Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 9 dakika önce, Abdussamed Acar yazdı: SR gitmez %10 kalana kadar 180-200 en fazla gider sanıyorum ama yeni LR rahat gider... Ancak hızlı şarj alternatifleri olunca bunun çok dert olmadığını görüyorsunuz. Bunu yılda +25Bin Km yapan biri olarak söylüyorum Öyle elbette ama LR benim için MTV ve fiyat açısından SR kadar mantıklı değil ne yazık ki. Yoksa başka alternatif düşünmemiştim bile. Ayda bazen birkaç sefer, bazıları da günü birlik 200-250 km rota yaptığım için çok zorlanarak almamaya karar verdim. Diğer dezavantajları da eşim için manevra kabiliyetinin şehir içinde zayıf olması ve arka süspansiyonların başarısızlığı bana göre. Neredeyse makaslı pick-up gibi hissettiriyor. 🙂 Juniper'da durum nasıl bilemiyorum tabi, ilk fırsatta bakmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Benim arabanin turu kugadan iyi. Ofisin otoparkinda kuga ile donemedigim yerden donebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Bir saat önce, Mertol Kip yazdı: Benim arabanin turu kugadan iyi. Ofisin otoparkinda kuga ile donemedigim yerden donebiliyorum. Aks mesafesi daha kısa olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 8 minutes ago, Semih O. said: Aks mesafesi daha kısa olması lazım. Yeni Grandland'in 2.784 mm'lik uzun aks aralığı 2020 Kuga Dingil Mesafesi. 2.690. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 3 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Yeni Grandland'in 2.784 mm'lik uzun aks aralığı 2020 Kuga Dingil Mesafesi. 2.690. Öyleymiş 2.71'e 2.78 gördüm ben de Sen döndüremedin o zaman abi 😅 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 16 minutes ago, Semih O. said: Öyleymiş 2.71'e 2.78 gördüm ben de Sen döndüremedin o zaman abi 😅 Hade len 🙂 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29 3 saat önce, Mertol Kip yazdı: Benim arabanin turu kugadan iyi. Ofisin otoparkinda kuga ile donemedigim yerden donebiliyorum. Bizde uzaktan erişimle araçtan osuruk sesi çıkarabiliyomuşuz 😅 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Korna sesini veya araç kilitleme sesini o şekilde yapabiliyorsunuz. 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 (düzenlendi) Uzun yolda sıkıntı yaşamayacağımı bilsem ikinci aracımıda elektrikli yaparım, elektrikliden inip yanmalıya geçince önce bir hantallık hissediyorum biraz kullanınca normalleşiyor. Elektrikliler çok güçlü versiyon olmasa dahi diğerlerinden pratik araçlar vites geçişi ve turbo gecikmesi vs olmamasıdan mütevellit. Bu fark sıkışık trafikte daha çok hissediliyor akıp giderken yada uzun yolda o kadar değil. Tabi en az 2 lt hacimli güçlü bir yanmalı araçta sanırım elektrikliyi aramazdım ama gel görki canım ötv devreye giriyor, güçlü bir aracım olsun diyorsanız da yine elektrikli araçlara yöneliyorsunuz mecburen.. Buna ötv paradoksu diyelim 🙂 Mayıs 30 Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Bunlar aşağı yukarı 2.0 litre turbolu araç gücünde araçlar. Tork ve güçte devre bağlı olmadan doğrudan geldiği için avantajlılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 2 saat önce, okan ali yazdı: yani kaba hesap ist - esk arası götürür tek şarjla.. dönüşte bi daha doldurmak lazım gibi.. Bozuyük'de durup doldurursun... O hesap tutmaz yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 18 minutes ago, Semih O. said: Bozuyük'de durup doldurursun... O hesap tutmaz yani. IST - EsEs arası kaç km ki? Ben geçen sefer kaşındım, Ist'te tam doldurdum Balkes te (410 km sonra) tekrar doldurdum (%18 kalmıştı) Bodrum a vardım. Balkes ile benim ev arası da 400 km. Eve vardığımda %16 falan şarjım kalmıştı. Yavaş da gitmedim. Devlet yolundan hız limitini aşmadan. 400 km yi rahat gidiyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 4 dakika önce, Mertol Kip yazdı: IST - EsEs arası kaç km ki? 320 diyelim düz hesap. Ben kendi sürüş dinamiklerime göre gidemem Tesla SR ile. Adım gibi biliyorum, gidebilecek olsam bile totom yemez yine durur 50-60 şarj ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30 böyle devam ederse elektrikli araç teknolojisi birkaç yıla kadar dolu depo dizel araç menziline ulaşırlar. menzili düşünen(tarikat anlaşılmasın) benim gibiler için ideal olur. tabi geri katı yakıtlılara dönülmezse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31 30.05.2025 - 17:29 tarihinde, Semih O. yazdı: 320 Kapıdan kapıya 300 km 😄 bence 100-20 km/s bandıyla gider, tek depo rahat, kaynak @Mertol Kip 😄 Bu iş nerde sorun olur misal İst - Aydın yada bi tık ödesi bodrum'da. Tek şarj zaten gitmesin bekleyemezsin. 1 şarj ok, oda sorun değil.. Sorun anca bayram seyran ana baba gününde sıra beklemeli o cileye dönüşebilir.. Normal vakitlerde idare eder gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap