Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Soner Yaz,

Dizele gelmişti diye hatırlıyorum.  

zam gelmişti ama indirim olmadı

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 364,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

12 kuruş zam gelmişti 1-2 gün sonra 7 kuruş indirim yapmışlardı

1.5 hafta önce almistim, farkedemedim o zaman :)

Soner Yaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

1.5 hafta önce almistim, farkedemedim o zaman :)

o kadar zam ,indirim, bindirim geliyorki kimse fark edemiyor .Tek fark edelen şey var adamlar iyi kitliyor :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Birde araç takip etse şu indirim zamanını :):) yakıt bittimi ben gitmem diyor da ,başka bişey demiyor..:))::):):)

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Seçim zamanı yaklaştıkça geçici indirimler olabilir, piyasayı iyi takip etmek lazım  :P

seçim zamanı geçici indirimler olur Cem Abi , seçimden sonrada kalıcı bindirimler olur :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

padişahım çok yaşa !!!

Yanıtlama zamanı:

Seçim zamanı, benzine de gelir yakında, LPG'ye de!

hadi yaa.  ben geçen hafta benzin almıştım. 15 nisana kadar almam gerekmez artık.   indirimi kaçırır, bindirime rast gelirim sanırım

(kıskanmayın az yakıyor işte :D :D :D )  

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun tavan fiyat uygulaması kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 22 Mart 2014 (yarın) tarihi itibariyle türlerine göre benzin fiyatında 5 ila 11 kuruş, motorinde 19 ile 24 kuruş arasında indirim olacak.

EPDK'nın son kararı ile birlikte Mart ayında toplamda benzin fiyatı 5 ila 12 kuruş, motorin fiyatları 25 ila 35 kuruş arasında ucuzlamış olacak.

EPDK'dan yapılan açıklamada, "Vergiler dahil ilgili gün geçerli olacak TL/Lt cinsinden akaryakıt rafineri çıkış fiyatı, akaryakıt dağıtım tavan fiyatı ve akaryakıt bayi tavan fiyatının nasıl hesaplanacağı belirlenmiştir. Buna göre Kurumumuz tarafından akaryakıt satış fiyatları her Salı ve Cuma günü, Kurumumuzun internet sitesinde ilan edilerek kamuoyu ile paylaşılacaktır. İllere göre tüm yeni fiyatlar Kurumumuz internet sitesinde ilan edilmektedir.

22 Mart 2014 tarihinde saat gece 12’den itibaren geçerli olmak üzere İstanbul için, tüm benzinlerin pompa satış fiyatı üst sınırı 5.04 TL/Lt, tüm motorinlerin pompa satış fiyatı üst sınırı 4.40 TL/Lt olarak belirlenmiştir" denildi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.