Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Demişler ki:

Hükümetin ekonomide canlanma sağlanması için akaryakıt başta olmak üzere birtakım ürünlerin Özel Tüketim Vergisi’nde ( ÖTV) indirime gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Yapılan teknik çalışma eğer olumlu bulunursa özellikle akaryakıtta indirim olması ihtimali yüksek görünüyor.

Diyememişler ki.

Hükümet vatandaşa seçim rüşveti veriyor, seçimlerden sonra misliyle geri alacak. 

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 366,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

kat kat fazlası yakın zamanda gelecektir, hissediyorum :P 

Yanıtlama zamanı:

BÜYÜK indirim gelmiş.hayırlı olsun hepimize ''2-7 kuruş arası''

Yanıtlama zamanı:

Bu nedir ya resmen halkla dalga geçiyorlar. 2 kuruş indirim nedir zaten zam yapacaksın bari doğru düzgün bi indirim yapın da bi süre binsin insanlar.

Yanıtlama zamanı:

Kaynak milletimiz demişlerdi.24 haziran dan sonra kim gelirse gelsin zamların gelmesi doğaldır çünkü para kalmadı

Yanıtlama zamanı:

Yakıt İstasyon Vergi Dairelerin de ? ötv yi düşürüp yıllık taşıt vergisine zam yapsalar bile razıyım.Atıyorum deseler ki taşıt vergisine 200 tl fazla ödeyeceksiniz yakıt ötv yi % bilmem kaç indireceğim.Ama yapmazlar bütçe için büyük rant bu tip vergiler.Akaryakıt a zam geldikçe her şey zamlanıyor.Bütün kalemler nakliye ye bağlı.Ötv yi kısa vade de düşüreceklerini sanmıyorum.Çok populist olur ve inandırıcı olmaz.Risk almış olurlar.Sormazlar mı niye daha önce yapmadın diye?Bizim insanımız sormaz gerçi..Hayırlısı bakalım.Allah vatan millet için ne hayırlısı ise onu nasip etsin bize.

Yanıtlama zamanı:
17.04.2018 - 13:00 tarihinde, H. Cenk yazdı:

puis.JPG.6213fe61b42c361517322473dd5cef47.JPG

bknz: PUIS

artık puis yazmayacakmış sanırım..sozcu.com.tr de öyle haber var...siteye de baktım..herhangi bir yazı yok fiyatlarla ilgili...

--0 dakika sonra eklendi--

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzine-sansur-geldi-2399025/

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı:

artık puis yazmayacakmış sanırım..sozcu.com.tr de öyle haber var...siteye de baktım..herhangi bir yazı yok fiyatlarla ilgili...

--0 dakika sonra eklendi--

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzine-sansur-geldi-2399025/

evet sansürlediler bundan sonra... 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

evet sansürlediler bundan sonra... 

Bir de şu var(dı); CNN akaryakıt firmalarının aranarak indirime ikna edildiğini haber olarak geçti. Doğal olarak haberi 1 saat sonra kaldırmak zorunda kaldı.? Haber şu:

Screenshot_2018-05-10-11-14-06-803.jpeg

Yanıtlama zamanı:

15 dk önce dizel aracıma Opetten 5.56 dan yakıt aldım..43 küsür litre..242 tl..gösterge ekranında yol menzili 830 km yazıyordu..o ekran pek sağlıklı değil gibi..eğim, depo, hava vs hepsi etkili ama çok farklı değerler görmek şaşırtıcı.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Halit AYDIN yazdı:

çok farklı değerler görmek şaşırtıcı

Çalışma prensibini bilirseniz değil, son 10-15 dakikalık kullanım tarzına göre ortalama ve menzil hesaplanıyor. Aralıklı revize ediliyor.

Yanıtlama zamanı:

Benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam yapıldı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.