Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
aracımda aldığım günden beri devam eden bir sıkıntı bu. sağ aks in şanzımana takıldığı yerden sürekli yağ kaçağı var damlatma şeklinde.şanzıman yağı eksiltecek seviyede.yetkili serviste 5 kez aks keçesi 1 kez sağ aks komple 1 kezde aks bilyasını tutan köprü değişti. en son 15000 bakımında işlem gördü halen devam etmekte yetkili servise başvurdum ve şu an aracın iş kartı açık durumda.tekay diye yardım bölümüne yazı yazıldı form gönderildi gerekli tsb uygulandı sonuç yine olumsuz maalesef.
otosandan ya sorunumun giderilmesini yada aracın yenisini talep ettim bekliyorum. garanti şartlarına göre yasal yollardan yeni araç yada bedel iadesi alma hakkım varmış avukat arkadaşlar bu şekilde söylüyor. bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar varmı? merak ediyorum. birde bbenim araçtan başka 4 tane f3 de 1 de cmax de gördüm aynı sorunu sadece gittiğim serviste. eminim herkes benim gibi aracın altını da kontrol etmiyordur. bana özel bir durum mu yoksa genel bir sorun mu onuda bilmiyorum. 0 km araçtan yararlanamaz duruma geldim. araçtan soğudum. 0 km aracın şanzıman yağına bakarak binmek çok acı benim için. yardımcı olanalara şimdiden teşekkürler.araç 2011 model 11 aylık ve 16 000 km de.
Soru
Kubilay Yıldırımbayazıt
aracımda aldığım günden beri devam eden bir sıkıntı bu. sağ aks in şanzımana takıldığı yerden sürekli yağ kaçağı var damlatma şeklinde.şanzıman yağı eksiltecek seviyede.yetkili serviste 5 kez aks keçesi 1 kez sağ aks komple 1 kezde aks bilyasını tutan köprü değişti. en son 15000 bakımında işlem gördü halen devam etmekte yetkili servise başvurdum ve şu an aracın iş kartı açık durumda.tekay diye yardım bölümüne yazı yazıldı form gönderildi gerekli tsb uygulandı sonuç yine olumsuz maalesef.
otosandan ya sorunumun giderilmesini yada aracın yenisini talep ettim bekliyorum. garanti şartlarına göre yasal yollardan yeni araç yada bedel iadesi alma hakkım varmış avukat arkadaşlar bu şekilde söylüyor. bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar varmı? merak ediyorum. birde bbenim araçtan başka 4 tane f3 de 1 de cmax de gördüm aynı sorunu sadece gittiğim serviste. eminim herkes benim gibi aracın altını da kontrol etmiyordur. bana özel bir durum mu yoksa genel bir sorun mu onuda bilmiyorum. 0 km araçtan yararlanamaz duruma geldim. araçtan soğudum. 0 km aracın şanzıman yağına bakarak binmek çok acı benim için. yardımcı olanalara şimdiden teşekkürler.araç 2011 model 11 aylık ve 16 000 km de.
saygılarımla...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
43
12
12
10
Popular Days
Tem 26
20
Tem 25
17
Ksm 4
11
Ock 25
9
Top Posters For This Question
Kubilay Yıldırımbayazıt 43 posts
Cem Boneval 12 posts
Sabri Özer 12 posts
Ozan Kar 10 posts
Popular Days
Tem 26 2012
20 posts
Tem 25 2012
17 posts
Ksm 4 2012
11 posts
Ock 25 2013
9 posts
Popular Posts
Kubilay Yıldırımbayazıt
benim araç için konuşuyorum. usta arkadaşlar keçeyi takarken etrafını sıvı conta ile güçlendirip öyle taktılar sanırım sorun şu arkadaşlar:keçeyi taktıkları şanzıman bloğu keçe için geniş gelmekte. bi
Kubilay Yıldırımbayazıt
Kubilay Yıldırımbayazıt
bugün otosan tarafından aradılar ve aracımdaki sorunla bizzat kendilerinin ilgileneceklerini söylediler. kendilerinin haberi olmamış bu ana kadar bende inandım?. yani aracım artık otosana ve mühendisl
Bu soruda 175 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap