Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293789 pazartesi olursa sabah erken gelebilirim. Pazartesi sabah daha rahat oluruz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293790 Bazı araç isimlerinin anlamı oluyor,bazılarının hikayeleri,Mondeo nun isim babası,hikayesi var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl comment_293807 Bazı araç isimlerinin anlamı oluyor,bazılarının hikayeleri,Mondeo nun isim babası,hikayesi var mıdır? 90'ların başında piyasaya sürülmeden Ford dün marka/model ismi üreten firmalardan Interbrand'a başvuruyor ve dünya çapında pazarlayacağı model için isim talep ediyor. Inerbrand şirketi de latince Mundus (=dünya) kökenli Mondeo ismini türetiyor ve bu isim kabul görerek model adı oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl comment_293811 Inerbrand şirketi de latince Mundus (=dünya) kökenli Mondeo ismini türetiyor ve bu isim kabul görerek model adı oluyor. Hani çok etkileyici bişey değilmiş yada kardeşim araba bu ne olmasını bekliyorsun ki denilebilir Sanırım ticariden D sınıfı bir araca geçiş yapmak ve bu ilk binek aracımın olması,ayrıca aracın bekleme sürecinin uzaması bende abartılı bir heyecan yarattı ama bu kötü mü?Sanki değil,çok sevdiğimiz fakat acınacak hale getirilen memleketimizde biraz olsun hayatın kargaşasından uzaklaştıran insanı mutlu edebilen kaç şey kaldı ki... Günaydın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl Yazar comment_293816 İstanbul'a dönüyorum Ankara'dan 4-5 TIR Ford geçti. Mondeo'da vardı. Tekno gri görebildim [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl comment_293817 İstanbul'a dönüyorum Ankara'dan 4-5 TIR Ford geçti. Mondeo'da vardı. Tekno gri görebildim [emoji1] Yakup hocam benim kafa karıştı tır lar ankaraya mi geliyor. Yoksa ankaradan ist. a mi gidiyor. Gemi ile istanbuldan türkiyeye dagilmiyor mu [emoji594] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl comment_293820 stanbul'a dönüyorum Ankara'dan 4-5 TIR Ford geçti. Mondeo'da vardı. Benim yavru beyaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl Yazar comment_293823 Benim yavru beyaz Beyaz yok demedim ki o da vardı. Bugün rahat 10 tır gördüm 3-4 ü Binek gerisi Courier Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl comment_296244 Satış temsilcisi lifecard verdi ayrıca kullanım klavuzunun yanında bir kart daha çıktı,aynı mıdır bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl Yazar comment_296275 Satış temsilcisi lifecard verdi ayrıca kullanım klavuzunun yanında bir kart daha çıktı,aynı mıdır bunlar Life card başlığımız Bir kart olanın ismi? Hocam malum biz zaten nish bir siteyiz dh gibi kalabalık yer değil haliyle insanların başlığı okurken alakasız şeyler okumasındansa böyle net ve açık şeyler olmasını tercih ediyoruz ki doğrusu da bu sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296329 Bir kart olanın ismi? İsmine bakma şansım yoktu halen yok Sanırım paro karttı Hocam sizi yoruyorum ama hani bazen konuyu hemen bulamayıp sorulabilecek en yakın konuda sormaya çalışıyorum kusura bakmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl Yazar comment_296330 Önemli değil ben yukardaki arama seçeneği ile buluyorum konuları Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296341 Tesadüf bende onu kullanıyorum Tartışma olsun diye değil ama düzeltilebilecek bişeyse diye söylüyorum,life card diye arayınca çıkmıyor daha sonra birleştirince çıktığını gördüm,benzer bulamama durumu bikaç defa daha oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl Yazar comment_296347 Forumlar kısmını tıklayıp Google yapın Sitenin araması harf harf kontrol ediyor yazdığım başlıkta lifecard bitişik ama siz buraya ayrı yazdınız diyelim o çıkmaz bu çıkar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın