Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280820 Arkadaşlar merhabalar Yaklaşık 1 ay kadar önce aracıma Navitech nx-232R modelli multimedya cihazı takıldı.Gayet memnunum herhangibir sorunum yok.Fakat programsal olarak navigasyonundan memnun değildim.Araştırmalarımı yaptım yaklaşık 1 hafta araştırdım.Sonunda orj üstünde gelen navigasyon programının aslında daha yeni versiyonlarla kullanılabileceğini öğrendim.Bu seferde en kullanışlı program arayışına girdim.İgo primo adlı navigasyonu bulup indirdim.Yaklaşık 1 hafta üstünde çalıştım güncellemelerini yaptım gayet başarılı çalıştı.Sonrasında dedim biraz oynayayım programla.Başlangıç fotoğrafını değiştirmeye çalıştım.Fakat bu işlem benim cihazımda olmadı.Eklediğim fotoğraf devreden çıkıp orj fotoğrafa döndü sürekli.Programı verdiğim 3 arkadaşımın cihazlarında bendeki sorun olmamış fotoğraf gayet güzel her açılışta çıkmış. Aklıma geldi dedim neden Ford ve FocusclubTr logosuyla açılan program olmasın.Dün programı tamamladım sadece upload ı kaldı.Akşam eve geçince uploadı tamamlayıp linki ekleyeceğim. Programa ait birkaç fotoğraf ekliyorum.Umarım beğenirsiniz. Bu program daha önceki uploadlarımdan kullanıyorum çok güzel. Evet forumumuzun logosu olan program linki buyrun. http://turbobit.net/r6il64eau9rf.html Bu da kendi aracım için hazırladığım açılış fotosu Nisan 2, 201511 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280865 Sanki daha iyi olabilir di[emoji2][emoji2] Eline emeğine sağlık Doğanım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl Yazar comment_280866 Sanki daha iyi olabilir di[emoji2][emoji2] Eline emeğine sağlık Doğanım.. Neeey Abi sen benim kalan 3 tel saçımıda dökecen anladım ben seni Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280867 Neeey Abi sen benim kalan 3 tel saçımıda dökecen anladım ben seni Kıyarmıyım sana hiç Doğanım, beğendim hemde çok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl Yazar comment_280869 Kıyarmıyım sana hiç Doğanım, beğendim hemde çok... Hadi artık sanada bi navi alsakmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280870 Sanki daha iyi olabilir di[emoji2][emoji2] Eline emeğine sağlık Doğanım.. Adam bitti bitti Üstüne gitme çok emek etti [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280885 iGO programı açılırken çıkan resmi değiştirmek nispeten kolay. branding.zip içindeki loading.bmp dosyasını ekran çözünürlüğüne uygun resimle değiştirerek yapılıyor. Cihaz açılırken çıkan resim ise cihazın rom sürümüne göre farklı isimlerdeki resim (bmp) dosyaları ile yapılıyor. (Açılış müziği bazı cihazlarda mümkün.) http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44318.0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl Yazar comment_280887 iGO programı açılırken çıkan resmi değiştirmek nispeten kolay. branding.zip içindeki loading.bmp dosyasını ekran çözünürlüğüne uygun resimle değiştirerek yapılıyor. Cihaz açılırken çıkan resim ise cihazın rom sürümüne göre farklı isimlerdeki resim (bmp) dosyaları ile yapılıyor. (Açılış müziği bazı cihazlarda mümkün.) http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44318.0 Abi hepsini denedim. Ama inatla orj resme geri döndü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280898 Abi hepsini denedim. Ama inatla orj resme geri döndü. igo nun versiyonu nedir? igo klasörü içinde branding.zip var onu açınca ui_igo8_da gibisinden bir klasör var içinde bir çok çözünürlük için klasörler var CİHAZIN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ NEYSE SADECE ONU DEĞİŞTİRMEK YETERLİ benim cihaz 800_480 480_800 de var ama o dik cihazlar için. ör.telefon gibi o klasörün içinde loading.bmp var çözünürlük neyse bire bir aynısı olacak. 801x480 olsa bile olmaz çözünürlük ayarlandıktan sonra paint ile farklı kaydet denilip 24-bit color seçilecek dosya adı loading.bmp yazılıp kaydedilecek. bu dosya orjinal dosya silinip yerine kopyalanacak ve zip kapatılırken kaydet denilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl Yazar comment_280906 Özer abi igo primo 2,4. Ama ben anladım çözünürlük ler olan dosyaların hepsine foto attım ben. Sadece cihazınkini değil. Mesela 400-242. Bugün tekrar senin dediğini yapıyım abi sorun kalmaz inş Ocak 9, 201511 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl comment_280962 abi eline sağlık, bakalım daha neler gelecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201511 yıl Yazar comment_281014 Programdan kesit. Hız kamerasına ve tünel görüntüsüne dikkat. Evet forumumuzun logosu olan program linki buyrun.Üstteki fotoğraf bu programa ait. http://turbobit.net/r6il64eau9rf.html Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın