Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352602 Semih zaten cd ünitesini almana gerek yok. Aynı cihaz. Tek farkı tuş paneli ve ekranı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352603 8 dakika önce, Doğan Kurban said: Semih zaten cd ünitesini almana gerek yok. Aynı cihaz. Tek farkı tuş paneli ve ekranı. Abi ben bugüne kadar arkadaki ünitede değişecek ki ekran renkli görüntü v.s verebilsin sanıyorum. İş güç olmayınca şunu araştırayım derken bu konuyu buldum (Yakup sövecek bana ama neyse ) Şimdi geriye panel + ekran bulmak kaldı ama dediğim gibi Tr'de sıkıntı,Allegro'da bir panel buldum ama ekran bulamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352614 49 dakika önce, Semih G. said: Abi ben bugüne kadar arkadaki ünitede değişecek ki ekran renkli görüntü v.s verebilsin sanıyorum. İş güç olmayınca şunu araştırayım derken bu konuyu buldum (Yakup sövecek bana ama neyse ) Şimdi geriye panel + ekran bulmak kaldı ama dediğim gibi Tr'de sıkıntı,Allegro'da bir panel buldum ama ekran bulamıyorum Ekran çıkmacılarda var. Tuş takımı daha önemli. Ekran elvan ford da vardı arayıp sormak lazım. @Ozan Kar ın tanıdığı vardı sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352621 3/22/2016 - 11:18 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Ekran çıkmacılarda var. Tuş takımı daha önemli. Ekran elvan ford da vardı arayıp sormak lazım. @Ozan Kar ın tanıdığı vardı sanırım Ekran var benim bir arkadaşta gayet temiz 500 tlye aldı satmamışsa sorayım 5" navigasyonlu olan ekrandan hemde ekranı yıldız sanayinden almıştım daha uygun fiyatlı bir akrabası yurtdışından getirdi burdan aldığımızı satmayı düşünüyordu haber veririm size ...buraya yazarım ... arkadaşımı aradım ama ulaşamadım döner o bana ekranın resimlerini pc yi karıştırırken buldum IMG_1600.MOV Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492442 Arkadaslar kb benim sorum yeni aldığım style aracımda multimedya sistemi var ufak bir sıkıntısı var ayrıca hoşuma da gitmedi doğrusu bunu söküp yerine aşağıdaki resimde paylaşacağım teyibi takabilir miyim ,soket uyarmi , Bluetooth calisirmi eski teybi sanırsam trendx ORJİNAL teypler aynı şimdiden teşekkürler --1 dakika sonra eklendi-- Bulduğum ürün budur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20197 yıl comment_492444 bluetooth modulu ana üniteden ayrı, onuda alır takar kodlarsanız çalışır. 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492453 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: bluetooth modulu ana üniteden ayrı, onuda alır takar kodlarsanız çalışır. 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Bu monochrome 3.5” olan sanırım. BT filan da var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492474 3 saat önce, Semih O. yazdı: Bu monochrome 3.5” olan sanırım. BT filan da var. Evet benim orijinali bundandı, dediğim de ne yanlış? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492484 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: Evet benim orijinali bundandı, dediğim de ne yanlış? Alıntı 2. fotoğraftaki ekranda bir gariplik var, sağ tarafta saat ayarı için tuşlar vardı sanki. Buna istinaden yazmıştım. Sağ tarafta tuşlar olan 2 satır ekran değil mi? 4 saat önce, Adem balcı yazdı: Soket uyumunda sıkıntı olurmu Multimedyayı takarken kasaplık bir saçmalık yapmamışlarsa soket ile ilgili sorun yaşamazsınız. --5 dakika sonra eklendi-- Olan da varmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492493 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Buna istinaden yazmıştım. Sağ tarafta tuşlar olan 2 satır ekran değil mi? Olmayan da varmış ? --1 dakika sonra eklendi-- Ama senin attığında panel farklı. Bt de yok. Paneli alttaki gibi olup ekranı tuşsuz olan var mı bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492499 Arkadaş Bluetooth olduğunu söylüyor pazarlığı da bitirdim hepsi dahil270 ₺ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın