Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Teyp Lerde Ön Panel

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

On panel bende var. Ekrani ebayde biraz zor bulursun.

On panel ve cerceve senin ilk asamada isini gorecektir. Sonrasinda ekrani alirsin.

Sony panel normal ekranla sorunsuz calisiyormu? Suan almam zor görünüyor ama kaça veriyorsun abi? Bide oem zenonlar vardı sende onlar duruyomu?

• Yanıt 147
  • Görüntüleme 31,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sayfa açılınca direk bu çıktı . Dedim bu nası bi mesajdır :blink: :kıhkıh:

• Yahu Yakup bin defa sana bu konuyu anlattim ama sen hala ayni yerdesin. Iyisimi sen orada kal ben burada.. Baska turlu olmayacak. - Sony olayi sadece imaj meselesi. - Sesin daha kaliteli olmasi ho

• Cem Bey CERN deneyinede katıldım ben cagırdılar işte biriki protonun hızını arttırdım geldim derseniz de inanıcam yakında.....

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Klima kontrolunun arkasinda altta kaliyor iste. Onun illaki kolay bir yolu vardir. Ben hic sokmeye ugrasmadim. Aslinda gaz pedalinin yanindaki parca cikiyorsa cok kolay erisilebilir. Eski c-max larda polen filitresi degisimi icin o parca cikabiliyordu. Belki yeni focustada cikabiliyordur.

Evet ulaştım o parçaya ama daha kolay bir yerden yolcu tarafındaki yan plastiği kaldırınca direk altına ulaşıyoruz orda 2 ayrı soket var biri kalın ve uzunca biri ise ethernet girişi büyüklüğünde Büyük olanı çıkarınca tüm aux bluetooth ve flasdisk iptal oluyor düğmeye bassanızda açılmıyorm

Diğer kablo ise girişi ufak ve scart lı olduğu halde bir türlü çıkaramadım fazla zorlayamadım yanlış bişey yaparda kırarım diye.Bu dediğim kablonun ne işe yaradığını biliyormusun abi

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Klima kontrolunun arkasinda altta kaliyor iste. Onun illaki kolay bir yolu vardir. Ben hic sokmeye ugrasmadim. Aslinda gaz pedalinin yanindaki parca cikiyorsa cok kolay erisilebilir. Eski c-max larda polen filitresi degisimi icin o parca cikabiliyordu. Belki yeni focustada cikabiliyordur.

Abi buldum ve fotolarınıda çektim.Seninde dediğin gibi sorunun ana ünitede değil bu kit te olduğunu düşünüyorum ana üniteden olsa radyoda ve cd dede bu sorunu yapması lazım yanlışmıyım?

Üzerindeki scart ı çıkarınca ana ünitede sadece radyo ve cd çalışıyor yani parazitle çalışan aux düğmesindeki flashdisk aux bluetooht devre dışı alıyor.Şimdi bu parçanın üstüne yoğunlaşmaya karar verdim yardımların için ayriyetten çok teşekkür ederim.Elinde bu parça varmı diycem ama fazla mı abartmış olucam :)(yedek parçacı mertol abi)

Bu da fotoğrafları

20120713184204.jpg

20120713191134.jpg

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cunku hem USB hemde Aux kablolari bu modul uzerinden calisiyor. Evet o modulden bende iki tane daha var. Ancak dili almanca olmasi lazim. Takinca ih mohte kam son bitte snel derse karismam. Dili degisebiliyormu onu da bilmiyorum acikcasi.. :)

Yanıtlama zamanı:

Valla Mertol bana şu iyilikseverlikte bulunmadın,herkese bir iyilik bir abilik...Bize gelince yok....Küstüm sana.... :kıhkıh:-_-

Allahtan kork ulen. Ben ki kaymakli sobiyet icin karakoye gitmeyen adam senin dandik ekranli gostergen icin Yesilkoyden Kartal a kadar gidip birde uzerine kargoya falan verdim..

Yanıtlama zamanı:

Allahtan kork ulen. Ben ki kaymakli sobiyet icin karakoye gitmeyen adam senin dandik ekranli gostergen icin Yesilkoyden Kartal a kadar gidip birde uzerine kargoya falan verdim..

ehehehehehüüüü...olsun ben tatminsiz adamım iyilik arsızıyım,bir defa yüz verince hep iyilik isterim....:))))

Yanıtlama zamanı:

Ne istiyorsunki?

Sony ses sistemi yedek parça olarak şu anda satışta diil,çıkmacılarda bulmak içinde daha erken...Bu sistemi ucuza bulmak istiyorum.....Sen de Sony nin kapağı var,ekran ve çerçevesi ile subcenter ve tweeterları yok,senden kapağı alsam ekran ve subcenterı ve tweeterları bulmam lazım....Üzerindeki DAB sistem sesi yeterli ama o ekran bana çok sıkıntı veriyor,geçen gün sıcakta kafayı yemiş,ekran çizgi çizgi olmuştu....

Yanıtlama zamanı:

Yılbaşından sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum :) O zamana kadar neyin ne olduğu belli olur. Göstergeler biraz zor(çıkma bul, tak km'yi ayarlat sıkıntılı olabilir veya çok pahalı) ama sony ve orta ekran daha işlevsel :)

Yanıtlama zamanı:

Yılbaşından sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum :) O zamana kadar neyin ne olduğu belli olur. Göstergeler biraz zor(çıkma bul, tak km'yi ayarlat sıkıntılı olabilir veya çok pahalı) ama sony ve orta ekran daha işlevsel :)

Ucuz bulacaz sana da abi merak etme.. km'li bulursak ayar kolay.

Yanıtlama zamanı:

hazır bu "bulacaaaz, edeceeez, yardımcı olacaaaaz" sesleri yükselmişken ben de değiştirmek istiyorum.. önce gösterge (benzinli için ki şuan için 0 Rh negatif kıvamında bir parça anladığım kadarıyla) daha sonra navili ekran filan...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cunku hem USB hemde Aux kablolari bu modul uzerinden calisiyor. Evet o modulden bende iki tane daha var. Ancak dili almanca olmasi lazim. Takinca ih mohte kam son bitte snel derse karismam. Dili degisebiliyormu onu da bilmiyorum acikcasi.. :)

aynen öyle abi tüm aux bluetooth flashdisk hepsi o modül üzerinden geçiyor.elindekilere bakabilirim sesli komutları kullanmıyorum ben ugandacada konuşsa fark etmez bana :)Şimdi serviste bu parçanın yenisini sipariş ettik o gelsin bi takalım olmaz ise tekrar konuşuruz senle modüllerle ilgili :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.