Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466317 Hükümetin paraya ihtiyacı var ve bu para şu veya bu şekilde bizden çıkacak. Ve bu ihtiyaç giderek artacak. Bu en az acıtacak şekli bile denebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466322 hükümetin ihtiyacı varda benzine mazota zam yapacagına vergilerini sıfırladıkları dev holdinglerden vergileri alsa araç sahiplerine bu kadar yüklenmeye gerek kalmıyacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466323 Şimdi, Mesut ç yazdı: hükümetin ihtiyacı varda benzine mazota zam yapacagına vergilerini sıfırladıkları dev holdinglerden vergileri alsa araç sahiplerine bu kadar yüklenmeye gerek kalmıyacak. İlahi biz onlar için varız zaten. Neyse konuyu dağıtmayalım. Bu gece de benzine zam var. Çifte bayram... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466328 Bu akşam uzun süre sonra depoyu fulledim Bu zamlar belkide bize bir iyilik olarak düşünün. Çok şükür bugün ucuz aldım yarın almış olsam 5 lira fazla ödeyecektim Hep kötü tarafından bakıyoruz biraz da iyiliklerini görelim. Devlet sanırım zamlardan önceki akşamlar para basıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466334 Bundan sonra böyle Yeni araba alan arkadaşa hayırlı olsuna giderken Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466349 Bakan Zeybekçi ne demiş? "Akaryakıttaki fiyat artışlarıyla ilgili olarak da Zeybekci, şunları kaydetti: “Motorin ve akaryakıtla ilgili zamları da arka arkaya gördük. Kurumlarımıza şu çağrıda bulunmak istiyorum, bu dalgalanma dönemlerinde biraz sabretmelerini biraz beklemelerini öneriyorum. Zam yapmada bu kadar acele etmemelerini öneriyorum. Çünkü diğer taraftan bunun toparlanacağını ümit ediyoruz. Toparlanma olduğunda aynı kurumların fiyatları aşağı çekmede de aynı iştah ve heyecan içinde olmalarını bekliyoruz." Yaaaa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 20188 yıl comment_466361 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bakan Zeybekçi ne demiş? "Akaryakıttaki fiyat artışlarıyla ilgili olarak da Zeybekci, şunları kaydetti: “Motorin ve akaryakıtla ilgili zamları da arka arkaya gördük. Kurumlarımıza şu çağrıda bulunmak istiyorum, bu dalgalanma dönemlerinde biraz sabretmelerini biraz beklemelerini öneriyorum. Zam yapmada bu kadar acele etmemelerini öneriyorum. Çünkü diğer taraftan bunun toparlanacağını ümit ediyoruz. Toparlanma olduğunda aynı kurumların fiyatları aşağı çekmede de aynı iştah ve heyecan içinde olmalarını bekliyoruz." Yaaaa... ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466681 Bu gece benzine yine zam varmış arkadaşlar duyan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466688 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Bu gece benzine yine zam varmış arkadaşlar duyan var mı? bknz: PUIS Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20188 yıl comment_466845 4/17/2018 - 14:00 tarihinde, H. Cenk yazdı: bknz: PUIS buna sevinir olduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20188 yıl comment_466856 Seçimin parasını nasıl toplayacağız zam olmazsa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20188 yıl comment_466865 Son günlerin popüler sloganı; Dolar 4 Euro 5 Benzin 6 Millet Kafayı 7 Nisan 18, 20188 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20188 yıl comment_466906 5 saat önce, Hasan EKİN yazdı: 10tl olmalı benzin, motorinde 9.75krş Olacak zaten telaş etmeyin. Hayırlısı ile şu seçimi de atlatalım ondan sonra hızla yükseltecekler. Seneye bu zamanlarda olması muhtemel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20188 yıl comment_467938 Vergi indirimi geliyormuş! ? http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/haber/2611794-benzin-ve-motorine-vergi-indirimi-geliyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın