Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi - Start & Stop - Xenon Denemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

izlediğim ilk focus videolarından biriydi bunlarda. Çoğu soruma cevap olmuştu youtubedan izlemiştim. Ellerinize sağlık

• Yanıt 96
  • Görüntüleme 29,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Start & Stop Videosu Xenon Far Yıkama ve Yeni Silecekler Not:Dikkatli bakarsanız eğer Xenon çalışınca aşağı yukarı oynayıp mesafe ölçüyor a

• tek felsefemiz o zaten ya durur ya vurur....

• Okumak öğreticidir... Gerek bu forum başlığında gerekse kullanıcı kitabında bu konu ile ilgili yeterince bilgi var. Bkz. S.173

Yanıtlama zamanı:

aktif şehiriçi sisteminde debriyajsız durunca stop ediyor demek. ben geçenlerde 3. vitesteyken devreye girdi sanki şanzımandan kurtuldu ve cırrrrr diye bir ses geldi ancak motor stop etmedi. bunun açıklaması ne acaba. motor aşırı zorlanınca kavramayı otomatik mi bırakıyor ki?

Yanıtlama zamanı:

aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum

Yanıtlama zamanı:

Bizim araba 3. vites 1000 devir 36 km'ye gelmekte benzinli nasıldır blimiyorum da bende malesef garipsedim.

Aktif Şehiriçi güvenlik sisteminin debriyajla bir alakası yok diye biliyorum bende ayağım tam debriyajdayken devreye girmişti. Ama tabikide inşallah motor aşırı zorlanınca kavrama bırakılıyordur :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum

Boyu yeterli olsun, normalde onları gorme Zorunlulugu yok biliyorsunuz ama boyle deniyoruz iste :D

Uzun olsun.

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:

sagolasın yakup kolı olarak bı buzdolabı kolısı bulursam gorur belkı :D

Yanıtlama zamanı:

3.vites hızınız kaç idi ? Uyuya mı kaldınız yolda meraktan soruyorum yanlş anlamayın.

40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi.

Olabilir , sıkıntı olmaz sanırsam...

Yanıtlama zamanı:

bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi?

Yanıtlama zamanı:

bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi?

Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı

Yanıtlama zamanı:

Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum.

Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı

tesekkur ederim

Yanıtlama zamanı:

Farlar yanıkken çalışır cam yıkama...Arkadaşım,yanlış anlama ama Focus 3 Türkçe kullanım klavuzu var forumumuzda,bir oraya baksan,hani ne bileyim arabanın kitapçığını okumak sıkabilir belki ama buradaki klavuzdan daha rahat okursunuz belkii...Biz yine sorularınıza cevap verebiliriz de oradan da bir göz atarsanız daha iyi anlatabilirzi belki sorularınıza yanıtlarımızı....

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .Bi türlü bulamadım.Yakup bey yazmış ama yol bilgisayarında öyle bir ibare yok...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.