Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Için 205-55 R16 Lastik Önerim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aslına bakarsanız tavsiye üzerine. Michelin'in sitesinde Focus için önerdiği model de buydu. Yanlış tercih mi sizce?

Rakipleriyle kıyaslamadım ama kullanıcı yorumlarının olduğu bir yerde notu pek yüksek değildi.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Primacy-3.htm

mesela goodyearın notu daha yüksek, farklı sitelerdende araştırmak lazım tabi. Beklentide ayrı bir konu. Sonuçta Michelin iyi lastiktir.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 25,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu sefer Goodyear alıyoruz. Conti 5 mi alsam dedim de 1 aylık yakıt parası çıkar aradaki fiyatla. Araba ne kadar daha gider belli değil o yüzden böyle yapalım dedim.   Lassa'da diş miş kalmadı acayip

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yorum için biraz tecrübe etmek istedim.. işte yorumlarım: Kıyasladığım lastikler: Yeni Lassa İmp. Revo & Michelin Pilot Priv. 2008 Üretim Fabrika Çıkışlı ve 38 bin km yapmış 53 ay kullanılmış

• Cem Boneval
    Cem Boneval

demişim bir ara...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Rakipleriyle kıyaslamadım ama kullanıcı yorumlarının olduğu bir yerde notu pek yüksek değildi.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Primacy-3.htm

mesela goodyearın notu daha yüksek, farklı sitelerdende araştırmak lazım tabi. Beklentide ayrı bir konu. Sonuçta Michelin iyi lastiktir.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/EfficientGrip-Performance.htm

Linkleri inceledim, Goodyear gerçekten daha iyi, üstelik fiyatı da daha ucuzmuş. Neyse, bu seferlik Michelin olsun, bir dahaki sefere Goodyear bakarız.

Yanıtlama zamanı:

Linkleri inceledim, Goodyear gerçekten daha iyi, üstelik fiyatı da daha ucuzmuş. Neyse, bu seferlik Michelin olsun, bir dahaki sefere Goodyear bakarız.

tek bir yere bakmak çok sağlıklı değil tabi, yanlı bir site olup istedikleri markaların olumlu istediklerinin olumsuzlarını filtreleyebilirler :) tabi bu site googleda ilk çıkan sitelerden biri o yüzden öyle birşey olacağını sanmıyorum.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance ile Michelin Primacy 3 arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz ? Dayanıklılık bakımından hangisi daha iyi . İstanbul yollarını da hesaba katarsak (çukur vs.) hangisini almalıyım.

Halit K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sıralamam

1. Goodyear EfficientGrip Performance

2. Dunlop Sport BluResponse

3. Continental Premium Contact 5

4. Michelin Primacy HP3, Pirelli CINTURATO P7, Hankook Ventus S1 evo

Ucuz olana öncelik verebilirim...

Nokian'ın bu sıralamaya girmemiş olması ilginç. Yeterince feedback gelmedi belkide?

Yanıtlama zamanı:

Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance ile Michelin Primacy 3 arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz ? Dayanıklılık bakımından hangisi daha iyi . İstanbul yollarını da hesaba katarsak (çukur vs.) hangisini almalıyım.

Yukarı da Cem Bey sıralama yapmıştı zaten.

Yanıtlama zamanı:

Nokian'ın bu sıralamaya girmemiş olması ilginç. Yeterince feedback gelmedi belkide?

Nokian premium markalardan değil ama ortalama üstü performansı var.

Yeni Line serisi ve onun iyice sportif olan zLine serisi ile ilgili kullanıcı deneyimi fazla değil, test sonuçları da çok başarılı değil, ortalarda yer alıyorlar.

Eski Z ve H serileri için de benzer şeyler yazılabilir.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu sefer Goodyear alıyoruz. Conti 5 mi alsam dedim de 1 aylık yakıt parası çıkar aradaki fiyatla.
Araba ne kadar daha gider belli değil o yüzden böyle yapalım dedim.

Lassa'da diş miş kalmadı acayip sert lastik oldu. 42-43 bin km kadar yol aldı. Son 1-2 yıl içinde çok fazla dağa taşa vuruldu bence lastik yeterince dayanıklı çıktı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Model? Fiyat? Benim de almam lazım 53.000 oldu.

Hepsi burada ile aynı fiyat onlar 20 lira kargo istiyor. Kliksa da kargo bedava, şimdi ödemesini yapacağım. İkiside 2015 üretim

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-oto-lastik/901906928

Yanıtlama zamanı:

Hepsi burada ile aynı fiyat onlar 20 lira kargo istiyor. Kliksa da kargo bedava, şimdi ödemesini yapacağım. İkiside 2015 üretim

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-oto-lastik/901906928

Çok iyi fiyat. Özellikleri de güzel, deseni de hoşuma gitti. Alıyorum şimdi. Sağol :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Şehir içi az kullanım petlas iş görür gibi

Hayırlı olsun. Bu fiyata lastik almak güzel tabi [emoji3] Doviz uçmuşken gerçi petrol ucuz. UPS ile yolluyorlar.

Şimdi sıra Punto'da ona conti alayım [emoji14] 

.

Yanıtlama zamanı:

Sağol sanada. Gerçekten çok iyi fiyat.

Abi Yaman starmax için fiyat aldı arkadaşından o bile bundan daha pahalıya geldi. Bunu görmesem onu alacaktım. Bu en azından Goodyear.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Bu fiyata lastik almak güzel tabi :D Doviz uçmuşken gerçi petrol ucuz. UPS ile yolluyorlar.

Şimdi sıra Punto'da ona conti alayım :P 

Senin yüzünden moralim bozuldu. Dedim hele bi bakım fiyatlara. Pirelli 350 küsür good year eg 399 tl tanesi.

Şehir içi az kullanım petlas iş görür gibi

.

Aynen abi 2 yılda bir yenile mis mis

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.