Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 2 MCA Flaşör

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ford focus 2 mca (2,5) kasa aracımın arka halojen ampulleri led ampulleri ile değiştirdim ( fren ampulleri, geri vites ampulleri, sinyal ampulleri, park ve sis ampulleri) ancak sağa ve sola sinyal verirken hızlı çakmaya başladı sorun nerde olablir nasıl çözebiliriz 

ama 4 lüleri yaktığımızda normal yanıp sönüyor

OnurKılıç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, OnurKılıç yazdı:

ford focus 2 mca (2,5) kasa aracımın arka halojen ampulleri led ampulleri ile değiştirdim ( fren ampulleri, geri vites ampulleri, sinyal ampulleri, park ve sis ampulleri) ancak sağa ve sola sinyal verirken hızlı çakmaya başladı sorun nerde olablir nasıl çözebiliriz 

ama 4 lüleri yaktığımızda normal yanıp sönüyor

Benim eski aracımda olmuştu. Sinyal lambalarının biri bozuk veya tam oturmamış olabilir. Benim lambanın biri patlamış hızlı çakıyordu. Değiştirdim sorun kalmadı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bir patlaklık söz konusu değil

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nasıl açıklar mısınız?

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, OnurKılıç yazdı:

Nasıl açıklar mısınız?

Açıklyacak bir şey yok. Led sinyaller bizim arabalarda arıza sinyali verir o da bu hızlı yanıp sönme şeklinde. Bazı satıcılar arıza sinyali vermiyor diye ilan açar benim gibi enayiler inanır ama onlar da arıza verir (benim bagajda bir sürü led sinyal ampulü var) .  LEDin direnci düşük olduğundan araba orada sinyal yokmuş gibi algılıyor. Çözüm LEDe direnç eklemek .Forumda yapan var. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Sinyal led olunca, arıza yapmasa da, hızlı yanıp sönmez mi? Demek istediğim, hemen parlar, hemen söner. Bu da halojendeki yavaşca parlayıp sönme efektinin görülmemesine neden olur. OEM led sinyaller bu nedenle kayan sinyal şeklinde yapılır ve çok parçalıdır. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Sinyal led olunca, arıza yapmasa da, hızlı yanıp sönmez mi? Demek istediğim, hemen parlar, hemen söner. Bu da halojendeki yavaşca parlayıp sönme efektinin görülmemesine neden olur. OEM led sinyaller bu nedenle kayan sinyal şeklinde yapılır ve çok parçalıdır. 

Hımm o yüzden ford yeni focusa kayar sinyal koydu mecburiyetten ? Mecburiyet olmasa kayar yapmazlardı muhtemelen.

Benim son aldığım CANBUS error free yazan sinyalleri sadece arkaya taktığımda  4lüleri açınca normal bir halojen gibi yanıyor. Ama 4lüyü kapatıp sinyali açtım mı, hızlı yanıp sönme hemen başlıyor. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, H. Cenk yazdı:

Hımm o yüzden ford yeni focusa kayar sinyal koydu mecburiyetten ? 

Ön taraf full led olsa da, arka sinyaller hala halojen yeni focusta ? 

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Kav. yazdı:

tam öyle değil, normalde 1 sn yanıp 1 sn sönüyorsa sistemde yeterli güç olmayınca zaman bu zamanlamayı ayarlayan parça/devre düzgün çalışmıyor, 0.5 sn yanıp 0.5 sn sönmeye başlıyor.

Yani sinyallerden biri patlarsa da diğer halojenler de hızlı yanıp sönmeye başlıyor.

Led olup kayar olmayan sinyaller mevcut, ilk aklıma gelen W204FL.

Yanlış hatırlamıyorsam Osramın dirençle gelen güzel bir kiti vardı, Sabri takmıştı focusuna, güzeldi ama pahalıydı ? 

Yanıtlama zamanı:

OSRAMın o LEDleri de yasal değil EU dahilinde kullanımları yasak. 

2) These products do not have ECE approval. This means they must not be used on public roads. Please note: Use on public roads leads to cancellation of operating license and loss of insurance coverage. Not for sale in Germany. LEDCBCTRL101 and LEDCBCTRL102 avoid error messages on the board computer when using LED retro ts within 5 W or 21 W applications.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.