Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201214 yıl comment_98257 On panel bende var. Ekrani ebayde biraz zor bulursun. On panel ve cerceve senin ilk asamada isini gorecektir. Sonrasinda ekrani alirsin. Sony panel normal ekranla sorunsuz calisiyormu? Suan almam zor görünüyor ama kaça veriyorsun abi? Bide oem zenonlar vardı sende onlar duruyomu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201214 yıl Yazar comment_98258 Klima kontrolunun arkasinda altta kaliyor iste. Onun illaki kolay bir yolu vardir. Ben hic sokmeye ugrasmadim. Aslinda gaz pedalinin yanindaki parca cikiyorsa cok kolay erisilebilir. Eski c-max larda polen filitresi degisimi icin o parca cikabiliyordu. Belki yeni focustada cikabiliyordur. Evet ulaştım o parçaya ama daha kolay bir yerden yolcu tarafındaki yan plastiği kaldırınca direk altına ulaşıyoruz orda 2 ayrı soket var biri kalın ve uzunca biri ise ethernet girişi büyüklüğünde Büyük olanı çıkarınca tüm aux bluetooth ve flasdisk iptal oluyor düğmeye bassanızda açılmıyorm Diğer kablo ise girişi ufak ve scart lı olduğu halde bir türlü çıkaramadım fazla zorlayamadım yanlış bişey yaparda kırarım diye.Bu dediğim kablonun ne işe yaradığını biliyormusun abi Temmuz 13, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201214 yıl Yazar comment_98407 Klima kontrolunun arkasinda altta kaliyor iste. Onun illaki kolay bir yolu vardir. Ben hic sokmeye ugrasmadim. Aslinda gaz pedalinin yanindaki parca cikiyorsa cok kolay erisilebilir. Eski c-max larda polen filitresi degisimi icin o parca cikabiliyordu. Belki yeni focustada cikabiliyordur. Abi buldum ve fotolarınıda çektim.Seninde dediğin gibi sorunun ana ünitede değil bu kit te olduğunu düşünüyorum ana üniteden olsa radyoda ve cd dede bu sorunu yapması lazım yanlışmıyım? Üzerindeki scart ı çıkarınca ana ünitede sadece radyo ve cd çalışıyor yani parazitle çalışan aux düğmesindeki flashdisk aux bluetooht devre dışı alıyor.Şimdi bu parçanın üstüne yoğunlaşmaya karar verdim yardımların için ayriyetten çok teşekkür ederim.Elinde bu parça varmı diycem ama fazla mı abartmış olucam (yedek parçacı mertol abi) Bu da fotoğrafları Temmuz 14, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99831 Cunku hem USB hemde Aux kablolari bu modul uzerinden calisiyor. Evet o modulden bende iki tane daha var. Ancak dili almanca olmasi lazim. Takinca ih mohte kam son bitte snel derse karismam. Dili degisebiliyormu onu da bilmiyorum acikcasi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99832 Valla Mertol bana şu iyilikseverlikte bulunmadın,herkese bir iyilik bir abilik...Bize gelince yok....Küstüm sana.... Allahtan kork ulen. Ben ki kaymakli sobiyet icin karakoye gitmeyen adam senin dandik ekranli gostergen icin Yesilkoyden Kartal a kadar gidip birde uzerine kargoya falan verdim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99877 Allahtan kork ulen. Ben ki kaymakli sobiyet icin karakoye gitmeyen adam senin dandik ekranli gostergen icin Yesilkoyden Kartal a kadar gidip birde uzerine kargoya falan verdim.. ehehehehehüüüü...olsun ben tatminsiz adamım iyilik arsızıyım,bir defa yüz verince hep iyilik isterim....))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100012 Ne istiyorsunki? Sony ses sistemi yedek parça olarak şu anda satışta diil,çıkmacılarda bulmak içinde daha erken...Bu sistemi ucuza bulmak istiyorum.....Sen de Sony nin kapağı var,ekran ve çerçevesi ile subcenter ve tweeterları yok,senden kapağı alsam ekran ve subcenterı ve tweeterları bulmam lazım....Üzerindeki DAB sistem sesi yeterli ama o ekran bana çok sıkıntı veriyor,geçen gün sıcakta kafayı yemiş,ekran çizgi çizgi olmuştu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100028 Gösterge panelini değiştirip LCD yapınca ortadaki ekran acayip sırıttı. Çok kalitesiz ekran yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100035 Yılbaşından sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum O zamana kadar neyin ne olduğu belli olur. Göstergeler biraz zor(çıkma bul, tak km'yi ayarlat sıkıntılı olabilir veya çok pahalı) ama sony ve orta ekran daha işlevsel Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100036 Yılbaşından sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum O zamana kadar neyin ne olduğu belli olur. Göstergeler biraz zor(çıkma bul, tak km'yi ayarlat sıkıntılı olabilir veya çok pahalı) ama sony ve orta ekran daha işlevsel Ucuz bulacaz sana da abi merak etme.. km'li bulursak ayar kolay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100040 Onu da değişiriz yeterki isteyelim değiştiricez zaten hiç merak etmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100045 hazır bu "bulacaaaz, edeceeez, yardımcı olacaaaaz" sesleri yükselmişken ben de değiştirmek istiyorum.. önce gösterge (benzinli için ki şuan için 0 Rh negatif kıvamında bir parça anladığım kadarıyla) daha sonra navili ekran filan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl Yazar comment_100046 Cunku hem USB hemde Aux kablolari bu modul uzerinden calisiyor. Evet o modulden bende iki tane daha var. Ancak dili almanca olmasi lazim. Takinca ih mohte kam son bitte snel derse karismam. Dili degisebiliyormu onu da bilmiyorum acikcasi.. aynen öyle abi tüm aux bluetooth flashdisk hepsi o modül üzerinden geçiyor.elindekilere bakabilirim sesli komutları kullanmıyorum ben ugandacada konuşsa fark etmez bana Şimdi serviste bu parçanın yenisini sipariş ettik o gelsin bi takalım olmaz ise tekrar konuşuruz senle modüllerle ilgili Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın