Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124972 Öncelikle emeğine sağlık. Vakit ayırıpta bizler için böyle bir inceleme yaptığın için teşekkür ederiz. Her markadan ufak tefek alıntılar var. Tespitlerine aynen katılıyorum. Çalıştığım firmaya ait olan Clionun bundan önceki kasası ile uzun yol yaptım. hoşuma giden yanları oldu. içerisinde bazı parçaların aynı olduğu görüyorum. En çokta tüm markalar için geçerli (fordda yapıyor bunu) 2013 model bir aracın arka camlarının manuel olmasına takıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_124974 Araç 2012 model 2013 olunca onlar otomatik olacakmış yani yıl başından sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124975 Reno aşmış kendini bence..Gayet güzel olmuş..Çok satar..Ama o sis farları hala yuvarlak ve pörtlek pörtlek duruyor,çok kötü yaaa...Biraz citroeni pejuyu örnek alsalarmış sis farı dizaynında bari....Diğer her yeri güzel bence....İşçilik kalitesi ise şüpheli..Kapıları hala kartın plaka gibi hafiftir bununda,sanki kartondan arabaya biner gibi hissediyorsun o kapıları açınca ) çok doğru buyurmusunuz efendim sayın bürokratım çok güzel inanılmaz bir yorum olmuş şimdi kesip saklıyacagım kitabımın arasına...cengo olum makassss.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124977 Temiz haysiyetli tasarım. Sınıfındaki en güzel tasarımlardan biri olmuş. Albenili ve değerli gözüksün diye önde biraz piano black biraz fazla kaçmış. Çıplak gözle bakmak lazım. Çizilme derdi de olacaktır parlak kaplamanın. Bu arada teyp ses düğmesi Megane'da da ters taraftaydı sanırım. Fakat direksiyon arkası kumanda çok kullanışlıydı. Sadece aç kapa için düğmeye basardım. Tork ciddi düşük kalmış 1.0EB yanında. Fakat ekonomi adına olumlu da olabilir. Sonuçta performans değil ekonomi önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124978 renault birsey cıkarıyorsa mutlaka bir eksiklik var demektır...renault kendi sınıfında yukarıda saydığım markaların gerisinde kim ne derse desin "görünen köy kılavuz istemez" aracın içindeki sıfır kokusundan bile bir arabanın malzeme kalitesi anlaşılıyor...ford -Vw - opel- toyota -honda - hyundaı > renault Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_124979 Çağlar bey, fikrinizi zaten beyan ettiniz, bunu ısrarla aşağılayıcı şekilde devam etmeniz kurallara aykırı lütfen ISRARLA devam etmeyiniz. Kurallar 3- Firmalar ya da kişiler (forum üyesi olsun ya da olmasın) hakkında rencide edici, hakaret içeren, kışkırtıcı, zarar verici sözler söylemek yasaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124980 Bence Clio ile 20-25 yaş genç kitlesini hedef aldı..tutulduğu an gençler arasında funları oluşur ve istediğini elde edebilir diye düşünüyorum...çünkü eğlenceli bir araba duruşu var..oglum bile cekici buldu demekki o yaşlardakilere hitp ediyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124981 Tamam son tercihlerim Alman kompaktlar oldu ama bazen daha sakin ve heyecansız sürüş karşılığında ekonomi ve yumuşak ayarlı yürüyen aksamların tadını çıkarma fikri de cazip geliyor; mesela önceden denediğim Fluence çekiş, sessizlik ve sarsıntı düzeyiyle beğenimi kazanmıştı. Bu markanın yeterli uzun dönem kalitesi/fiyat sunduğuna emin olduğumda almamam için bir nedenim yok, hem olaya marka bağımlılığıyla bakarsak aynı marka içinde yaşlanırız! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124982 çok doğru buyurmusunuz efendim sayın bürokratım çok güzel inanılmaz bir yorum olmuş şimdi kesip saklıyacagım kitabımın arasına...cengo olum makassss.... Sansürcü zihniyetli teftişçi nolcak...Hıh... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124987 Sansürcü zihniyetli teftişçi nolcak...Hıh... alla alla nededik şimdibürüokratım son derece güzel olmuş dedik..yine yaramadık sze naıcaz amudamı kalkalım lütfen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124989 Tamam son tercihlerim Alman kompaktlar oldu ama bazen daha sakin ve heyecansız sürüş karşılığında ekonomi ve yumuşak ayarlı yürüyen aksamların tadını çıkarma fikri de cazip geliyor; mesela önceden denediğim Fluence çekiş, sessizlik ve sarsıntı düzeyiyle beğenimi kazanmıştı. Bu markanın yeterli uzun dönem kalitesi/fiyat sunduğuna emin olduğumda almamam için bir nedenim yok, hem olaya marka bağımlılığıyla bakarsak aynı marka içinde yaşlanırız! Türkiye'de yüksek sayıda satılan ve tutulan araçlar. Arada bir genelin seçimlerine ve arkasındakilere de bakmak gerekir. Bir mantık ve bakış açısı vardır. Flu ve Meg3 önceliklerinize göre makul,mantıklı ve konforlu araçlar. Kullanıcının ne beklediğine bakar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125001 alla alla nededik şimdibürüokratım son derece güzel olmuş dedik..yine yaramadık sze naıcaz amudamı kalkalım lütfen... Yok tek ayakla zıplayaraktan merdiven çıkıp,kafa üstü yemek yirsen o zaman beğnirim mesajlarını...Zaten uzuuun süredir yoktum,bir yorum yapiim dedim hemen makas felan dedin kardeşim,foruma küstürdün admı yaaa...ehehehehee.....Ama clioyu gerçekten beğendim..Benim emektar cliodan sonra bu clio canavar gibi olmuş gerçekten..Hele dizeli tadından yenmez bunun....Fiestadan güzel bence.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125005 ulen o makası senin iletini begendim kesip saklıyacagım dedim onu bile anlamamışsın ya....okadar özledik ki ondan kesip saklıylım dedik sen nezannetmişin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_125008 Yok tek ayakla zıplayaraktan merdiven çıkıp,kafa üstü yemek yirsen o zaman beğnirim mesajlarını...Zaten uzuuun süredir yoktum,bir yorum yapiim dedim hemen makas felan dedin kardeşim,foruma küstürdün admı yaaa...ehehehehee.....Ama clioyu gerçekten beğendim..Benim emektar cliodan sonra bu clio canavar gibi olmuş gerçekten..Hele dizeli tadından yenmez bunun....Fiestadan güzel bence.... Şmdi senin makyajlı Fiesta'dan da haberin yoktur http://www.focusclub...orum/86-fiesta/ ayrıca emektar clio'ndan sonra bir-iki tane daha çıktı..heyyyoooo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125019 Araç 2012 model 2013 olunca onlar otomatik olacakmış yani yıl başından sonra Şunun şurasında 2 ay kaldı kırmayalım birbirimizi :) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın