Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Benim asıl merak ettiğim otomobiller genelde üretim tarihinde itibaren tahmini 4 yıl sonra makyajlanıyor, Türkiyede 2015'te satışa sunulacak Mondeo 2012'de üretime geçmişti dolayısıyla 1 yıl içerisinde makyaj yemesi büyük olasılık hadi 2 yıl olsun, sıfır araç alıp bu kadar kısa sürede makyaj yemesi kullanıcılarını biraz üzecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Benim asıl merak ettiğim otomobiller genelde üretim tarihinde itibaren tahmini 4 yıl sonra makyajlanıyor, Türkiyede 2015'te satışa sunulacak Mondeo 2012'de üretime geçmişti dolayısıyla 1 yıl içerisinde makyaj yemesi büyük olasılık hadi 2 yıl olsun, sıfır araç alıp bu kadar kısa sürede makyaj yemesi kullanıcılarını biraz üzecektir. Avrupa da da şimdi satışa başlıyor. Bize özel durum söz konusu değil. Yani tanıtımdan ziyade satışa göre yenilenir demek daha mantıklı olur. Bu sebeple hiç tarih aksamaya da bilir. Kaldıki bu durumun farkında olanlar sadece müşteriler değil firma da biliyor örneğin tanıtımda söylenenlere ek olarak birçok özellikte şimdi sunulacak yani araba tanıtıldığı gibi sunulmamış olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Ozan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Pazarda ses getirecek bir ürün D segmentinde filo araçları çok ciddi domine etmiş durumda eğer filo satışlarında başarı sağlarsa güzel rakamlar elde edebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 D segmentine bakıyorum sanki Kızılay dağıtmışcasına BMW, Mercedes ve Audi var ortalıkta , ben Mondeo'nun 1.5 otomatik versiyonu gelirse yinede güzel satış rakamı yakalayacağına eminim. Ancak ben şahsen D segmenti olacaksa her zaman 2.0 ve üzeri otomatik olmasını tercih ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 motorlu taşıtlarda 2.0 lere konan son ötv zammı ile d segmenti 2.0 motor hayali zora girmiş durumda. d segmenti = prestij+güç felsefesi o vergiyi göze alabilecek kişiler için geçerli. Benzinde olduğu gibi dizelde de küçük hacimden büyük güçler elde edilerek 2.0 dizel performansına ulaşılabilir. (Zannedersen Renault un 1.6 dizelde bunu başardı) Bu defa da araç üreticilerin bu teknolojiyi 2.0 dizeller gibi fiyatlandıracağı olasıdır. Mevcut ülkemiz ekonomik şartları içinde ne devlet ne de firmalar hem güçlü hem ekonomik arabaya binmemize müsaade etmiyor. Ara çözümler üretmek lazım. ötv zammı tüketiciyi sadece maddi olarak zorlamadı. Bunun yanında özellikle d sınıfta aynı aracın 2.0 leri yerine 1.6 ları piyasaya sürüldü ve fiyatları da ötv zammı öncesi 2.0 lerle aynı seviyeye ulaştı. Şuan itibariyle aynı paraya daha güçsüz ve daha performanstan yoksun araçlara mecbur kaldık. (özellikle dizel passat ve mondeo için geçerlidir.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 (düzenlendi) Ben bunu alırmıyım diye bir bakındım ama güncel kasa 1.6 EB selective 100 kaat titanyum 85 kaat. 1.5 otomatiği daha pahalı olur. tit 90 diyelim. SW olur 95 50ye golfü, 30a jazzı sattık diyelim gene 15-20 kaat kısa kalıyoruz Ağustos 7, 2014 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Otomatikleri 80-90'a bırakırlar bence. Arabaların fiyatı bu kadar nasıl arttı anlamıyorum :@ Yakında ÖTV daha da artar çok para harcadılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Polo otomatik Dsg'nin 60bin tayyip ettiği yerde 80-90'a Mondeo alabiliyorsanız (aslında ucuz araba diye birşey kalmadı) ama ucuz bile denebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Araç fiyatları genel olarak yüksek. Bunda en büyük etken döviz kuru ve vergi politikası. Kısa zamanda vergi politikası değişmez. Mevcut ekonomik koşullar içinde döviz artacak gibi görünüyor. Ekonomi odaklı her şey bugünkü kredi notuna kilitlenmiş durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Bankalar da kredi vermek için telefonla arıyorlar; sabahın köründe Yapıkredi aradı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Bankalar da kredi vermek için telefonla arıyorlar; sabahın köründe Yapıkredi aradı. Selammımı söyleseydin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Selammımı söyleseydin. He he selamını söyleyenin başına gelmedik kalmıyor, :) Bakınız ; Serdar ve patronu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 He he selamını söyleyenin başına gelmedik kalmıyor, :) Bakınız ; Serdar ve patronu... Ama Serdar kalkıpda adama 'Lan patron bozuntusu Doğan abimin selamı var seni ..... yaparmış' demiştir kesin.Halbuki masumane bir selamdı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 :):):):):):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Eğer bu kasa Türkiye de satışa sunulursa passat insignia felan halt eder sadece göstergesi yeterli bu arada TR ye ne zaman gelir fiyat nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap