Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

cuneyt savas

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

cuneyt savas Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    karabük
  • Arabam:
    cmax titanium x
  • Meslek:
    bilgisayar tekn
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

cuneyt savas's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Epeyce zaman geçmiş. Bu süre zarfında otomobilinize taktıdığınız cyclone multimedia hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Memnun kaldınız mı? Bellek konusunda sorun yaşanıyor mu? Çalışması akıcı mı? Zaman içinde arızalar baş gösterdi mi?
  2. Merhabalar. Geçen zaman içinde otomobillerinize taktırdığınız multimedia cihazlarınız hakkında yorum yapabilir misiniz? Benim 2012 Ford Cmax Titanium X dizel otomobilim var. Ön-Arka Kamera bağlatmak istiyorum. Bir de navigasyon olsa iyi olur. Diğer özellikler öncelikli değil. Kafama takılanlar; 1- Bu cihazlarda 256 mb -1 gb arası bellekler kullanılıyor. Bunlar Windows CE ya da Android için uygun mudur? Yani birşey yüklendiğinde sistem ağırlaşıyor mu? Sıkıntı oluyor mu? 2- Windows CE benim istediğim kamera ve navigasyon için yeterli değil midir? Android diye ısrar mı etmem lazım? 3- Marka olarak Cyclone ford için çok uyumlu derler. Fiyatı çok da uçuk olmayacak ekonomik ve en iyi performansı hangi marka ve modelle halledebilirim? İyi günler dilerim.
  3. Bagaj halısından koku çıkmamıştı.. halıyı çıkratıp içini yararak açtım baktım. Bir kontraplak vardı üzerinde de 40 cm çapında leke... Peynir suyu buraya işlemiş... Bu kontrplaktan marangoza gidip yeniden kestirdim döşemeci de kaplayıverdi.. 120 tl falan tuttu... ford servisine sordum yenisi 800 tl civarı... ne gereksiz bir para.. Arabanın iç kısmında kalan yerlere de dr mat sıktım.. işe yarıyor.. bazı yerlere de klima temizleyici sıktım. şuan koku yok... ?
  4. 2012 cmax cam tavanlı arabamda anten kırık ve tavana montajlı olan parçanın içinde de kablo yok gibi.. en azından bir çengelli tel ile birşeyler yakalamaya çalıştım ama çengele hiçbirşey takılmadı. Shark tipi anten takayım diyorum ama mevcut antenin kablosuna ulaşmak için ne yapabilirim? Mesela arka koltukların orada ortadan bir lamba geçiyor.. onu söksem onun hizasından geçebilir miyki anten kablosusu? Yoksa döşemeyi sökmek pek mantıklı değil gibi?
  5. Merhaba.. 2012 Cmax arabamda pis bir koku var. kuaförde iç temizlik yapıldı bagaj halısı vs ekstra olarak temizlendi. Sorun bagaj halısı anlaşılan muhtelif denemeler yaptım bugün yarın sonuç bekliyorum ama yine de tecrübe edenler varsa bilgi alayım dedim. Bu tür bakteriel kokuları ne ile hallettiniz? Ben antibakteriel 1-2 ürün deniyorum. Biraz zaman alacak tabi... Başarılı olacağını sanıyorum... Size ayrıca bilgi veririm.. Siz de yazın lütfen.
  6. 2012 cmax titanium x aldım. Ancak ön park sensörü yok. Sadece arka park sensörü var o da bip bip yapıyor yani ekranda herhangi bir bilgi görünmüyor. Sorum şu; Fabrika çıkışlı modellerde Ön park sensörleri emin değilim ama sanki 6'lı sensör gibi geldi bana.. Bunu sonradan taktırabilir miyim? Ve birgeri görüş kameralı multimedia sistem taktırsam ön ve arka sensörleri bu multimedia sisteme entegre edebilir miyim? Deneyen oldu mu? Bana bir yol gösterebilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.