Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kışlık Lastik Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, AliIşık yazdı:

Hocam işte meselede o. İstanbul için Hangisini almak lazım. Her ebat da aynı performansı vermiyor. 

Cevap verebilecek net bilgi alamadığım için yanıtlayamadım. 

(Seçeneklerinizden)

Eğer kuruda iyi performans istiyorsanız Brid LM 001. Islak,kar ve buzda ise gy ultragrip 9 tercih ederdim. U.Grip 8 oldukça eski lastik ben olsam almazdım ciddi ucuz değilse.

• Yanıt 79
  • Görüntüleme 13,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Konuyu incelerseniz hemen herkesin marka bağımsız aldığı kış lastiğinden memnun olduğunu görürsünüz. Petlas'ın bile tutkunları var örneğin (olumlu anlamda yazdım).  Nedeni de hemen tüm lasti

• Göksel Yaman
    Göksel Yaman

3 yıl kadar kışlık lastiklerimi Petlas snowmaster w651 kullandım. Beni tedirgin eden hiçbir yönü olmadı. Çok zor koşullardada gerek seyahat amaçlı gerek macera olsun diye zorladım. (Kartepe-Uludağ-Kar

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu kış lastiği muhabbetini İskandinav ülkesi olsak ciddiye alacağım da, çoğunlukla Istanbul ve Ankara'da yaşadığı 3-5 gün ağır kış, hepsi bu. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, AliIşık yazdı:

Hocam işte meselede o. İstanbul için Hangisini almak lazım. Her ebat da aynı performansı vermiyor. 

Doğu Anadolu'nun 3 ay kar buz altında kalan belli şehirleri dışında açıkcası kısa süreli bir kış macerası için ben fazla masraf yapmazdım. 

Ucuz olsa ideali Crossclimate derdim, fazla fazla iş görür, hem daha uzun süre üstünde kalabilir, ama çok pahalılanmış.

Lassa Snoways 3 ve hatta Petlas W651 bile olabilir. 200 TL/adedi geçmemek lazım. Birkaç ay daha efendi ve dikkatli kullanmak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Ben Kars ta conti kullaniyorum. bu 3. kışı olacak cok memnunum.

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Serkan D. yazdı:

Ben Kars ta conti kullaniyorum. bu 3. kışı olacak cok memnunum.

Ben daha önceleri michelin kullanıyordum, bu yıl conti ts860 taktırdım, testlerde alpine a5'e göre önde gibiydi, bakalım.

Yanıtlama zamanı:

Karda buzda yol tutuş fren vs... çok iyi.dayanıklı da.2015 ekim de almıştım lastikler hala yeni duruyor.

Yanıtlama zamanı:
18.11.2017 - 17:01 tarihinde, Cihan Buğdaycı yazdı:

Bugun kış lastiği almaya gittim.Şansıma lastikçi tanıdığımda daha 1-2 hafta kullanılmış etiketi paramparça olsa bile üstünde duran lastik vardı.Benim aracın ölçüleri 225/40/18 taktığım lastik 235/40/18 komoran snowpro b2 diye ilk defa duyduğum bir lastik markası.Çap farkı 1.26'ya denk geliyormuş maksimum fark ise +/- %2.5 normal imiş.Michelin yan üretimi imiş.Açıkcası sökme takma diğer lastiklerin depolaması dahil 800 tl olunca ne olduğuna bakmadan aldım.Gelecek aydan sonra iyi lastikmi kötü lastikmi anlarız. :kıhkıh:

Ekleme:Lastiğin üretim tarihi 2016'nın 35. haftası.

Kormoron kullandım ben 5sene önce kış lastiği ile alakası yoktu lastiğin bugüne kadar gördüğüm en berbat kış lastiğiydi,umarım siz lastiklerden memnun kalırsınız.

Yanıtlama zamanı:

Testleri, yorumları geçtim de, çevremde gözlem yapınca çok sayıda petlas, lassa ve nokian marka kullanan görüyorum. Özellikle petlas maddi açıdan daha uygun olduğundan tercih ediliyor sanırım.  Ben bu sene deneme yanılma yapmaya karar verip nokian waterproof taktım. Şimdilik çok iyi. 

Yanıtlama zamanı:
26.11.2017 - 18:44 tarihinde, Yıldırım Polat yazdı:

Ben bu sene deneme yanılma yapmaya karar verip nokian waterproof taktım. Şimdilik çok iyi. 

Hayırlı olsun.

Nokian Weatherproof dört mevsim lastik, kış özellikleri baskın. Dolayısı ile kışın sorun yaşamazsınız, yaza ne kadar uyum sağlar ve mutlu eder ona bakmak lazım. 

Alternatifi olan Michelin Crossclimate da yaz ağırlıklı dört mevsim diye düşünülmeli. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Hayırlı olsun.

Nokian Weatherproof dört mevsim lastik, kış özellikleri baskın. Dolayısı ile kışın sorun yaşamazsınız, yaza ne kadar uyum sağlar ve mutlu eder ona bakmak lazım. 

Alternatifi olan Michelin Crossclimate da yaz ağırlıklı dört mevsim diye düşünülmeli. 

Şimdilik yağmurda çok iyi. Üzerinden çıkan Goodyear egp den sonra inanılmaz sessiz. Egp 2014 tarihli sanırım ondan. Yeni halinin performansını bilemem. Zamanla tecrübe edip bilgi veririm Nokian'ı.

Yanıtlama zamanı:

Vanda kış sert geçer hankook mu nokian mi 215 55 r16

Yanıtlama zamanı:

Ankarada kisin ortam soyle;

Genelde islak ve buzlu yollar, asiri yagis gunler acilmayan yollar tepeleme kar. Nokian hic uzmedi.

Servet Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benden de Nokian hanesine +1

Yanıtlama zamanı:

Petlas W651 aldım 2 sene önce memnunum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.