Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Sonuçda klasik dizel gibi alt devirde güçlü değil ama ? tartışılabilir bir durum..zevk yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Hayır max.torku 2500 de değil 1500 de veriyor fakat 2500 e kadar verebiliyor bu torku,bu yüzden gaza dokunduğunuz an tepkiyi veriyor araç size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Hayır max.torku 2500 de değil 1500 de veriyor fakat 2500 e kadar verebiliyor bu torku,bu yüzden gaza dokunduğunuz an tepkiyi veriyor araç size. Siz hangi araçdan bahsediyorsunuz ? golf tdi sürdünüz mü ? Ben 1 sn geç tepki aldım hep nedense Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Zayıf derken hantallık yok ama "güçlü" dedirtecek bir fırlama da yok, sadece "yeterince" gidiyor. Golf ten önce makyajlı Focus I vardı yaklaşık 230.000km kullanıp bunu aldı, rölantiden sonra en fazla 2200dd ye çıkar vites büyütürdü şimdi dizel almasına rağmen sürekli düşük devirli kullandığından ortalama tüketimi 5.5 ile 6litre civarında çünkü motor kendini bulamadan tekrar vites büyütülüyor. Hızını alıp 90-100 e sabitlersen ne ala; 4 litrenin altını görebiliyorsun ama sıkışık trafikte yüksek ekonomi biraz zor gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Hayır max.torku 2500 de değil 1500 de veriyor fakat 2500 e kadar verebiliyor bu torku,bu yüzden gaza dokunduğunuz an tepkiyi veriyor araç size. Gerçi araç 4500km de, ilk alındığı günden bu yana sesi çok azaldı mesela, belki gaz tepkileriyle tüketim de iyice düzelir. Tork 1500-2500 arası ama güç biraz üst devirlerde geldiğinden tork en fazla hız sabit tutabiliyor, aracı hızlandıran güçtür sonuçta tork değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Siz hangi araçdan bahsediyorsunuz ? golf tdi sürdünüz mü ? Ben 1 sn geç tepki aldım hep nedense Evet sürdüm test sürüşü valla bana Corolladan sonra baya iyi geldi,nitekim ben Corolla'da basınca tepki alamıyorum o yüzden 1 sn falan ayırt edemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Evet sürdüm test sürüşü valla bana Corolladan sonra baya iyi geldi,nitekim ben Corolla'da basınca tepki alamıyorum o yüzden 1 sn falan ayırt edemem öyle olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yakup yeni Focus ta dikkatini çekmiş miydim; kapı içlerindeki sert plastik aksamlar artık kapılara neredeyse "sıfır" aralıkla monte edilmişler, Tango da içler acısı bir malzeme + parmak kadar aralık vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yakup yeni Focus ta dikkatini çekmiş miydim; kapı içlerindeki sert plastik aksamlar artık kapılara neredeyse "sıfır" aralıkla monte edilmişler, Tango da içler acısı bir malzeme + parmak kadar aralık vardı. Evet abi fark edilmezmi... Malzeme farkı var kesinlikle..aralıklar ise bakımsız kullanıcıyla birlikte kötü bir çift oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Biz Gökhan la o aralığı yok edecektik vakit + istek kalsaydı.. Arka kapı kaplamalarını söküp saplama uyduracaktık tornacıda! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bakmayacan orayaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ama arka tarafta bazı güzellikler de var kimsenin dile getirmediği; arka koltukları acaip rahattı bence, koltuk dolguları viscolex malzeme gibiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ama sertdi..Hele bizim gibi çekirdek aile isen oraya ayda yılda 1 kişi oturunca kazık oluyor ama rahatsız etmiyor o ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 ne çekirdeği kabak mı....çiğdem çekirdek mi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuquerna Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 biraz once ecoboost 180 ps i test ettim arkadaslar aksam eve gidince detayli olarak yazacagim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap