Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Gümüş

Üye
  • Toplam İleti

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan Gümüş tarafından yazılan her şey

  1. 2015 model focus aracımda bende gaz kaçağı sorunu yaşıyorum. Klimacı hiç bir yerden kaçak bulamadı. Renkli gaz bastık, 1 hafta sonra tekrar gideceğim.Benim sormak istediğim, sizin araçlarınızda peteklerden üfleyen soğuk hava derecesi kaç acaba ? Dün yeni gaz bastırmış olmama rağmen 15,5 dereceye ayarlanan klima 8,5 derece soğuk hava üflüyor. Sanki daha düşük derecelerde üflemesi gerektiğini düşünüyorum.
  2. Yıllar önce benim başıma da gelmişti, bu koku döşeme altındaki keçeleri değiştirmediğiniz sürece tam olarak gitmeyecektir. Sıcak havalarda kendini daha da fazla hissettirecektir. Ben döşeme altındaki süt ün bulaştığı bütün keçeleri değiştirerek çözebilmiştim. Geçmiş olsun.
  3. Burada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
  4. Sonunda bu zımbırtıyı söktüm ama herhangi bir kapak demonte işlemi olmadı. Direksiyonun altındaki boşluktan elimi soktum çektim ve çıktı. Sonrasında içini açarken 3 adet tırnağı kırdım. Baya bi tozluydu alkolle temizledim, bir damlada yağ damlattım soktüğüm gibi tekrar yerine taktım. Şimdilik ses kesildi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak.
  5. Bende sökmeyi deneyeyim bakalım ne olacak. Sonucu buradan paylaşırım. Çok teşekkür ederim.
  6. Merhabalar, Son zamanlarda aracın göğüs kısmında bir fan sesi gelmeye başladı, uğultu şeklinde. Sanırım iç sirkülasyon fanı. Sorunu çözmek için parça değişimi mi gerekli ? yada başka bir yolu varmıdır. Tecrubesi olan varsa yardımcı olabilirmi? Araç 2015 mca benzin otomatik.
  7. Merhaba, Benimde yıllar önce böyle bir şey başıma geldi, bagaj değilde arka bölüm zemin üzerine süt dökülmüştü, hiçbir şekilde o iğrenç kokuyu gideremedim. Sonunda bütün koltuklar söküldü, döşemeler söküldü, döşemenin altındaki adını bilmediğim bir malzeme var hafif yumuşak bir dolgu malzemesi, oda söküldü ve yerine yenileri takıldı. Geçmiş olsun, zor gerçekten.
  8. Selam arkadaşlar, son 2 gündür aracı kumanda ile açıyorum ve sadece sürücü kapısı açılıyor. Içeriden tekrar düğmeye basarak tüm kapıları açabiliyorum.boyle bir durumla karşılaşan varmı acaba ve çözümü nedir.
  9. Ben bunları indirip denedimiştim. Hepsi oluyor. Bi deneyin derim.
  10. Herkese Selam, mca 2015 titanium focusum var holojen farlı. Çıkmacıların birinde 2015 mca focusdan çıkma bixenon far buldum, bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi?
  11. Teşekkürler, Renk değiştirme olayına bakmak için hiç vaktim olmadı ama, var olduğunu düşünüyorum. Netleştirince tekrar yazarım.
  12. Tekrar selam, aracı satın aldım. Renkli ortam aydınlatması var. Yanlış yönlendirme olmasın diye belirtmek istedim.
  13. Teşekkürler, Renkli aydınlatma güzeldi beah. Yazık olmuş
  14. Listeyi inceledim çok renki aydınlatmayı göremedim. yeni kasada yokmu acaba diye düşünmeye başladım.
  15. Tekrar selam, eski aracımdaki ambians renkli aydınlatma bu araçda varmı acaba?
  16. Herkese Merhaba, 2012 model titanium x benzinli aracımı sattım ve yenisini alma arefesindeyin. Bazı konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Yeni Focus Titaniumlarda Sony ses sistemi standartmı yoksa opsiyonmu acaba? Yeni Focusların farlarında gündüz ledi varmı ? Almak istediğim aracın linki aşağıda, siz nedersiniz fiyatı konusunda. Teşelkkürler, https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-autoline-dan-2015-sifir-ayarinda-focus-titanium-otm-19.000-km-487848546/detayv
  17. Volvo alınacaksa en az 2013 model olmalı. 2012 den sonra bildiğim kadarıyla kavramayı değiştirdi volvo.
  18. Aynı sorunu dün geceden beri bende yaşamaktayım, sürüş halindeyken ön taraftaki düğmeye basarak ön ve arka ışıkların hepsini açmıştım, işim bitince kapatmaya çalıştım ama kapatamadım, sürüş halinde olduğum içinde çok kurcalamadım. Aracı park ettikten sonra ne kadar uğraştıysam da ışıkların her ikisnide kapatamadım. Her şeyi denedim, aracın içindenden kapıları kitleyip düğmelere de bastım, düğmeler hiçbir şekilde tepki vermiyor.Bende gece geç saat olduğu için mecburen ışıkları açık vaziyette bırakıp gittim. Yaklaşık 1 saat sonra kontrol etmek için baktığımda ışıklar sönmüştü, aracın kapılarını kumandadan açtım ışıklar tekrar yandı ve yine söndüremedim. Şu anda yanar vaziyette. Tecrubelerinizi yazmışsınız fakat belki farklı bir çözüm bulan vardır diye tekrar sormak istedim.
  19. Eşim Gebze - Tepeören ( bu civarı bilenler için yazdım) arası işe gidip geliyor. Benzinden Lgp ye yeni geçtiğimiz için bu rakamlar bize çok çok iyi geliyor.
  20. Herkese Merhaba, bende bu hafta sonu aracıma Lpg kiti taktırarak bu kervana katıldım. Verileri ayrıca buradan paylaşırım. Marka : Prins Bayi : Mavi Ay Otogaz Kartal Oto Sanayi Bayisi Fiyat : 1800 TL Lpg taktırdıktan sonra aracım tek seferde marş almamaya başladı. Frene basıp starta bastığım zaman, sanki frene basmadan düğmeye basmışım gibi davranıyor. Sadece araca elektrik veriyor. İkince kez düğmeye basınca araç çalışıyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba?
  21. Arkadaşlar ampül konusu görünce sormak istedim. Benim sağ dönüş farı yanmıyor, sanırım patlamış. Bu ürünü (Philips XTREME VISION H1 Ampül Seti % 130 FAZLA IŞIK + % 20 BEYAZ IŞIK 103815) alıp uzun farlara taksam, mevcut uzun farlarıda dönüş farlarına taksam olurmu. Baktığım kadarıyla her iki ampülde H1. http://www.modacar.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=195622
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.