Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Süspansiyon Sertliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bi bakiyim yuksek ise indiririm :) peki lastik basinci dedigim seyi giderirmi ?

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 20,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Sabri içine biri mi girdi? Forumda yeni alınan arabaların 40küsür psi basınçla teslim edildiği hakkında kaç defa yazıldı, konu bile olabilir.

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bana sertliği yetmedi , daha da sertleştirdim bende bir sıkıntı var sanırım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bende ondan bahsediyorum. Arabanın sertliği diye bişey yok zaten biz anlamayız. Suspansiyonu asla sert degil, muhtemelen 2 araçtan biri sıkıntılı zıttını hisseden varsa Yoksa da benim

Yanıtlama zamanı:

Ben ilk aracımı aldığımdada lastik havaları fabrikadan 39 basılı halde çıkmıştı.

Hatta bunun normal bir prosedür olduğunu söylemişlerdi serviste.Bu yüzden ilk aldığımda banada arabamın sispansiyonları çok fazla sert gibi gelmişti.

Sonuç olarak evet focus 2 ye nazaran daha sert ama öyle ahım şahımda bir fark yok.Lastik basınçlarını kontrol et ilk fırsatta

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sabri içine biri mi girdi? :) Forumda yeni alınan arabaların 40küsür psi basınçla teslim edildiği hakkında kaç defa yazıldı, konu bile olabilir. :)

Olabilir abi kafam daginik buaralar :D yakit aldigim zaman hepsini 32ye ayarlayip yorumumu iletirim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakında benzinci yok mu, atla 2 dk hadi :D ne işin var :P

Tükkanda mısın

Aynen simdi geldim eve benzin isigimda yandi yarin sabaha artik simdi sinemaya gidicem spidermane ama yolumda yok shell :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Shell mecbur mu yaww......

Benim arabam vpower +GTLden baska yakit icmez :)

Yanıtlama zamanı:

Süspansiyon sertliğini nesnel değerlendirmek çok kolay değil, çünkü farkla değerlendirme kriterleri olabilir.

İlk anda aklıma gelenler, küçük hızlı darbeye tepki (parke yol, yollardaki plastik hız kesiciler vb.), geniş kasislere, yumuşak dalgalanmalara tepki ve yan yatma miktarı.

Hepsi de hızla da ilintili.

Lastik de, hava miktarı, hamur kıvamı, yanak genişliği çok etkili olabilecek faktörler.

Bu çerçevede değerlendirmek gerekirse benim izlenimlerim şöyle:

Küçük darbe karşılamada her iki kasa yakın performansta, geniş salınımlarda Mk.3 daha yumuşak, Aynı şekilde yan yatma da biraz daha belirgin gibi.

Genelde sessizlikle birleştiğinde bu çerçevede Mk.3 daha konforlu olarak algılanabilir.

Yol tutuşta ise bu artı konforun neden olduğu bir kayıp söz konusu değil...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lastik havası için yakıt Alman gerekmiyor ki bundan bahsediyorum

Hee o da dogru :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Süspansiyon sertliğini nesnel değerlendirmek çok kolay değil, çünkü farkla değerlendirme kriterleri olabilir.

İlk anda aklıma gelenler, küçük hızlı darbeye tepki (parke yol, yollardaki plastik hız kesiciler vb.), geniş kasislere, yumuşak dalgalanmalara tepki ve yan yatma miktarı.

Hepsi de hızla da ilintili.

Lastik de, hava miktarı, hamur kıvamı, yanak genişliği çok etkili olabilecek faktörler.

Bu çerçevede değerlendirmek gerekirse benim izlenimlerim şöyle:

Küçük darbe karşılamada her iki kasa yakın performansta, geniş salınımlarda Mk.3 daha yumuşak, Aynı şekilde yan yatma da biraz daha belirgin gibi.

Genelde sessizlikle birleştiğinde bu çerçevede Mk.3 daha konforlu olarak algılanabilir.

Yol tutuşta ise bu artı konforun neden olduğu bir kayıp söz konusu değil...

Yazdiklarinizi dikkatle okudum tesekkurler yorum icin. Bence c-max konfora dayali bi arac benimde cok bi araba gecmisim yok. Focus 3de surus dinamikleri yonunde gelismis bir arac o yuzden yol tutusu icin c-maxden daha sert olabilir ama F2den daha sert mi yumusak mi bilemem :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Shell mecbur mu yaww......

Yakup simdi ugradim benzinciye baktim lastiklere 32ye ayarladim hepsini 29 gosterdi 32ye yukseltti sonra anlamadim:blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Durum nedir suan :D değişti mı tepki

Acikcasi pek bozuk yola girmedim :) basin-expressdeydim ama girince yazarim burdan

29 cikma nedeni benim arabayi kışın almam olabilir mi ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.