Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fenkli bence haklısın; Vw bile halk arabası olarak çıktığı yolda artık sınıfının kalite çıtasını belirler hale geldi.

Ford için de bu artık hayal değil; eski Fiesta ile günceli arasındaki kalite ve firmanın kalite anlayışındaki değişimi hissedebildiyseniz ve Focus III de de benzer düşünceyi görebildiyseniz yeni Mondeo nun da çok iyi olacağına emin olabilirsiniz..

Şuan Focus III için tek istediğim bazı paneller, düğmeler ve göstergelere biraz daha estetik serpintisi, aracın üstün özellikleri zaten ortada.

Global kriz öncesinde tehlikeyi hissedip önlem alan ve krizden en az etkilenen bir firma ilerde kalite algısını yükselterek insanlar üzerindeki imaj seviyesini aşamalı olarak yükseltmeyi de becerebilir, eğer isterse.

hmm bu arada astra nasıl ? epeyce yaşlandı artık :P bu aralar yoğunsun sanırım.. ya da başka başlıklardasınız ama ben pek giremiyorum oralara..:D

• Yanıt 508
  • Görüntüleme 132,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyo

• Motor sesi s40 tan fazla dediğine göre aynı motor olan 1.6 tdci 115 hp dir.

• ya da müşteriye......

Yanıtlama zamanı:

Annem bir yandan oğlan bir yandan ben bir yandan.. Sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum pek keyfim yok o yüzden pek yazamıyorum.

Astra uzun Antalya gezisinden sonra 7000km ye yaklaştı (7 şubatta aldım) çok memnunum; güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi.

Yanıtlama zamanı:

"güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi"

Edit;

"güçlü Tango'nun Bir silindir eksik hali, ama daha konforlu,daha kaliteli.."

:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

"güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi"

Edit;

"güçlü Tango'nun Bir silindir eksik hali, ama daha konforlu,daha kaliteli.."

Nasıl yani :D Araba 4 silindir değil mi :(:)

Yanıtlama zamanı:

Astra 1.4T 3 silindir Jacop ...

Yanıtlama zamanı:

3 silindirli TSI yoktu sanırım, 1.2 3 silindir motoru var Vw nin ama TSI değil.

1.4T Opel motorunun homurtu ve performanslı kullanımda çok yakmasının nedeni tek (3) silindirli olması.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

3 silindirli TSI yoktu sanırım, 1.2 3 silindir motoru var Vw nin ama TSI değil.

1.4T Opel motorunun homurtu ve performanslı kullanımda çok yakmasının nedeni tek (3) silindirli olması.

Hmmm, onu uygun görmüş demekki mühendişlerr :)

1.2 tsi motor da 4 silindirli yani ?

Yanıtlama zamanı:

şakamı bu.........teknik özelliklerinde 4 silindir yazıyorda...akşam akşam sazanmı arıyonuz yoksam...:)

Yanıtlama zamanı:

Boşver şilindiri Jacop,önemli olan insanlık :)

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

1.2 Tsi da silindir yok diye bir haber çıktıydı kıllandım şimdi bak. :)

Yanıtlama zamanı:

:smiley2k:

Tsi lar eminim iyidir ama yeni 1.6 TDI bir dizel olarak hayran bıraktı; sessiz, titreşimsiz ve beşbin devirli! :zha:

Azcık daha güçlü olaymış pek tatlı olacakmış.

Yanıtlama zamanı:

2500dd ye kadar bazı dizellerden tepki ve güç olarak zayıf ama üst devirlerde açık ara en iyisi.

Gerçi uzun süre dizel kullanmamış biri farkını anlamaz; dizel Focus ta misal 3500-4000dd de giderken gaza basınca gürültü artar, hızlanma yetersiz olur motor kasıldığını belli eder; TDI bu devirde bile çok sessiz ve benzinli motor gibi hemen tepki verip devirleniyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.