sanırım bende takıntı yaptı TEşekkürler . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın