Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araçtaki Peynir Suyu Kokusu Nasıl Giderilir?


Önerilen Mesajlar

Merhaba.. 2012 Cmax arabamda pis bir koku var. kuaförde iç temizlik yapıldı bagaj halısı vs ekstra olarak temizlendi. Sorun bagaj halısı anlaşılan muhtelif denemeler yaptım bugün yarın sonuç bekliyorum ama yine de tecrübe edenler varsa bilgi alayım dedim. Bu tür bakteriel kokuları ne ile hallettiniz?

Ben antibakteriel 1-2 ürün deniyorum. Biraz zaman alacak tabi... Başarılı olacağını sanıyorum... Size ayrıca bilgi veririm.. Siz de yazın lütfen.

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Araçtaki Peynir Suyu Kokusu Nasıl Giderilir? olarak değiştirdi

Merhaba, Benimde yıllar önce böyle bir şey başıma geldi, bagaj değilde arka bölüm zemin üzerine süt dökülmüştü, hiçbir şekilde o iğrenç kokuyu gideremedim. Sonunda bütün koltuklar söküldü, döşemeler söküldü, döşemenin altındaki adını bilmediğim bir malzeme var hafif yumuşak bir dolgu malzemesi, oda söküldü ve yerine yenileri takıldı. Geçmiş olsun, zor gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim de arka tarafa zemine turşu suyu dökülmüştü. Kokuyu tahmin edebilirmisiniz bilmiyorum ? Kuaföre bıraktım zemin altındaki keçe gibi malzeme değişip zemin temizlendi. Bence kendim kurtulabileceğim bir şey değildi. Çok yoğun ve dayanılmaz durumdaydı ama bu kadar rahatsız edici değilse uğraşılabilir. Geçmiş olsun, bir an önce kurtulmanız dileğiyle..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

süt ve süt ürünleri için şiddetle yapılması gereken işlem bildiğiniz bol su ile ıslatın  daha sonra bol sirke  döküp fırçalayın köpükleyin durulayın 3-5 gün açık havada kuruyup beklesin ....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Süt kokusu ne ki suyla temas etmiş yumurta kokusunun üzerine tanımam. Bence herhangi bir sıvıyla silip farklı bir kokuya yol açmayın. Gerekli yerleri söküp iyice temizleyip, kuruduktan sonra tekrar yerine koyun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bagaj halısından koku çıkmamıştı.. halıyı çıkratıp içini yararak açtım baktım. Bir kontraplak vardı üzerinde de 40 cm çapında leke... Peynir suyu buraya işlemiş... Bu kontrplaktan marangoza gidip yeniden kestirdim döşemeci de kaplayıverdi.. 120 tl falan tuttu... ford servisine sordum yenisi 800 tl civarı... ne gereksiz bir para.. Arabanın iç kısmında kalan yerlere de dr mat sıktım.. işe yarıyor.. bazı yerlere de klima temizleyici sıktım. şuan koku yok... ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.