Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Barış

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Barış Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '10 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    İK
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet Barış's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

  1. Linkleri inceledim, Goodyear gerçekten daha iyi, üstelik fiyatı da daha ucuzmuş. Neyse, bu seferlik Michelin olsun, bir dahaki sefere Goodyear bakarız.
  2. Aslına bakarsanız tavsiye üzerine. Michelin'in sitesinde Focus için önerdiği model de buydu. Yanlış tercih mi sizce?
  3. Anladım. Ben bugün konuya vakıf birkaç arkadaşımla görüştükten sonra tanesi 220 liradan 4 adet Michelin Primacy 3 aldım.
  4. Cem Bey, Ben de 2010 HB Titanium aracıma lastik bakıyorum. Mekanik ustam Michelin almamı tavsiye etti, ben de araştırırken bu iletinizi gördüm. 1. sıraya Goodyear EfficientGrip koymuşsunuz, bu lastiğin ortalama fiyatı 220 lira gibi gözüküyor. Acaba siz bu lastiği denediniz mi, artıları eksileri hakkında görüşünüzü alabilir miyim?
  5. Bunlara dikkat etmemiştim Cem Bey, hemen İnceliyorum. Teşekkürler.
  6. Az evvel yetkili servisle görüştüm, "Ford 45.000 km'de bir bakılmasını öneriyor, bakılması yararınıza olur" dediler. Ücreti de 150 liraymış. Sanırım baktırmakta fayda var.
  7. Merhabalar, Aracım 2010 model Tdci Focus ve 45.000 km'de. Aracımda hiçbir problem yok, bakımlarını zamanında yaptırıyorum. Sormak istediğim dizel partikül filtresi ve sıvısı ile ilgili. Bu filtrenin veya sıvının bakımı, temizliği ile ilgili belli kilometrelerde, zamanlarda yapılması gereken rutin şeyler veya tavsiyeleriniz var mı?
  8. Bugün Bostancı Oto Sanayi Sitesinde çıkma orijinal farı 150-TL'ye taktırdım. Harika oldu. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  9. Burak Bey, Çok düşündüm ama temizleme konusunda çok tereddüt yaşıyorum. Servis far için 1.000-TL fiyat verdi, benim için fazla. Bostancı Sanayi'de 200 liraya çıkma buldum -ki bu verebileceğim bir tutar. Bir aksilik olmazsa onu alıp taktırmayı planlıyorum. Hatta farı satan adam benim arabadan çıkacak farı almak isterse fiyat daha da düşebilir, onu da konuşacağım gidince.
  10. Bahattin Bey, emin olun her iki farı yan yana getirip acaba sırıtır mı diye saatlerce düşüneceğim İlginize teşekkürler.
  11. Alakanıza teşekkür ederim. Temizlik işi pek kafama yatmadı, Yakup Beyin ve sizin dediğiniz gibi çıkmacıdan bir tane bulup taktıracağım sanırım. Aynen öyle yapıcam, teşekkür ederim.
  12. Hayli rahatsız edici. Adamın işin ehli olup olmadığını da sanırım ancak iş bittikten sonra anlayabiliriz. Galiba temizletmek yerine yenisini taktırmak gerekecek. Yanıtınız için teşekkürler. Teşekkür ederim. Mercek konusu hk. bilgi sahibi değilim, modele ve donanıma göre değişir mi? Aracım 2010 HB Titanium.
  13. Mehmet Barış

    Focus Far Problemi

    Herkese merhaba, 2010 model Focus 2.5 Titanium HB sahibiyim. Aracımın ilk sahibi 2011 yılında park halindeyken araca çarpılması sonucunda sağ ön farı ve çamurluğu yetkili serviste değiştirmiş. Değişen farın iç tarafında çapı yaklaşık 10 cmlik beyaz bir leke var ve görüntüsü hayli can sıkıcı. Ayrıca aracı yıkattığım zaman farın içi buhar oluyor. Diğer farda hiçbir problem yok. Ümraniye Sanayide far temizleyen biriyle konuştum, temizleme için 100 lira para istedi, ayrıca "içerden silikon çekilmesi lazım, kaput açıldığında da silikon belli olur, bilginiz olsun" dedi. Temizleme için 100 lira bana fazla gelse bile dört dörtlük hallolacağını bilsem yine de yaptırırdım, ama silikonun belli olacağını söylemesi de açıkçası beni rahatsız etti. Servisle görüştüm, farı değiştirmek için de 1.250-TL istiyorlar. Konuyla ilgili yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.