Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Gümüş

Üye
  • Toplam İleti

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan Gümüş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Gebze
  • Arabam:
    24 Corolla Cross Flame X Pack
  • Meslek:
    Yayın
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Gökhan Gümüş's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

45

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. 2015 model focus aracımda bende gaz kaçağı sorunu yaşıyorum. Klimacı hiç bir yerden kaçak bulamadı. Renkli gaz bastık, 1 hafta sonra tekrar gideceğim.Benim sormak istediğim, sizin araçlarınızda peteklerden üfleyen soğuk hava derecesi kaç acaba ? Dün yeni gaz bastırmış olmama rağmen 15,5 dereceye ayarlanan klima 8,5 derece soğuk hava üflüyor. Sanki daha düşük derecelerde üflemesi gerektiğini düşünüyorum.
  2. Yıllar önce benim başıma da gelmişti, bu koku döşeme altındaki keçeleri değiştirmediğiniz sürece tam olarak gitmeyecektir. Sıcak havalarda kendini daha da fazla hissettirecektir. Ben döşeme altındaki süt ün bulaştığı bütün keçeleri değiştirerek çözebilmiştim. Geçmiş olsun.
  3. Burada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
  4. Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak.
  5. Bende sökmeyi deneyeyim bakalım ne olacak. Sonucu buradan paylaşırım. Çok teşekkür ederim.
  6. Merhabalar, Son zamanlarda aracın göğüs kısmında bir fan sesi gelmeye başladı, uğultu şeklinde. Sanırım iç sirkülasyon fanı. Sorunu çözmek için parça değişimi mi gerekli ? yada başka bir yolu varmıdır. Tecrubesi olan varsa yardımcı olabilirmi? Araç 2015 mca benzin otomatik.
  7. Merhaba, Benimde yıllar önce böyle bir şey başıma geldi, bagaj değilde arka bölüm zemin üzerine süt dökülmüştü, hiçbir şekilde o iğrenç kokuyu gideremedim. Sonunda bütün koltuklar söküldü, döşemeler söküldü, döşemenin altındaki adını bilmediğim bir malzeme var hafif yumuşak bir dolgu malzemesi, oda söküldü ve yerine yenileri takıldı. Geçmiş olsun, zor gerçekten.
  8. Selam arkadaşlar, son 2 gündür aracı kumanda ile açıyorum ve sadece sürücü kapısı açılıyor. Içeriden tekrar düğmeye basarak tüm kapıları açabiliyorum.boyle bir durumla karşılaşan varmı acaba ve çözümü nedir.
  9. Ben bunları indirip denedimiştim. Hepsi oluyor. Bi deneyin derim.
  10. Herkese Selam, mca 2015 titanium focusum var holojen farlı. Çıkmacıların birinde 2015 mca focusdan çıkma bixenon far buldum, bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi?
  11. Teşekkürler, Renk değiştirme olayına bakmak için hiç vaktim olmadı ama, var olduğunu düşünüyorum. Netleştirince tekrar yazarım.
  12. Tekrar selam, aracı satın aldım. Renkli ortam aydınlatması var. Yanlış yönlendirme olmasın diye belirtmek istedim.
  13. Teşekkürler, Renkli aydınlatma güzeldi beah. Yazık olmuş
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.