Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103243 Aynı fikideyim isim yapmış diye yıllardır o ismin arkasına saklanıp bir halt yemiyorlar.Zamanında kale almadıkları samsung ezip geçti televizyon konusunda. 2005 senesinde dev ekran sony projeksiyon lcd tarzında bir tv çıkarmıştı bende gidip alma gafletinde bulunmuştum.Aradan 6 ay geçti televizyonun ekranının her yeri alaca bulaca oldu.Servise götürdüm yapsınlar diye ve bana servisin dediği laf ile gülmekten karnıma ağrılar girmişti tabi sinirden.Adam dediki siz bu televizyonun olduğu odada çok sigaramı içtiniz.Dedim evette ne alaka oda dediki çok sigara içilen ortamlarda böyle olması normalmiş bu garanti kapsamına girmezmiş dedi adamı zor aldılar elimden. Daha sonra bir üst merciyi arayıp televizyonun hiç bir yerinde yanında sigara içilmez ibaresinin olmadığını hatırlatarak dava açacağımı ilettim.Özür dilediler alıp yaptılar.8 ay sonra yine aynı şey oldu götürdüm yine yaptılar ve bir dahakine parasını alacaklarını söylediler 650 tl civarı.Ben tekrar olmasını beklemeden satıp adam gibi bir samsung aldım hala daha sorunsuz olarak misafirim geldiğinde salonda kullanıyorum. Iyide Sony yi sony yapan trinitron televizyon tupuydu. Muzik setleri falan hep patatesti ki... Trinitron disinda inovasyon iceren birsey yapamadigi icin imajdan baska birsey degil zaten su an.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103245 Anlıyorum Anlama gor. Bak Bulent'in ekledigi center hop un arkasinda ne yaziyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103249 Anlama gor. Bak Bulent'in ekledigi center hop un arkasinda ne yaziyor. Uzatmak istemedim. Ben ondan bahsetmedim o mesajımda . Nokia gibi oldu dendi Sony için , bende o Nokia gibi degil Japon dedim. Yani demekki iletinin nereden geldiğine bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103295 Nokia gibi oldu sana ne sahiplerinden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103304 Bülent bu subcenterı oraya yerleştirebileceğimizi gösterdiğin için çok teşekkürler...Bir de arka kapılardaki tweeterları da monte edilirken gösteren fotolar olsa çok süper olacak...Bu arada fotodaki hoparlörlerde çin malı Ama bişey dikkatimi çekti,orada tek hoparlör var,oysa cubcenterda 2 ayrı bölüm var delikli delikli..Niye ki? Bülent bey,bu parçaları nasıl temin ederiz sizce? Bu da microcatten alınmış bir resim kaç adet hoparlör nereye monte ediliyor onu gösteriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103306 Sen ki en ufak tikirtida bunu kendinde dert edinen adam kalkip o konsolu kestir sonra gel benimkini de kestir. (dashboard u yani.. yanlis anlasilma olmasin. O dashboard u oyle kesebilecek adami bulan banada gostersin.. Mertol Abi nin dediği çok doğru (Şıhım biliyor ya) o dashboardı ancak fabrikada montaj öncesi özel cihazlarla kesiyorlar, zaten dikkat edilirse birkaç kat malzemeden oluşuyor. Eğer bunu denerseniz dashboarda zarar verirsiniz. Arka kapılardaki tweeterlar için pek sorun olmaz kesecek bir alet bulunursa eğer Temmuz 25, 201214 yıl Bülent Candan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103311 Eeeee?Senin fotoda kesmiş işte adam sonradan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103313 Eeeee?Senin fotoda kesmiş işte adam sonradan? Adam rus zaten korkulur onlardan olmadık şeyler yapıyorlar Bence iyi bir kesici veya delici alet bulmuştur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103315 Bu kadar kesme biçme işiyle niye uğraşma hevesindesiniz? Niye Mertol'u dinlemiyorsunuz? Adam gibi hoparlörle ses kalitesi Sony filan aratmaz. Arka kapıları da delmeye gerek yok, takarsın koaksiyalleri olur biter. Eğer ekstra amfi kullanılmayacaksa ki şart değil, verimli hoparlörleri seçmek lazım. Bu bağlamda makul bir kombinasyon da önler için ETON POW 172 ve arkalar için PRX 170 olabilir. Sub ve amfiye girerseniz farklı seçenekler var tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103317 ince matkap ile dalmıştır kazma Ayrıca oraya delmeye hiç gerek yok aynen..Ses isteyen anfi ile hoparlör alsın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103320 Orası yumuşak plastik o kadar zor kesileceğnisnmıyorum,yani benim arabadaki yumuşakplastik en azından,style da daha sert plastik oralar o yüzden dediğin gibi style da kesmek zor olabilir....Arka Tweeterların parça numaraarını da bulsam yeter bana,ön tweeterlara dokunmam zaten,ön ve arka hoparlörleri değiştiririm birde.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103323 Style'da daha mı sert ? Comfort'a kadar o bölümler bire-bir aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103338 Style'da daha mı sert ? Comfort'a kadar o bölümler bire-bir aynı. Olabilir ,konu o değil zaten,nasıl kesileceği....Arka kapı tweeterlarının parça kodunu bilirse Mertol bilir...Ben Mertolü yarın arayayım bari,zaten 2 gün sonra da Bodrumdayım inşallah,ne var ne yok bahanesine yanına uğrar başınışişiririm Bodrumda ...ehehehhüüüüü..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103341 Adamlar bizim arabalardaki hoparlörleri kondansatör ve bobinle güçlendirmişler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103344 Buna güçlendirme demek doğru olmaz bence, kondansatörler tiz filtresidir, bobinler de bas, yani sadece belli frekans aralıklarının hoparlöre ulaşmasını sağlamaya çalışmışlar. Bu tür el işi çözümlerin akustik kazanımları yapandan başka kimseyi mutlu etmez, yapan da gururuna yenik düştüğünden beğenir çoğunlukla! Temmuz 25, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın