Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 pekim otomatik parkta mesela yolda gitcez uygun bir aralık bulacak sensörler sonra tuşa basıp elimizi direksiyondan cekip fren gaz ve vites değiştirecez ok de...bunu yapmak video ve test görüntülerinin dışında yapan bir kullanıcı kaç dakikada yapıcak yollarda arkamızda bekleyen insanlara rezil olmayız deme..... C-MAX ailesinin en büyük teknolojik yeniliği ise otomatik park asistanı. Videomuzdan da izleyeceğiniz üzere C-MAX kendi kendini park edebiliyor. Sistemin park yeri bulma konusundaki başarısı, bizi kendisine hayran bıraktı Mayıs 2011 www.arabam.com arabam.com editörleri otomatik parkı gayet başarılı bulmuş. mayıs ekinde yeni grand c-max 1,6 180 ps ecoboost test etmişler. Okumanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 teşekkürler kardeşim okurumda sorumun cevabı bu değil kaç dakika da park videoları boşver sen testleride önemli olan realitede bana yansıyan kısmı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Abicim onu canlı test edince anlarız tam olarak. Ama benim gördüğüm kadarıyla normal bir sürücü hızında park eder gibi. Benim asıl merak ettiğim park etmesi için ne kadar bi boşluk olması gerekiyor. Manuel olarak girebildiğim heryere girebilirmi acaba? Birde sensörler arızalıp, ön ve arkadaki aracı hacamat ediyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 ha yaşa......şimdi aynı dilden konuşmaya başladık....düşünsene ne eğlence çıkar ama...... yani uygun aralığı beyfendi F3 e nasıl begendirecez büüyk kentlerde dolaşıcazmı...yani garip bi iş....arkamızdaki sabredecekmi eger süre uzunsa... neyse darbeli matkap bu işe el atar diye düşünyorum.....mutlaka....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Sistemi buldu da beğenmiyor.madmax iste. Gaza basmak senin elinde. Cok bas hızlı girsin. Yer algılama da 10 km h a kadar. Tahmini süre Size kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 görecez yurdum insan manzaralarını park ederken.....begenmiyormuş soru sormak ta kabahat oldu ya....sıkıldı bu adam bizden........BOSS sen bizim herşeyimizsin.................... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Est efendim de. Sorunun cevabı göreceli. Gaza basmazsan yavaş girer saniye diye soruyorsun birde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 anladım efendim gaza basarsamda hızlı GİRİYOR yani...bumudur ...budur....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Yusuf'cum araç boyunun 1,2 katı olması lazım sistemin parke debilmesi için.Yakup dediydi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Anlamadım anlayan anladı........bu işi rocker çözer anca...nerde bu adam yaffffffff...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 anlayan anladı........bu işi rocker çözer anca...nerde bu adam yaffffffff...... Rockerroller şu anda foruma girdi Şööle ne konuşulmuş,ne yazılmış inceledi "Aktif" sürücü destek sistemi denmesinin nedeni,aktif olması,yani pasif olmaması,yani arkadayken öndekine girmesi manasında diye düşündü... "Pasif" değilmiş işte ne güzel "Otomatik" park sistemi denmesinin nedeninin ise hedfi "otomatikmen"belirlemesi,yok duruyamda ne bahane bulayım gireyim diye düşünmemesi,"otomatikman"olaya girmesindendir şeklinde görüş beyan etti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 bu yorumlarından sonra rockera dinamik tork kontrolü ve yokuş kalkış destek sistemini sormaktan korkar oldum...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 bu yorumlarından sonra rockera dinamik tork kontrolü ve yokuş kalkış destek sistemini sormaktan korkar oldum...... Dinamik Tork Kontrolü kanımca şu...Şimdi tabi s"ürüşe" başlayınca arabanın belirli bir yerden sonra güce ihtiyacı oluyor,o gücü tam zamanında ve uygun anda kullanabilmek ve o gücü o anda kullanırken "vitesi küçültüp ufaltmamak" için böyle bir sistem lazım Yokuşta Kalkış Sistemi ise kanımca şu...Şimdi tam sürüşe geçeceğin sırada "kaldıramazsan" arabayı, yanından,sağından solundan herkes geçer sende arkadan kornayı yersin..."Arkadan"kornayı yememek için "ö"nden "çekiş sisteminin desteklenmesi lazım..Bu sistem bir nevi arabanın "a"frodizyakı" kanımca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap