Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Mondeonun ve rakiplerinin standart koşullarda araç içi ses miktarının (desibel) belirtildiği veri var mıdır??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Mondeonun ve rakiplerinin standart koşullarda araç içi ses miktarının (desibel) belirtildiği veri var mıdır??? Bu tür koşul ve kıyas için birebir aynı yol aynı ölçüm cihazı, aynı lastik markası çeşidi ve boyutu gerekiyor. Zor iş be Kim yapar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Hocam Türkiyede bu tip testleri beklemek imkansız ama yurt dışında çok ayrıntılı testler mevcut fakat ben bulamadım,aslında birazda sizin yayınladığınız beraber çalışılan marka listesinden umutlandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Hocam Türkiyede bu tip testleri beklemek imkansız ama yurt dışında çok ayrıntılı testler mevcut fakat ben bulamadım,aslında birazda sizin yayınladığınız beraber çalışılan marka listesinden umutlandım Var canım yok değil isterseniz yazmaya çalışırım fakat dediğim gibi bunları yapanlar araçlar da ne varsa öyle test ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Hocam Türkiyede bu tip testleri beklemek imkansız ama yurt dışında çok ayrıntılı testler mevcut fakat ben bulamadım,aslında birazda sizin yayınladığınız beraber çalışılan marka listesinden umutlandım İçerik sınırlı olmakla beraber bir veri tabanı var. Haliyle henüz yeniler yok. http://www.auto-decibel-db.com/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Hemen hemen tüm araçların mevcut olması çok iyi fakat detaylı bakıldığında bazı çelişkili rakamlar mevcut gibi ama bunları göz ardı edersek Mondeo açısından en büyük rakibi arasındaki durum motorlar farklı olsa da şöyle Boş 50 80 100 120 140 km/h Volkswagen Passat 1.6 TDI Stationcar 2015 49,7 - 58,8 - 61,6 - 64,4 - 66,2 - 69,3 db Ford Mondeo 2.0 D Stationcar 2015 43,8 - 57,1 - 61,4 - 63,1 - 66,7 - 69,3 db Ayrıca paylaşım için çok teşekkür ederiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 1.6 Focus III TDCI ile karşılaştırdıgınızda 115 beygir motor Mondeo ya yetiyor mu yoksa bariz bir şekilde hantal mı kalıyor? TDCI test aracı olmadığı için bizzat test etme şansım olmadı. Yeni gelecek 1.5 TDCI motor beklenmeli mi, 5 beygirlik fark ne kadar fark ettirir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 1.6 Focus III TDCI ile karşılaştırdıgınızda 115 beygir motor Mondeo ya yetiyor mu yoksa bariz bir şekilde hantal mı kalıyor? TDCI test aracı olmadığı için bizzat test etme şansım olmadı. Yeni gelecek 1.5 TDCI motor beklenmeli mi, 5 beygirlik fark ne kadar fark ettirir? 0.6 sn fark varmış. Hem ara hızlanma, hem 0-100'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yani fark yok? Yakup TDCI test şansın oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yani fark yok? Yakup TDCI test şansın oldu mu?kesinlikle tatmin eder önceki aracım 1.6 115 tdci mondeo selective idi ,almadan önce performans konusunda tereddütlerim olmuştu aracı kullaninca tamamen geçti..aracım focusu aratmıyor sadece ilk kalkışta birazcik yavaş focusa göre onun dışında focusu aratmıyor..focusla 170km ile cikçıktığım yokusu mondi ilede aynı hızda çıkıyorum..yeni 120ps lik motor Cok daha iyi olacaktır..focusu kesinlikle aratmaz inanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yani fark yok? Yakup TDCI test şansın oldu mu? Hala Otosan'dan bekliyorum Yakın zamanda gelecek olduğunu bilsem beklerdim ama 2016'ya kadar beklemezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Bu durumda siz profesyonel arkadaslardan aldıgım bilgi doğrultusunda yeni çıkacak motorun çok ciddi bir getirisi yok gibi görünüyor, önemli olan ciddi anlamda maddi götürüsünün olmaması Full bir focus almaktansa Titanium Mondeo çok daha mantıklı görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Bu durumda siz profesyonel arkadaslardan aldıgım bilgi doğrultusunda yeni çıkacak motorun çok ciddi bir getirisi yok gibi görünüyor, önemli olan ciddi anlamda maddi götürüsünün olmaması Full bir focus almaktansa Titanium Mondeo çok daha mantıklı görünüyor. Şu şartlar altında her iki model içinde Titanium+Far sistemleri üst limit bence; dahasını ekleyince seçenekler karışıyor. Makyajlı focus'u ciddi denedikten sonra eğer maddi bir sorun varsa Mondeo için ısrar etmezdim sanırım; mca focus olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yakubum, led farlı istiyorum ve aslında söylediğin nokta da kararsızım.. Aradaki fiyat farkını sorun etmek istemiyorum. Ses sistemi kalitesi konusunda yorumun nedir? Bu arada baban için yeni mondeo yu düşünüyordunuz, mevcut durum nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yakubum, led farlı istiyorum ve aslında söylediğin nokta da kararsızım.. Aradaki fiyat farkını sorun etmek istemiyorum. Ses sistemi kalitesi konusunda yorumun nedir? Bu arada baban için yeni mondeo yu düşünüyordunuz, mevcut durum nedir? Rotayı farklı yerlere çevirdiler (araba dışına) ee biraz da moneytalks Mondeo'daki sony çok iyiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap