Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Djital Klima Sensöründen Ses Geliyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

mrb arkadaşlar. dijital klima sensöründen ses geliyor. acaba söküp temizlersek ses kesilirmi yoksa illaki değişimi şart mı? birde dijital klimayı şoför tarafından kontrol edemiyorum ,sadece şoför tarafını kontrol edebiliyorum. iki tarafı da şoför tarafından kontrol etmem için ne yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkürler.

Solved by Hakan Fatih

• Yakup Ç. A., başlığı Djital Klima Sensöründen Ses Geliyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Klima açık, uzun yolculuklardan sonra aracı durdurduğunuzda, sanki radyo frekansı tam tutturamayınca gelen cızırtıya benzer bir ses değil mi? Klima sensörü nedir bilmiyorum ama dediğiniz ses, ses sisteminden geliyor olmasın?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
06.03.2018 - 18:15 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

autoya basılı tutarsanız iki taraf eşitlenir ve şöför tarafından kontrol edilebilir.

teşekkür ederim

--7 dakika sonra eklendi--
06.03.2018 - 17:13 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Sensörden ses geliyor derken? Nerede bu sensör? 

sağ dizin üzerinde küçük fan tarzı birşey diye biliyorum. o cızırtı yapıyor diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim.

5c2fabc7deb954194ae366ee198ab11a.webp

2a2cf4be08fce8403015b68abc347e7f.webp

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Hakan Fatih yazdı:

teşekkür ederim

--7 dakika sonra eklendi--

sağ dizin üzerinde küçük fan tarzı birşey diye biliyorum. o cızırtı yapıyor diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim.

5c2fabc7deb954194ae366ee198ab11a.webp

2a2cf4be08fce8403015b68abc347e7f.webp

iç sıcaklık algılayıcısı bu bunun tamir kiti var benim araçta garantiden takıldı cısss diye sürekli derinden gelen bir ses vardı ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

iç sıcaklık algılayıcısı bu bunun tamir kiti var benim araçta garantiden takıldı cısss diye sürekli derinden gelen bir ses vardı ...

aynen dediğin olay. sağ dizin üzerinde,direksiyon altından gelen cızırtı sesi.

--1 dakika sonra eklendi--
06.03.2018 - 19:25 tarihinde, Erkan C yazdı:

Klima açık, uzun yolculuklardan sonra aracı durdurduğunuzda, sanki radyo frekansı tam tutturamayınca gelen cızırtıya benzer bir ses değil mi? Klima sensörü nedir bilmiyorum ama dediğiniz ses, ses sisteminden geliyor olmasın?

tam olarak bu değildi benim sorunum. araçta sağ diz üzerinden gelen cızırtı sesi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

IMG_20180311_174734.thumb.jpg.43382a189e710b116430416b17275a61.jpgIMG_20180311_174725.thumb.jpg.df481e16410aba8fcff4a3eea9591b46.jpgIMG_20180311_174703_HHT.thumb.jpg.c70fdd8f0a5255db997a01094786c59c.jpgarkadaşlar sorunun kaynağı bu parça. elimle tutuğum kısımdaki kauçuk eskimiş. yerini 3m bantla sarıp monte ettim. ses sıfır :)

• 5 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu parçayı nasıl sökebilirim?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.