Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford'un Müşteri Memnuniyeti Anlayışı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kav. yazdı:

Önemli olan Bülent Y. bu parayı ödemiş. Mevzu o değil mi ? 

Ben alıntıladığım yere yazdım, o anki mevzum bu değildi ? Diğer mevzuyu ben ilk cevabımda kendimce çözmüştüm ? 

--1 dakika sonra eklendi--
8 dakika önce, Cankut Bulut yazdı:

Ben sizi gayet iyi anladım burda herhangi bir sorun yok Yakup Bey ? Sadece mevcut durumu diğer firmaların uygulamaları ile birlikte alt alta sıralamak istedim. Yanlış/doğru analizi yapmadım yani ? Ama her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de aynı sorun için onlarca farklı çözüm yolu oluşabiliyor. Kimileri bilgisiz personel yüzünden, kimileri kendi insiyatifleri doğrultusunda, kimileri izlenmesi gereken prosedür üzerinden giderek vs. vs.   Sonuçta son kullanıcı ceremesini çekiyor. Saygılar..

Kesinlikle.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Ses gitmiyorsa neden değiştiriyor balatayı. Bunu baştan neden söylemiyor müşteriye. Ne amaçla balatayı değiştiriyor. Normal dese aynı fikirde olurum. Müşteriye 1850 tl harcattı ise saçma iş yapmış kes

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Servisin hatası , otosanın hatası olmuyor mu?. Hadi servis, otosanı yanılttı diyelim. O zaman, otosanın müşterinin mağduriyetini gidermesi, maliyeti de servise fatura etmesi gerekir. Kurumsallığın ger

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Burada yarı para istenmesi/verilmesi mantıksız değil. Sonuçta zamanla aşınan bir parça ve araba da sıfır değil. Saçma olan, o yarı paranın müşteriye boşa harcatılmış olması. Otosan, sanayideki ustadan

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı kasalarda, debriyajda belirtilen sürtünme sesinin olması durumunda takılan yeni baskı balatanın kodu 1.6 tdci Mondeo ile aynı. Yani 1.6 tdci güncel kasa mondeo'nun debriyaj seti takılıyor. Yeni baskı balatayla beraber ses bir kaç bin km kadar hiç olmuyor, sonra yine başlıyor. Belli ki sorun baskı balatanın yapısından kaynaklı. Benim aracımda da doğal olarak değişim olmasına rağmen bir süre sonra yine başladı. Belli ki geçmeyecek. Zaten artık nadiren yapıyor, hassas noktasını da öğrendim ona göre kalkış yapıyorum ses pek çıkmıyor. 

Benim tek merak ettiğim; her ne kadar Focus kadar kullanıcısı olmasa da 1.6 tdci Mondeo ile ilgili bu şikayetler niye olmuyor ? Bu zamana kadar tek bir şikayet bile görmedim bu hususta. Ben mi kaçırdım acaba ?

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Benim tek merak ettiğim; her ne kadar Focus kadar kullanıcısı olmasa da 1.6 tdci Mondeo ile ilgili bu şikayetler niye olmuyor ? Bu zamana kadar tek bir şikayet bile görmedim bu hususta. Ben mi kaçırdım acaba ?

Focus kadar Mondeo piyasada olmadığı içindir. Malum herkes de yazmıyor her şeyi. Servise sorarsak eğer her türden araçta olduğunu öğrenebiliriz.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Focus kadar Mondeo piyasada olmadığı içindir. Malum herkes de yazmıyor her şeyi. Servise sorarsak eğer her türden araçta olduğunu öğrenebiliriz.

Servisle bunu 2 yıl önce falan konuştuğumda 1.6 tdci courier ve connect'te ( özellikle courier ) benzer şikayetle gelen müşterilerin olduğunu söylemişlerdi. Ama arada mondeo lafı hiç geçmedi. Mondeo'nun baskı balata setinin aynısının takılması ' onda niye bu sorunu işitmiyoruz ? ' diye sormama sebep olmuştu kendi kendime ama muhtemelen dediğiniz gibi satış rakamlarının oldukça düşük olmasından kaynaklı galiba.

Yanıtlama zamanı:

Ben bu sorunu hiç yaşamadım c-max da.

3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ben 10-15 güne bakıma gideceğim, bir daha değiştireyim bari...

Gel cumartesi, sabah serviste olacağım, subwoofer şeysi gelmiş ?  

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Ben bu sorunu hiç yaşamadım c-max da.

Gel cumartesi, sabah serviste olacağım, subwoofer şeysi gelmiş ?  

C.tesi İzmir e uçuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ford servisleri ve müşteri memnuniyeti. Aynı cümle içinde geçmesi bile yanlış bana göre.

Gerçi güzel ülkemde her şey malı satana kadar, sadece ford'a özel değildir bu durum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağ olun arkadaşlar. Yani size de yeni bir parça geldi, ses falan tarih oldu derlerse mağdur olmayın diye paylaştım başıma gelenleri. Otosan ile defalarca görüştüm. "Yapabileceğimiz bir şey yok" demekten öteye gidemediler. Çetaş'ta BİYS diye adlandırdıkları Bireysel Müşteri sorumlusuna da derdimi anlattım. Haklı olduğumu, konuyu bölge müdürünü ileteceğini ifade etti. Oradan da yine aynı cevabı verdiler. Bu kadar ilgisiz bir markanın şu anda Ford Aktif Memnuniyet Sistemi adında reklam döndürmesi abesle iştigal oluyor. 

Hukuki durumun sonucu ile ilgili sizi de bilgilendiririm inşallah. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.