Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl comment_483567 Merhabalar, Son zamanlarda aracın göğüs kısmında bir fan sesi gelmeye başladı, uğultu şeklinde. Sanırım iç sirkülasyon fanı. Sorunu çözmek için parça değişimi mi gerekli ? yada başka bir yolu varmıdır. Tecrubesi olan varsa yardımcı olabilirmi? Araç 2015 mca benzin otomatik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl comment_483579 Aracın garantisi dolmadan yaşamıştım aynı problemi. Garantiden parça değişti. 5 senedir herhangi bir sorun yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl comment_483582 Parçayı söküp temizledikten sonra ses kesti toz dan ses yapıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl Yazar comment_483591 Bende sökmeyi deneyeyim bakalım ne olacak. Sonucu buradan paylaşırım. Çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl comment_483592 Şimdi, Gökhan Gümüş yazdı: Bende sökmeyi deneyeyim bakalım ne olacak. Sonucu buradan paylaşırım. Çok teşekkür ederim. sökerseniz resimlerseniz nasıl söküldüğünü diğer arkadaşlara yardımcı yol gösterici olursunuz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20187 yıl comment_483593 Arabalarımızda polen filtresi var, nasıl toz olabiliyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20187 yıl comment_483674 Benim ki de aldığım günden beri cızırdıyor.Pek aldırmıyorum alıştım artık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl Yazar comment_487279 Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl comment_487283 3 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı: Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Bu hangi parçadır ve nasıl söküldü detay paylaşabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl Yazar Solution comment_487284 Burada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl comment_487286 3 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı: Burada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20197 yıl comment_497871 arkadaşlar direksiyonun sağ alt tarafından ses geliyor daha önce sitede bu konu denk gelmişti ama arattım bulamadım ama şu videoya ulaştım bu parçayı söküp temizleme konusunda tecrübesi bilgisi olan veya yol gösterici bir video varsa yardımcı olur. temizleyince de çare oluyor mu oda ayrı mesele şimdiden teşekkürler Mart 10, 20197 yıl uğur özsabır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20197 yıl comment_497873 21 dakika önce, uğur özsabır yazdı: söküp temizleme Uğur bununla ilgili konu vardı forumda ancak şu an bulamadım. @Servet Ö. tarif etmişti nasıl söküleceğini. Mart 10, 20197 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20197 yıl comment_497874 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Uğur bununla ilgili konu vardı forumda ancak şu an bulamadım. @Servet Ö. tarif etmişti nasıl söküleceğini. abi bende hatırlıyorum da bulamadım belki parçanın ismi doğru değildir videonun yalancısıyım o yüzden de bulamamış olabilirim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın