Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96132 Ben bi bakiyim yuksek ise indiririm peki lastik basinci dedigim seyi giderirmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96137 Sabri içine biri mi girdi? Forumda yeni alınan arabaların 40küsür psi basınçla teslim edildiği hakkında kaç defa yazıldı, konu bile olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96143 Ben ilk aracımı aldığımdada lastik havaları fabrikadan 39 basılı halde çıkmıştı. Hatta bunun normal bir prosedür olduğunu söylemişlerdi serviste.Bu yüzden ilk aldığımda banada arabamın sispansiyonları çok fazla sert gibi gelmişti. Sonuç olarak evet focus 2 ye nazaran daha sert ama öyle ahım şahımda bir fark yok.Lastik basınçlarını kontrol et ilk fırsatta Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96210 Sabri içine biri mi girdi? Forumda yeni alınan arabaların 40küsür psi basınçla teslim edildiği hakkında kaç defa yazıldı, konu bile olabilir. Olabilir abi kafam daginik buaralar yakit aldigim zaman hepsini 32ye ayarlayip yorumumu iletirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96212 Olabilir abi kafam daginik buaralar yakit aldigim zaman hepsini 32ye ayarlayip yorumumu iletirim Yakında benzinci yok mu, atla 2 dk hadi ne işin var Tükkanda mısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96227 Yakında benzinci yok mu, atla 2 dk hadi ne işin var Tükkanda mısın Aynen simdi geldim eve benzin isigimda yandi yarin sabaha artik simdi sinemaya gidicem spidermane ama yolumda yok shell Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96228 Aynen simdi geldim eve benzin isigimda yandi yarin sabaha artik simdi sinemaya gidicem spidermane ama yolumda yok shell Shell mecbur mu yaww...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96231 Shell mecbur mu yaww...... Benim arabam vpower +GTLden baska yakit icmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96242 Lastik havası için yakıt Alman gerekmiyor ki bundan bahsediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96247 Süspansiyon sertliğini nesnel değerlendirmek çok kolay değil, çünkü farkla değerlendirme kriterleri olabilir. İlk anda aklıma gelenler, küçük hızlı darbeye tepki (parke yol, yollardaki plastik hız kesiciler vb.), geniş kasislere, yumuşak dalgalanmalara tepki ve yan yatma miktarı. Hepsi de hızla da ilintili. Lastik de, hava miktarı, hamur kıvamı, yanak genişliği çok etkili olabilecek faktörler. Bu çerçevede değerlendirmek gerekirse benim izlenimlerim şöyle: Küçük darbe karşılamada her iki kasa yakın performansta, geniş salınımlarda Mk.3 daha yumuşak, Aynı şekilde yan yatma da biraz daha belirgin gibi. Genelde sessizlikle birleştiğinde bu çerçevede Mk.3 daha konforlu olarak algılanabilir. Yol tutuşta ise bu artı konforun neden olduğu bir kayıp söz konusu değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96248 Lastik havası için yakıt Alman gerekmiyor ki bundan bahsediyorum Hee o da dogru Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl Yazar comment_96251 Süspansiyon sertliğini nesnel değerlendirmek çok kolay değil, çünkü farkla değerlendirme kriterleri olabilir. İlk anda aklıma gelenler, küçük hızlı darbeye tepki (parke yol, yollardaki plastik hız kesiciler vb.), geniş kasislere, yumuşak dalgalanmalara tepki ve yan yatma miktarı. Hepsi de hızla da ilintili. Lastik de, hava miktarı, hamur kıvamı, yanak genişliği çok etkili olabilecek faktörler. Bu çerçevede değerlendirmek gerekirse benim izlenimlerim şöyle: Küçük darbe karşılamada her iki kasa yakın performansta, geniş salınımlarda Mk.3 daha yumuşak, Aynı şekilde yan yatma da biraz daha belirgin gibi. Genelde sessizlikle birleştiğinde bu çerçevede Mk.3 daha konforlu olarak algılanabilir. Yol tutuşta ise bu artı konforun neden olduğu bir kayıp söz konusu değil... Yazdiklarinizi dikkatle okudum tesekkurler yorum icin. Bence c-max konfora dayali bi arac benimde cok bi araba gecmisim yok. Focus 3de surus dinamikleri yonunde gelismis bir arac o yuzden yol tutusu icin c-maxden daha sert olabilir ama F2den daha sert mi yumusak mi bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96563 Shell mecbur mu yaww...... Yakup simdi ugradim benzinciye baktim lastiklere 32ye ayarladim hepsini 29 gosterdi 32ye yukseltti sonra anlamadim:blink: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96567 Yakup simdi ugradim benzinciye baktim lastiklere 32ye ayarladim hepsini 29 gosterdi 32ye yukseltti sonra anlamadim:blink: Durum nedir suan değişti mı tepki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96569 Durum nedir suan değişti mı tepki Acikcasi pek bozuk yola girmedim basin-expressdeydim ama girince yazarim burdan 29 cikma nedeni benim arabayi kışın almam olabilir mi ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın