Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455865 Yaklaşık 1 haftadır sync 2 ile ilgili problem yaşıyorum. Servise 2.kez gittim. İlkinde hallettik dediler verdiler. 2.sindede arıza tespiti için farklı bir bilgisayar kablosu istedik gelince haber vereceğiz dediler. Yaklaşık yarım saat ortanın üzerinde sesle müzik dinledikten sonra ses kesiliyor. Ekranda menüler arası geçiş yapabiliyorum. Şarkı degistirebiliyorum. Sesli arama yapabiliyorum. Ama ses gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455868 2 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Resetlemeyi denediniz mi? O nasıl oluyor bilmiyorum. Serviste bilgisayarda yapmış olabilirler ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455872 13 dakika önce, Ramazan D. yazdı: O nasıl oluyor bilmiyorum. Serviste bilgisayarda yapmış olabilirler ama. test menüsünden hoparlör testi yapıldımı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455877 Mardin servisi aracın yanına yanastırmıyor. Sadece bilgisayara bagladiklarini gördüm. Ama ne işlem yaptılar bilmiyorum. Ben yapabiliyor muyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455879 Şimdi, Ramazan D. yazdı: Mardin servisi aracın yanına yanastırmıyor. Sadece bilgisayara bagladiklarini gördüm. Ama ne işlem yaptılar bilmiyorum. Ben yapabiliyor muyum? @Serdar yaman şu servistekilere söyle akıllı olsunlar bro Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455896 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: şu servistekilere söyle akıllı olsunlar bro Sabrediyorum şimdilik. Ne zaman gittiysem daha sonuç alamadım. Far ayarı yaptırdım. İyice kısaldı. Önden ses geliyor diyorum. Bişey yok dediler. Hadi idare ederim dedim. Sync 2 ses gelmiyor diyorum. Bişey yapamadılar. Bakımda yağ ne kullanıyorsunuz diyorum. 10 20 kullanıyor galiba ecoboost diyorlar. Direksiyon desteği arızalı uyarısı verdi. Arıza kodu olmadigi için bişey yapamadılar. Hayırlısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455944 8 saat önce, Ramazan D. yazdı: Sabrediyorum şimdilik. Ne zaman gittiysem daha sonuç alamadım. Far ayarı yaptırdım. İyice kısaldı. Önden ses geliyor diyorum. Bişey yok dediler. Hadi idare ederim dedim. Sync 2 ses gelmiyor diyorum. Bişey yapamadılar. Bakımda yağ ne kullanıyorsunuz diyorum. 10 20 kullanıyor galiba ecoboost diyorlar. Direksiyon desteği arızalı uyarısı verdi. Arıza kodu olmadigi için bişey yapamadılar. Hayırlısı. Ramazan sen bi İstanbul’a gel kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455959 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ramazan sen bi İstanbul’a gel kardeşim. Hocam mardin bitmek üzere, yaza orlardayım hayırlısıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455961 1 dakika önce, Ramazan D. yazdı: Hocam mardin bitmek üzere, yaza orlardayım hayırlısıyla. Serdar’ın territoryasından bizim territoryaya alalım seni, gel bu taraflara ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl Yazar comment_456196 09.01.2018 - 11:56 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Resetlemeyi denediniz mi? Fabrika ayarlarına döndürdüm. İyi gibi şimdilik. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20188 yıl Yazar Solution comment_475553 Serviste sync arızasından modül ve ekran değişimi sonrası döşemenin hali...işçilikte son nokta. Temmuz 10, 20188 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın