Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Süspansiyon Sertliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Acikcasi pek bozuk yola girmedim :) basin-expressdeydim ama girince yazarim burdan

29 cikma nedeni benim arabayi kışın almam olabilir mi ?

inmiştir kendi :) şöförrrrsün sen hep kontrol etmekli yükümlüsün :D

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 20,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Sabri içine biri mi girdi? Forumda yeni alınan arabaların 40küsür psi basınçla teslim edildiği hakkında kaç defa yazıldı, konu bile olabilir.

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bana sertliği yetmedi , daha da sertleştirdim bende bir sıkıntı var sanırım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bende ondan bahsediyorum. Arabanın sertliği diye bişey yok zaten biz anlamayız. Suspansiyonu asla sert degil, muhtemelen 2 araçtan biri sıkıntılı zıttını hisseden varsa Yoksa da benim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inmiştir kendi :) şöförrrrsün sen hep kontrol etmekli yükümlüsün :D

Aynen Yakup dedigin gibi duzeldi sanki bizim burda tas bi yol var icimi disima cikaran :) sorunsuz gectim salladi tabide o kadar degil. Her yakit alista bakicam artik hep 32 psi mi?

Yanıtlama zamanı:

Aynen Yakup dedigin gibi duzeldi sanki bizim burda tas bi yol var icimi disima cikaran :) sorunsuz gectim salladi tabide o kadar degil. Her yakit alista bakicam artik hep 32 psi mi?

2 ay'da bir yada sıkılınca yap işte :P

hadi hayırlı olsun..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2 ay'da bir yada sıkılınca yap işte :P

hadi hayırlı olsun..

Tesekkurler :) bide focus 3 esp ile ilgili bir konu varmi ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Vardır tabi canım. Özetle tam kapatılmıyor bunu soracaksan :)

Yok yok hayir :) konu dagilmaz umarim ama mesela 2 seritli 90 derecelik bir virajda acktan alip bir anda iceri kirinca cok guzel kic atiyor araba bikerede sert yaptim esp bi lastigi kitledi baya ugrasti arabayi toplamak icin :) diyecegim su ben bu hareketi espsiz yapsam kontrolu kaybedermiyim

Yanıtlama zamanı:

Yok yok hayir :) konu dagilmaz umarim ama mesela 2 seritli 90 derecelik bir virajda acktan alip bir anda iceri kirinca cok guzel kic atiyor araba bikerede sert yaptim esp bi lastigi kitledi baya ugrasti arabayi toplamak icin :) diyecegim su ben bu hareketi espsiz yapsam kontrolu kaybedermiyim

Hızına ve müdehalene bağlı ama toplamak da kabiliyetine bağlı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hızına ve müdehalene bağlı ama toplamak da kabiliyetine bağlı.

Cok abartmamak sartiyla boş alanda denerim :)

Yanıtlama zamanı:

Trafik alanlarında denemek riskli kaldırıma vursan, bir yere sürtsen için gider. Sonuçta bilerek yapılabilecek birşey değil bir noktada savrulacak ama hangi nokta? Kayacağı yeri belli etse de virajda aşırı hızlı kalırsan hiç birşey tutmaz savrulursun.

Yanıtlama zamanı:

Kıç attırmak için uğraşmıyorum ama anormal bir sürüş yapılmadığı sürece ESP siz f2 min arkası hiç kaymadı daha çok önden kayıyor..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim araba cok kayiyor arkadan tabi zorlarsan aslinda keyifli genis ve bos yolda yapiyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Benim araba cok kayiyor arkadan tabi zorlarsan aslinda keyifli genis ve bos yolda yapiyorum :)

İşte bu sebeple F3 lerde esp tamamen kapatılmıyor F2 gibi sert değil ama hala f3 sert diyenler var :P anlamıyorum

Yanıtlama zamanı:

Bencede focus arkadan ziyade önden kaymaya meyilli,Sabri sen yinede dikkat et genişce yerler tercih et.

Yanıtlama zamanı:

Siz video'yu izlemiştiniz değil mi :kıhkıh: :kıhkıh: Buluşmada..

Evet video yu izledim Yakup :) Emanete neler yaptığınıda :kıhkıh: bu arada focus zeminin sağlam olduğu durumlarda aracı virajda biraz fazla zorlarsan burundan açma yapıyor,arkada pek sıkıntı yok,bu arada benim kullanımımlada alakalı olabilir ben virajda zorlarsam aracı öyle sert direksiyon hareketleri yapmadığımdan arkadan kaymıyor araç,önden nazik nazik kaçıyor :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.