Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96682 Evet video yu izledim Yakup Emanete neler yaptığınıda bu arada focus zeminin sağlam olduğu durumlarda aracı virajda biraz fazla zorlarsan burundan açma yapıyor,arkada pek sıkıntı yok,bu arada benim kullanımımlada alakalı olabilir ben virajda zorlarsam aracı öyle sert direksiyon hareketleri yapmadığımdan arkadan kaymıyor araç,önden nazik nazik kaçıyor Normal bu da tabi, önden çeker önder kayar... ( Anormal veya zayıf diyebileceğimiz şey arkadan kayması) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96685 Viraj donerken kucuk viteste basarsan drdigin gibi onden kaciriyor tabi dogal seyler bunlar aracin ayni zamanda fazla gucunu gisterir. Ama benim dedigim viraja aciktan girip bi anda ice dogru kirinca arkanin atmasi cok keyifli oluyor el freni cekilmis gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96688 Normal bu da tabi, önden çeker önder kayar... ( Anormal veya zayıf diyebileceğimiz şey arkadan kayması) Ben zaten zayıflık olarak söylemedim,aracımın yol tutuşundan ziyadesiyle memnunum.Bütün araçların bi sınırı var sonuçta ferraride olsa sınırı aşınca savrulmıyacam demez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96689 Ben zaten zayıflık olarak söylemedim,aracımın yol tutuşundan ziyadesiyle memnunum.Bütün araçların bi sınırı var sonuçta ferraride olsa sınırı aşınca savrulmıyacam demez. acaba diyebilir mi ? Denemek isterdim azcık 4 dk yaw.. Bulamaz mıyız bir ferrarii Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96691 Viraj donerken kucuk viteste basarsan drdigin gibi onden kaciriyor tabi dogal seyler bunlar aracin ayni zamanda fazla gucunu gisterir. Ama benim dedigim viraja aciktan girip bi anda ice dogru kirinca arkanin atmasi cok keyifli oluyor el freni cekilmis gibi Sen olayı fantaziye bağlamışın Sabri Arac viraj alsın diye değil almasın diye zorluyorsun zevk sonuçta ne diyim,dikkat et sen yinede Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96693 acaba diyebilir mi ? Denemek isterdim azcık 4 dk yaw.. Bulamaz mıyız bir ferrarii Varsın acaba demeden savrulsun ne varki,arkadan kayanı önden çekersin yine yolunu bulur Denemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96696 Sen olayı fantaziye bağlamışın Sabri Arac viraj alsın diye değil almasın diye zorluyorsun zevk sonuçta ne diyim,dikkat et sen yinede Denemenizi tavsiye ederim cok zorlamamak sartiyla cok zorlarsan esp cok mudahale ediyor ani fren falan yapiyor basima geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416215 2005 model comfort var bi cukurdan gecerken cok ses geliyor.süspansiyon cok sert.her gecisimde acaba amortisör patladımı diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416221 6 dakika önce, Onur Kaman yazdı: 2005 model comfort var bi cukurdan gecerken cok ses geliyor.süspansiyon cok sert.her gecisimde acaba amortisör patladımı diye düşünüyorum Normalde de sert ve seslidir. Patlak mı? Kontrol edilmeli böyle fikir veremeyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416228 Süspansiyon sertliği ile amortisörün çalışma aralığını hissiyat anlamında karıştırdığımız olabiliyor. Focus 3'ün dalgalı yollarda geçişleri ve salınımları tatlı-sert kıvamda. Konfor anlamında pek üzmüyor ama ne zaman ki yol birleşimleri veya keskin çukurlar var, o zaman amortisörün çalışma aralığı bitip sert tepkiler verebiliyor. Bunu da süspansiyonun sert olmasına bağlayabiliyor insanlar. Helezon yayın sahip olduğu ayarlamalar konfor ve yol tutuş dengesi için güzel ama yayların yaptığı salınımı emen amortisörlerin çalışma aralığının biraz daha fazla olmasını beklerdim. Focus 3'ün konfora dair tek handikapı olarak bunu görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416233 10 dakika önce, Cenk Demirel yazdı: Süspansiyon sertliği ile amortisörün çalışma aralığını hissiyat anlamında karıştırdığımız olabiliyor. Focus 3'ün dalgalı yollarda geçişleri ve salınımları tatlı-sert kıvamda. Konfor anlamında pek üzmüyor ama ne zaman ki yol birleşimleri veya keskin çukurlar var, o zaman amortisörün çalışma aralığı bitip sert tepkiler verebiliyor. Bunu da süspansiyonun sert olmasına bağlayabiliyor insanlar. Helezon yayın sahip olduğu ayarlamalar konfor ve yol tutuş dengesi için güzel ama yayların yaptığı salınımı emen amortisörlerin çalışma aralığının biraz daha fazla olmasını beklerdim. Focus 3'ün konfora dair tek handikapı olarak bunu görüyorum. Kullandığın araç için bu şekildedir ama eskileri ile senin kullandığın arasında ciddi farklar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416234 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kullandığın araç için bu şekildedir ama eskileri ile senin kullandığın arasında ciddi farklar var. Tabii ki. Ben focus 3 ve özellikle 3,5'in eski kasa focuslardan daha konforlu olduğunu düşünüyorum. Sadece eski kasaları katmazsak, mca focus'un amortisör çalışma aralığının biraz daha fazla olmasını isterdim hepsi bu. Ama zaten ben de buna göre yol üzerinde ilerlemeye çalışıyorum. Süspansiyonların nerede ne tepki vereceğini artık tahmin edebildiğim için tedbirimi ona göre alıyorum o sebeple pek sorun olmuyor. Genel olarak aracımın konforundan memnunum. Misal Avrupa'da yılın otomobili seçilen astra k'nın daha sert ve konforunun focus'tan bir miktar daha az olduğunu düşünüyorum. Nisan 17, 20179 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416422 17.04.2017 - 14:02 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Normalde de sert ve seslidir. Patlak mı? Kontrol edilmeli böyle fikir veremeyiz. amortisör ve z rotlar yeni değişti.1 ay oldu.ama yollar genelde cukurlu.cabuk patlarmı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın