H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Meriva Bmaxten epey büyük. Meriva eski Cmax kadar falan. Opel bu dönem çuvalladı. Arabaları genelde segmentin en büyüğü dolayısıyla en ağırı oluyor bu da kötü yakıt ekonomisi olarak onlara geri görüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2012 (düzenlendi) FORD 2 resim daha verdi basına..SONYye dikkat !!! Ayrıca araba düz vites. 1.0T tanıtımında powershift bağlanabildiği de yazılıyor gerçi.. Şubat 10, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 B-Max 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 B-Max ve Rakipleri Genel Geçerleri FORD 2 resim daha verdi basına..SONYye dikkat !!! Ayrıca araba düz vites. 1.0T tanıtımında powershift bağlanabildiği de yazılıyor gerçi.. üstteki broşürde powershift için sadece 1.6 benzinlide geçerli olduğunu yazıyor ama... 1.0 için bir ibare yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Farklı yazılardan bahsediliyor muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 üstteki broşürde powershift için sadece 1.6 benzinlide geçerli olduğunu yazıyor ama... 1.0 için bir ibare yok.. tabii tabii haklısın yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım.. Bmaxte ilk etapta PS var mı bilmiyorum. Olmayabilir sadece 1.6da olabilir... 1.0Tnin tanıtım yazılarından birinde PS bağlanabildiği yazıyor (belki ilk etapta çıkmaz ama 1.6 nın yerini 1.0T alacağına göre 1.0Tye de otomatk bağlanması lazım nihayetinde) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Önden biraz Peugeot 208 i çağrıştırdı bana. Genel olarak çok güzel, belki sürgü rayları biraz gÖze takılıyor ama enteresan bir hava da katıyor aynı zamanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Bence olmuş. Hatta çok güzel olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Bence olmuş. Hatta çok güzel olmuş.. Katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Keşke bu iç dizayn ile fiesta yapsalar Ona bide 1.6 tdci 115 makina koysalar Nede güzel olur İçini beğendim ama dışı bana mini van gibi geliyor sürgülü kapı falan Isınamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Fiesta çok yakında makyajlanıyor zatii..Görecez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Bakalım görelim Ama 115 tdci lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Bakalım görelim Ama 115 tdci lazım O olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Motor aynı motor bi turbo farkı var koysana arkadaşım 115 in turbosunu ne olacak opsiyon paketli yap bari isteyen 115 alsın dizel gti kullansın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Ogün makyajlı kasayla sana 1.0 EB 125 BG verelim, olmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar