Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40216 izlediğim ilk focus videolarından biriydi bunlarda. Çoğu soruma cevap olmuştu youtubedan izlemiştim. Ellerinize sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40222 aktif şehiriçi sisteminde debriyajsız durunca stop ediyor demek. ben geçenlerde 3. vitesteyken devreye girdi sanki şanzımandan kurtuldu ve cırrrrr diye bir ses geldi ancak motor stop etmedi. bunun açıklaması ne acaba. motor aşırı zorlanınca kavramayı otomatik mi bırakıyor ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl Yazar comment_40225 3.vites hızınız kaç idi ? Uyuya mı kaldınız yolda meraktan soruyorum yanlş anlamayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40239 aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40242 Bizim araba 3. vites 1000 devir 36 km'ye gelmekte benzinli nasıldır blimiyorum da bende malesef garipsedim. Aktif Şehiriçi güvenlik sisteminin debriyajla bir alakası yok diye biliyorum bende ayağım tam debriyajdayken devreye girmişti. Ama tabikide inşallah motor aşırı zorlanınca kavrama bırakılıyordur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl Yazar comment_40246 aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum Boyu yeterli olsun, normalde onları gorme Zorunlulugu yok biliyorsunuz ama boyle deniyoruz iste Uzun olsun. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40247 sagolasın yakup kolı olarak bı buzdolabı kolısı bulursam gorur belkı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40276 3.vites hızınız kaç idi ? Uyuya mı kaldınız yolda meraktan soruyorum yanlş anlamayın. 40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl Yazar comment_40305 40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi. Olabilir , sıkıntı olmaz sanırsam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40310 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40313 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl Yazar comment_40315 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40316 Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum. Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı tesekkur ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40441 Farlar yanıkken çalışır cam yıkama...Arkadaşım,yanlış anlama ama Focus 3 Türkçe kullanım klavuzu var forumumuzda,bir oraya baksan,hani ne bileyim arabanın kitapçığını okumak sıkabilir belki ama buradaki klavuzdan daha rahat okursunuz belkii...Biz yine sorularınıza cevap verebiliriz de oradan da bir göz atarsanız daha iyi anlatabilirzi belki sorularınıza yanıtlarımızı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40743 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .Bi türlü bulamadım.Yakup bey yazmış ama yol bilgisayarında öyle bir ibare yok... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın