Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96572 Acikcasi pek bozuk yola girmedim basin-expressdeydim ama girince yazarim burdan 29 cikma nedeni benim arabayi kışın almam olabilir mi ? inmiştir kendi şöförrrrsün sen hep kontrol etmekli yükümlüsün Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96580 inmiştir kendi şöförrrrsün sen hep kontrol etmekli yükümlüsün Aynen Yakup dedigin gibi duzeldi sanki bizim burda tas bi yol var icimi disima cikaran sorunsuz gectim salladi tabide o kadar degil. Her yakit alista bakicam artik hep 32 psi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96581 Aynen Yakup dedigin gibi duzeldi sanki bizim burda tas bi yol var icimi disima cikaran sorunsuz gectim salladi tabide o kadar degil. Her yakit alista bakicam artik hep 32 psi mi? 2 ay'da bir yada sıkılınca yap işte hadi hayırlı olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96590 2 ay'da bir yada sıkılınca yap işte hadi hayırlı olsun.. Tesekkurler bide focus 3 esp ile ilgili bir konu varmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96591 Vardır tabi canım. Özetle tam kapatılmıyor bunu soracaksan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96592 Vardır tabi canım. Özetle tam kapatılmıyor bunu soracaksan Yok yok hayir konu dagilmaz umarim ama mesela 2 seritli 90 derecelik bir virajda acktan alip bir anda iceri kirinca cok guzel kic atiyor araba bikerede sert yaptim esp bi lastigi kitledi baya ugrasti arabayi toplamak icin diyecegim su ben bu hareketi espsiz yapsam kontrolu kaybedermiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96597 Yok yok hayir konu dagilmaz umarim ama mesela 2 seritli 90 derecelik bir virajda acktan alip bir anda iceri kirinca cok guzel kic atiyor araba bikerede sert yaptim esp bi lastigi kitledi baya ugrasti arabayi toplamak icin diyecegim su ben bu hareketi espsiz yapsam kontrolu kaybedermiyim Hızına ve müdehalene bağlı ama toplamak da kabiliyetine bağlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96604 Hızına ve müdehalene bağlı ama toplamak da kabiliyetine bağlı. Cok abartmamak sartiyla boş alanda denerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96612 Trafik alanlarında denemek riskli kaldırıma vursan, bir yere sürtsen için gider. Sonuçta bilerek yapılabilecek birşey değil bir noktada savrulacak ama hangi nokta? Kayacağı yeri belli etse de virajda aşırı hızlı kalırsan hiç birşey tutmaz savrulursun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96615 Kıç attırmak için uğraşmıyorum ama anormal bir sürüş yapılmadığı sürece ESP siz f2 min arkası hiç kaymadı daha çok önden kayıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl Yazar comment_96669 Benim araba cok kayiyor arkadan tabi zorlarsan aslinda keyifli genis ve bos yolda yapiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96673 Benim araba cok kayiyor arkadan tabi zorlarsan aslinda keyifli genis ve bos yolda yapiyorum İşte bu sebeple F3 lerde esp tamamen kapatılmıyor F2 gibi sert değil ama hala f3 sert diyenler var anlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96674 Bencede focus arkadan ziyade önden kaymaya meyilli,Sabri sen yinede dikkat et genişce yerler tercih et. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96675 Bencede focus arkadan ziyade önden kaymaya meyilli,Sabri sen yinede dikkat et genişce yerler tercih et. Siz video'yu izlemiştiniz değil mi :kıhkıh: Buluşmada.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201214 yıl comment_96681 Siz video'yu izlemiştiniz değil mi :kıhkıh: Buluşmada.. Evet video yu izledim Yakup Emanete neler yaptığınıda bu arada focus zeminin sağlam olduğu durumlarda aracı virajda biraz fazla zorlarsan burundan açma yapıyor,arkada pek sıkıntı yok,bu arada benim kullanımımlada alakalı olabilir ben virajda zorlarsam aracı öyle sert direksiyon hareketleri yapmadığımdan arkadan kaymıyor araç,önden nazik nazik kaçıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın