Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl Yazar comment_118573 Bu soyulma olaylarini ilk defa duyuyorum bende boyle birsey olmadi cok sukur benim ust goz tirnagi da kirildi gecen ay yaptirdim allaha emanet duruyor bi dahakine yenisini alirim artik. Sizdeki ampuller cift duylu asil sikinti x paketliler de. Bizdekiler tek duylu hic bir yerde bulamadim, siparis etmek zorunda kaldim. Perde kapaliyken o tutma zimbirtisi arka kapi legen plastigi oldugu icin carpip ses yapiyor . Soyulma hemen olmuyor zaten son yıllarda geldi seneye başlar cihan Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl comment_118576 Yakup daha soyulmadan moralim bozuldu nefret ederim arabanin icinde oyle soyulmus eskimis zimbirtilardan. Neyse ne zaman satarim bilmiyordum kiyamadigimdan soyulmaya basladigi anda benim araba satilik duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl Yazar comment_118577 Öyle göze batmıyor ben sadece vitesden bahsediyorum. Diğerleri şans ve bölge farkı etkiler. Nem vs. Ayrıca garanti degisimi yapıyor değerlendirirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120388 Yıllar sonunda kalkan yerlerden biri, yeni araçta bu kısım geçmeli ve bu tür kalkma yapmıyor (bildigim kadarıyla) Sokülüp, yapıştırıcı sürülüyor Silecek motoru sanırım Bitmiş hali, silecekler takılıyor sonra 50 dediler 30 lira ödedim. Ön kilit ses yapıyor demiştim ilk mesajda onun icin garanti bittiğinden 550 lira dediler, yazı yazdık en azından %50 olsun diye cevap bekliyoruz. Zaten ellerinde yoktu deneyelim dedik Suan eksikliği kalmadı aracın yeni Mondeo'ya kadar gider artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120400 Bizim cmaxinkide kalkmış otoyolda giderken sallaniyordu sallamadık şimdilik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl comment_126750 Eski arabamı hatırlattı üstteki detaylar.. Bunlara ilaveten benimkinde de; *farlar ve stoplar solma ve su alma nedeniyle değişti *z rotlar ses yapıyordu değişti *konsol aşırı tıkırtı yüzünden demonte edildi, izole edilip geri toplandı *direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu değişti *aks körüğü değişti *havalandırma menfezleri birkaç kez kırıldılar onlar değişti *teyp ekranı Yakup un belirttiği gibi ilk haftada çizildi ama boyalı yüzey kabarması olmadı *koltuk kumaşları ağarmıştı kılıf taktırmıştım *kapı kilit motoru ses yapıyordu değişmişti *bakımda takılan mazot filtresi hatalı çıkmıştı *direksiyondaki Ford logosu çatlak çatlak olmuştu, değişmedim *direksiyonun krom kaplamaları soyulmuştu *hız ve devir göstergesinin olduğu panel içine oturduğu siperlikten iki de bir ileriye doğru çıkıyordu *su fıskiyeleri sürekli aşağı doğru eğiliyorlardı, değişmişti Düşününce aklıma geldi, birkaç değişen daha olmuştu ama onları hatırlayamadım, arkadaşlardan özellikle aks körüğünden ve motor bloğundan kolay farkedilmeyen yağ kaçaklarına dikkat etmelerini öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127200 19 September 2012 - 17:33 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yıllar sonunda kalkan yerlerden biri, yeni araçta bu kısım geçmeli ve bu tür kalkma yapmıyor (bildigim kadarıyla) Sokülüp, yapıştırıcı sürülüyor Silecek motoru sanırım Bitmiş hali, silecekler takılıyor sonra 50 dediler 30 lira ödedim. Hocam kendimizin söküp yapıştırabileceği bir işlem mi ? ne tür bir yapıştırıcı kullanıldı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl Yazar comment_127203 Servis'e bıraktım onlar halletti. Slikon olur ya cok onemli değil hepsi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl comment_127464 Servis'e bıraktım onlar halletti. Slikon olur ya cok onemli değil hepsi olur sen diğer bahsettiğin sıkıntılar için daha dilekçe doldurmadın mı yakup ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201213 yıl Yazar comment_127513 sen diğer bahsettiğin sıkıntılar için daha dilekçe doldurmadın mı yakup ? Resmi daire mi orası ne dilekçesi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127783 Resmi daire mi orası ne dilekçesi ? bayi ile şikayet dilekçesi düzenlenmiyor mu dayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl Yazar comment_127972 bayi ile şikayet dilekçesi düzenlenmiyor mu dayı Trimlerle uğraşmadım değişmezler diye.Geriye bişey kalmadı zaten.Kilit olayını halleceğiz sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128278 Trimlerle uğraşmadım değişmezler diye.Geriye bişey kalmadı zaten.Kilit olayını halleceğiz sadece anladım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20197 yıl comment_502937 Arkadaşlar ben focus 2.5 dizel titanium hb almayı düşünüyorum Trim sesi ve kronik motor-teknik-elektronik arızları varmı acaba bu araçların, 10 yaşında 150k km de bir TDCİ focus hb tavsiye edermisiniz? Şu an 2015 titanium ti-vct aracım var ikinci araç olarak almayı düşünüyorum, sizce sıkıntı yaşarmıyım, birazda yalıtım ve süspansiyon konforuna takıntılı biriyim, bu araç hayal kırıklığımı olur yoksa mutlu mu eder sizce ? şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20197 yıl Yazar comment_502939 4 dakika önce, Mert Ö. yazdı: Arkadaşlar ben focus 2.5 dizel titanium hb almayı düşünüyorum Trim sesi ve kronik motor-teknik-elektronik arızları varmı acaba bu araçların, 10 yaşında 150k km de bir TDCİ focus hb tavsiye edermisiniz? Şu an 2015 titanium ti-vct aracım var ikinci araç olarak almayı düşünüyorum, sizce sıkıntı yaşarmıyım, birazda yalıtım ve süspansiyon konforuna takıntılı biriyim, bu araç hayal kırıklığımı olur yoksa mutlu mu eder sizce ? şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. Her araç alınır neden alınmasın fiyatına göre değerlendirilir. Şu listeye bakmak yeterli gelir muhtemelen. https://www.focusclubtr.com/forum/127-mk2-sorular-ve-sorunlar/?sortby=posts&sortdirection=desc Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın