Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford B-Max

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çıkmaaaaazzz !!! Kandırmayın FORDÇuları :nazar::):nazar::) :)

Resmi aÇıklamaya göre 2011 eylülünde seri üretim başlayacaktı halan başlayamadı. Başlaması da zor görünüyor. Bakın bu videolar üzerinden neredeyse 1 yıl geÇti.

Ford 2007de bu fabrikayı aldığında 50-60 Mn avro ödedi. Hemen 600-700 Mn avro harcadı. O zaman resmi aÇıklamada 2012de 1Mr avro harcanacak diyordu.

Hemen hemen 5 yıl geÇti milyarlar harcandı hala üretim yok.. Şurada yeni bir fabrika aÇsalar veya Kocaelini biraz genişletip bu modeli ve 1.0T üretimini bize verselerdi Çok Çok daha akıllıca hareket etmiş olurlardı bence..En azında 6-12 ayda üretim başlamış olurdu..

• Yanıt 112
  • Görüntüleme 35,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FORD 2 resim daha verdi basına..SONYye dikkat !!! Ayrıca araba düz vites. 1.0T tanıtımında powershift bağlanabildiği de yazılıyor gerçi..

• Şerife tam olarak dizayn ediyor denemez.. Daha çok kumaş kombinlerini falan seçiyor yok en az allerjik malzemeyi buluyor falan gibi bir görevi var.. Şimdi bizim gasteler falan şu Murat Güler büt

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

B-Max ve Rakipleri Genel Geçerleri

Yanıtlama zamanı:

İyide minibüsmü kullanıcaz :) Yada transit connect üretimden kalkıyorda Bmaxmi geliyor yerine :)

Yanıtlama zamanı:

Sanıyorum bugün akşam ya da yarın yeni B-max üretim versiyonunun resimlerini basına dağıtacaklar. Cenevrede 1 ay sonra üretim versiyonunu gösterecekler. Bu durmda yaklaşık 9 aylık gecikme ile haziran gibi çıkar, bize de eylül gibi düşer sanıyorum.

resmi link:

http://media.ford.com/news/fordsallnewbmaxtoshowcaseuniquedesignandunrivalledtechnologyatgenevamotorshow.htm

BMAX_mediaFordCom_01.jpg

Yanıtlama zamanı:

3. çeyrek'te ülkemize gelmesi planlanan B-Max bilgisi sunulmuştu;

Şimdi ise İngiltere hakkında bilgi geldi;

Ford'un yenilikçi yeni 1.0-litre EcoBoost benzinli motoru 125PS güç çıkışına ve 58.9mpg verimliliğine sahip, gelişmiş kombinasyonu ile, Duratorq TDCi motorları da B-MAX geçerli olacaktır. Ford B-MAX, Eylül ayında İngiltere'de satışa çıkacak...

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel araba...Çok beğendim...Bu arabanın iÇ dizaynını Şerife isimli bir Alman Türk'ü bayan şekillendirmiş ve hayata geÇirmiş...Ford'da Türkler Çok önemli yerlerde Çalışıyor....Bu anlamda da bu marka sempatimi kazanıyor zaten....

Yanıtlama zamanı:

hayırdır Şerifeyi tanıyon galiba...kendi focusunun iç dizaynınıda onamı gösterdinde yaptırdın.... :)

Dikkat et...Abuzere denk gelme oda fordda egzosları şekillendiriyormuş... :)

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şerife tam olarak dizayn ediyor denemez.. Daha çok kumaş kombinlerini falan seçiyor yok en az allerjik malzemeyi buluyor falan gibi bir görevi var..

Şimdi bizim gasteler falan şu Murat Güler bütün arabaları tasarlamış gibi söylüyorlar ama hiç bir resmi açıklamada böyle yazmıyor. Tamam beyefendi FORD design teamdedir ama bizim gasteler sanki tüm ekip bilgisayar başında angry birds oynuyor da tüm tasarımı Murat Güler yapıyor gibi yazıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Şerife tam olarak dizayn ediyor denemez.. Daha çok kumaş kombinlerini falan seçiyor yok en az allerjik malzemeyi buluyor falan gibi bir görevi var..

Şimdi bizim gasteler falan şu Murat Güler bütün arabaları tasarlamış gibi söylüyorlar ama hiç bir resmi açıklamada böyle yazmıyor. Tamam beyefendi FORD design teamdedir ama bizim gasteler sanki tüm ekip bilgisayar başında angry birds oynuyor da tüm tasarımı Murat Güler yapıyor gibi yazıyorlar.

Angry Birds esprisine çok güldüm....

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası bu kadar güzel olacağını hiç beklemiyordum.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.