Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kasko olayıyla ilgili bi fifrininzi almak istyorum

geçen sene f3 style olan aracımla 1 hafta içinde kaza yaptım ve araba pert oldu.kaskomda axa ydı.aracın bedeli olan 51400 tl yi 1 ay içerisinde hesabıma yatırdılar yeni aracımda f3 style pp olarak aldım yine axa dan yaptırdım kaskoyu biraz yüksek meblada olarak tabi fazladan verdiğim 300 küsürü hiç dert etmedim pert olan araçta sıkıntı yaratmadıkları için

asıl konu bu gün tekrardan axa ya gidip ksko olayını uzun ve meşakatli bi bekleyişten sonra güyya benim performansımdan dolayı benimle anlaşma yapmak istemediler.

forddaki acenteda bulunan bayan ak sigorta ile yapalım isterseniz dedi ve verilen fiyat 1395 tl

tandık vasıtasıyla ergo sigortadan da teklif aldım 1255 tl ve bayi indirimiyle 1080 tl düştü

şu an aşağı yukarı kaskocuların bana ver,cekleri fiyat olarak 1300 1400 tl civarında birşey bekliyorum zaten ama ergoda ii bi teklif oldu benim için ancak ergoya güvenebilrimiyim o aklımı karıştırıyo bi sıkıntı olduğunda hasar vs. ödemede sıkıntı olurmu yardımcı olur ve fikir verirseniz sevinirim

• Yanıt 890
  • Görüntüleme 232,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 30 yıllık hasarsızlık indirimi varda ondan.......

• Tamam geliyoruz...  

• Cihangir Özdemir
    Cihangir Özdemir

Arkadaşlar merhabalar, Kasko ve Trafik fiyatlarını buradan karşılaştırmak çok mantıklı değil. Kimin plakası ne, araç sahibinin yaşı kaç, hasarsızlık indirim basamakları ne bunlara elbette dikkat e

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

anadolu ve allianz dışındaki sigorta şirketleri benim için aynı kalitede ...

Yanıtlama zamanı:

Kasko tarihim yaklaştığı için hazır servisede uğramışken bir fiyat alayım dedim ve açıkcası çok yüksek geldi bana....akkasko 950... tabii bununiçinde %65 hasarsızlık da dahil....Trafik sig. için 270 diyorlar...Birde araç yıllık bakımı için 420 verdiğini düşünürsen demekki araç aldıktan sonra kontağı hiç açmasan bile yıllık vergilerde dahil neredeyse 2400 tl...gibi bir maliyeti var..Kullanmadan kapının önünde dursa dahi....peee

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

17 kasım tarihli fiyat

kasko 950tl ( Ankara Sigorta )Araç bedeli 43800tl

trafık sıgortası(axa) 204tl

Yanıtlama zamanı:

Araç Bedeli: 52770 TL

Fkasko: 1058 TL ( %30 hasarsızlık, %20 Öğretmen İndirimi) + Navigasyon cihazı hediyesi. ( Daha alamadım cihazı, arayan soran da olmadı. Nasıl olacak anlamadım )

Trafik: 273 TL Allianz

Yanıtlama zamanı:

İndirim ne kadar.

polis bakım yardım sandığı olduğu için ankara sigorta ordan biraz indirim bide ilk yıl hasarsızlık inrimi var

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün itibariyle zorunlu trafik sigortam ve Kaskomun süresi dolmuş geçen yıl 1370 TL'ye yaptırdığım kasko hasarsızlık indirimiyle 1060 TL'ye düşmüş (Groupama sigorta).. 

Zorunlu trafik sigortası ise 290 küsür TL çıkınca sigortacım MAPFRE Genel Sigosta'dan poliçe kestirmiş 203.04 TL 

Bu arada ben bu Mapfre Genel Sigortayı hiç bilmiyordum, Ankara'dan çok yakınım sigorta brokeri arkadaşımı arayıp sordum; ailesinin ve 1. derece tüm yakınlarının, hayat, emeklilik,trafik,kasko,konut,dask ve benzeri bütün sigortalarını bu şirketten yaptığını söyledi. Hatta çok iddialı konuştu Türkiye'nin en iyi sigorta şirketi dedi.

Yanıtlama zamanı:

'12 Focus III Style Plus+ 1.6 Duratec Araç Fiyatı: 47.000 TL

Kasko - Güneş Sigorta: 1500 TL - uzun süredir kaskom yoktu; ilk sefer gibi oldu.

Okuduğum kadarıyla biraz pahalı olmuş. Servis anlaşmalı ve her şeyi kapsıyor diye ikna oldum.

Yanıtlama zamanı:

aldığım 49.000 tl..focus sedan style..için;

maphre genel sigorta: şehir konya

aracın kasko değeri 1,337 tl %60 hasarsızlık var 690..12 taksit..daha düşük olmalıydı ama,

aracın ilk kaskosu ve ilk 1 yılda pert olması durumunda sıfırı ile değişim opsiyonlu, 50.000 tl değerinde + %10..55,000 e kadar..

seneye 600-625 tl civarı olur..

trafik sigorta(herhalde 212 tl) ve ilk 6 aylık vergi 258 tl otokoç a ait..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Zorunlu trafik sigortalarında yaşanan gelişmelerle ilgili hepimizi ilgilendirecek bir haber var. Hakkımızda hayırlısı diyelim. :(

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22404386.asp?yazarid=257&hid=22409272

Yanıtlama zamanı:

Önümüzdeki ay kaskom ve sigorta poliçem doluyor şöyle bir fiyat araştırması yaptım geçen sene anadolu sigortaya 1450 tl ödemiştim şimdi öğretmen ve hasarsızlık indirimi yapıldı teklifler bunlar şimdilik araştırmaya devam :)e2enege8.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.