Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford B-Max

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ogün makyajlı kasayla sana 1.0 EB 125 BG verelim, olmaz mı?

Dünyanın en pahalı benzinin kullanmasak dizelin D sine bakasım yok ama :) Devir ekonomi devri abicim :) ben dizel araçla ayda 1.5-2 depo bitiriyorum. Benzinli araç benim belimi büker.

o fiestaya tdci 115 makina konulsa ekonomi modda şehirler arası temiz 3.6 lt mazot yakar. Arada sırada eşim yanımda olmadığına eğlenmek için 115 olsa daha iyi olur diye düşünüyordum :)

Gerçi yalan olur elimdeki focusu kaybetmesem benim için yeterli şu dönemde :)

• Yanıt 112
  • Görüntüleme 36,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FORD 2 resim daha verdi basına..SONYye dikkat !!! Ayrıca araba düz vites. 1.0T tanıtımında powershift bağlanabildiği de yazılıyor gerçi..

• Şerife tam olarak dizayn ediyor denemez.. Daha çok kumaş kombinlerini falan seçiyor yok en az allerjik malzemeyi buluyor falan gibi bir görevi var.. Şimdi bizim gasteler falan şu Murat Güler büt

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

B-Max ve Rakipleri Genel Geçerleri

Yanıtlama zamanı:

Şu klima ünitesinden bulsakta focusa taksak.. Hazır tek bölgeliymişte..

B-MAX_02.jpg

Yanıtlama zamanı:

Dünyanın en pahalı benzinin kullanmasak dizelin D sine bakasım yok ama :yeah: Devir ekonomi devri abicim :) ben dizel araçla ayda 1.5-2 depo bitiriyorum. Benzinli araç benim belimi büker.

o fiestaya tdci 115 makina konulsa ekonomi modda şehirler arası temiz 3.6 lt mazot yakar. Arada sırada eşim yanımda olmadığına eğlenmek için 115 olsa daha iyi olur diye düşünüyordum :)

Gerçi yalan olur elimdeki focusu kaybetmesem benim için yeterli şu dönemde :D

Ogün sen hiç Ecoboost kullandın mı?

Yanıtlama zamanı:

Şu klima ünitesinden bulsakta focusa taksak.. Hazır tek bölgeliymişte..

B-MAX_02.jpg

Zevkler ve yetenekler tartışılmaz tabii ama bana hem görsel olarak kötü bir ET portresi gibi görünüyor hem de karmaşık geldi.

Titaniumdaki ünite daha iyi...

Yanıtlama zamanı:

Ogün sen hiç Ecoboost kullandın mı?

Kullanmadım abi. Ama tsi kullandım. scirocco tsi 160 lık kullandım abicim chipliydi ayrıca. hemen hemen onunla aynı tatta olacağını düşünüyorum f3 ecoboostun
Yanıtlama zamanı:

Zevkler ve yetenekler tartışılmaz tabii ama bana hem görsel olarak kötü bir ET portresi gibi görünüyor hem de karmaşık geldi.

Titaniumdaki ünite daha iyi...

Ben titaniumdakine gıcık olduğum için taraflı düşünüyorda olabilirim. Ama bence gayet başarılı.. Birde o gösterge olmasaymış süper olacakmış. Bence artık görsel işleri orta konsoldaki ekranda yapmalılar.

Yanıtlama zamanı:

Kullanmadım abi. Ama tsi kullandım. scirocco tsi 160 lık kullandım abicim chipliydi ayrıca. hemen hemen onunla aynı tatta olacağını düşünüyorum f3 ecoboostun

Yarın Maltepe Ford'dan alalım Ecoboost'u gezelim..Sıkıntı mı yani?

Yanıtlama zamanı:

Adamlarda öyle diyodu zaten ogün alsada ecoobostu bi gezse ;) öle 10-15 dklık parkurda ne tadı çıkacak onun. Ben yeni civicle bile 1 saat geçirdim :angry: Hem O kadar serbest se eğer haftasonu tam gün ayarla ayrıntılı test sürüşü yapıp videoya çekelim. Program tadında yayınlayalım :P Otomobil dünyasından neyimiz eksik :D Fazlamız bile var :D

Yanıtlama zamanı:

Ford a mail atalım talep edelim..Neyimiz eksik ?

Yanlız ben bu işi ciddi ciddi düşünüyorum. Yeni çıkan ford modellerinden bizede bir test aracı verseler. Ufak bir ekiple 1 günde arabanın her ayrıntısını test ederiz. Hepimizin farklı yerlerde dikkati varç Birimizin gözünden kaçanı diğerimiz yakalar. Fem Ford içinde reklam olmuş olur :angry: Hemde bilgilendirici bir çalışma olur
Yanıtlama zamanı:

Yanlız ben bu işi ciddi ciddi düşünüyorum. Yeni çıkan ford modellerinden bizede bir test aracı verseler. Ufak bir ekiple 1 günde arabanın her ayrıntısını test ederiz. Hepimizin farklı yerlerde dikkati varç Birimizin gözünden kaçanı diğerimiz yakalar. Fem Ford içinde reklam olmuş olur :angry: Hemde bilgilendirici bir çalışma olur

Bende ciddi söylüyorum ya, gerekirse her ay yazarız, bunaltırız

Yanıtlama zamanı:

Bende ciddi söylüyorum ya, gerekirse her ay yazarız, bunaltırız

E tamam o zaman. Yeni gelen ilk ford modeli ile başlarız çalışmalara ;)

:P Bi dakka bi dakka, ben de varım ben de varım, editörünüz olayım... :angry:

Desene bol bol İstanbula gelicen :D
Yanıtlama zamanı:

Gelmediğim yer değil de o kadar sık yeni model çıkmıyor :angry:

E ama bunun dizeli var benzinlisi var atrmosferiği var turbosu var sedanı var hbi var swagonu var :P

Hepsini 1 günde test edemeyiz ki ;)

Önümüzdeki plana bakalım şimdi abicim

Bmax

makyajlı fiesta

yeni Mondeo ( sanırım en çok bekleneni bu olur)

e arkasından f3 makyajlanır :D

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.