Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473667 C-Max'i iki senedir kulanıyorum, çok memnunum. Aldığımdan beri bir çok değişiklik yaptık aracımda, malum araç fiyatlarındaki patlamayla birlikte yeni araba alamayacağıma kanaat getirince biraz daha upgrade ihtiyacı doğdu ? Navi ve geri görüş kameralı 5' sistemi 8' Sync2 ye çevirme işine giriştik, ancak baştan söylemek gerekirse zor ve zahmetli bir iş... Aşama aşama neler yaptığımızı fotolarla yayınlamak istiyorum ve tabiki teknik konulara da açıklık getirerek bundan sonra yapmak isteyen arkadaşlara bir kolaylık olmasını hedefliyorum. Eski hali Yeni hali Ve sökülür Ve kesme işlemi ve sonrası, artık dönüş yok ? İlk açılış Klima kontrolü ekranı Kamera ve çizgileri aktif Navigasyon Usb hub montajını kol dayama içine çekerek orjinal bir görüntü yakaladık Çalışmayan bir şey yok, her şey yerli yerinde ama dediğim gibi zor bir süreç; günlerce uğraşı var, uykuların kaçması var, yapılan yanlışlar/hatalar ve düzeltmeleri var.Ne Rusya ne Avrupa ne de Usa sitelerinde çözüm arayıp bulamadığımız problemleri yine çekirdek ekip @Semih O. @Murat Kav. Savaş usta, Yalçın usta ile birlikte aştık, fikir sorduğumuz diğer forum arkadaşlarımızı da gözardı etmeyelim... Herkese katkılarından dolayı teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473669 Güle güle kullan abi. Ustalık eserimiz diyebilir miyiz artık? ? Haziran 21, 20188 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473671 Fonksiyonellik bir yana, görsel değişim muhteşem. Güle güle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl Yazar comment_473672 Şimdi, Semih O. yazdı: Güle güle kullan abi. Ustalık eserimiz diyebilir miyiz artık? ? Semih çok sağol, Ustalık ne kelime Master diyeceğiz Master. Seni bunalttığım zamanlar oldu hakkını helal et. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473673 Cefanın sefasını sür hocam. Çok şık olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473675 Helal olsun. +10hp diyebiliriz, Tekrardan güle güle eskit ( Sync 3 için ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473676 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Semih çok sağol, Ustalık ne kelime Master diyeceğiz Master. Seni bunalttığım zamanlar oldu hakkını helal et. Valla ben zevk aldım ama keçilik olunca serde zor oluyor malum ? Helal etmek ne demek abi, dedim ya inşallah sen bana sövmedin "ulan nerden girdik bu işe" diye ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473677 Mca'mı erken sattım yoksa bu ekibe zorla bende bi navigasyon kamera taktırırdım ? kapı kolunu yapmiştik allahtan. Oda çok kullanışı bi özellik.. Gürkan hocam hayırlı olsun.. o küçük kaç inc belli olmayan ekrandan bu ekrana geçmek çok iyi oldu ? satma sen bu arabayı .. ilerleyen zamanlarda önede bi mca panjur takarmıyız ? Haziran 21, 20188 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473679 Hocam güle güle kullan.Anlaşılan zor bir süreç olmuş.Montaj işlemlerini video kayıt yapsaydınız keşke,tamir tadilat tadında belgesel gibi olurdu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473680 2 dakika önce, suat coşkun yazdı: Hocam güle güle kullan.Anlaşılan zor bir süreç olmuş.Montaj işlemlerini video kayıt yapsaydınız keşke,tamir tadilat tadında belgesel gibi olurdu.. O heyecan ve belirsizlikle video çekmek hiç akla gelmiyor. Aynı işlemi bende MCA kasa C-max'e yaptım. Total 3 tane resim çekmişim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473683 Harika? Herkesin eline sağlık. Güle güle kullan Gürkan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl Yazar comment_473684 12 dakika önce, suat coşkun yazdı: Hocam güle güle kullan.Anlaşılan zor bir süreç olmuş.Montaj işlemlerini video kayıt yapsaydınız keşke,tamir tadilat tadında belgesel gibi olurdu.. Bir kaç tane daha yapalım, video da çekeriz, nasılsa Master var yanımızda ? --0 dakika sonra eklendi-- Herkese teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473702 Gürkan hocam güle güle kullan . Çok güzel olmuş.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20188 yıl comment_473727 Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, çok güzel olmuş eskiye göre Ben de Mk5 Mondeo Style için Sync 2 de navigasyon ve geri görüş kamerasını aktif etmek, taktırmak istiyorum ancak konu hakkında ne bilgim var ne de tanıdık ustam var ? İstanbul Maltepe'de oturuyorum, tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır? Elim de yatkın değil buradaki pek çok abimiz, kardeşimiz gibi o nedenle kendim de yapayım diyemiyorum ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın