Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

AliIşık

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

AliIşık Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTSNBUL
  • Arabam:
    Focus 1.6 Tdci Trend X
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

AliIşık's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Geçmiş olsun. Sorun neymiş. Neyi hallettiler acaba. Benim de bir süredir arada uyarı veriyordu. Bugün Gezmeye gidecektim uyarı gitmedi kaldık. Yarın çözmeye çalışacağız bakalım İstanbul Avrupa yakasındayım bende
  2. Focusların kronik sorunu. Yarım debriyajda daha fazla yapar metal sürtme sesidir. Beyin tırmalar etraftakiler bile duyar o kadar yüksek sestir. Bahsettiğin bu ise Değişim Yok Yen’i üründe yapıyor aynısını ses volan ile ilgili ses dışında arabaya zararı Yok. Bu sebeple geçmiş olsun deyip alış arabana. Tadını çıkar çaresi Yok ben öyle yapıyorum. Başka ses ise servise uğrayın.
  3. Hocam işte meselede o. İstanbul için Hangisini almak lazım. Her ebat da aynı performansı vermiyor.
  4. 205-55-16 bu yıl üretim Goodyear ultragrip Bridgestone da L001 di galiba çok detaylı bakmamıştım açıkçası.
  5. 1150 tl ye 4 adet Bridgestone ve Goodyear buldum. Hangisini almalı sizce.
  6. Uyarı ne veriyor direksiyon desteği uyarısı şeklinde mi Direksiyon taş gibi sertleşiyor peki yine de kontrol edilebiliyor mu. Yani zorda olsa sağa sola dönüp aracı yönlendirebiyor musunuz.
  7. Hocam lineada orjinal zincir setini yağ bakım dahil 750 Tl ye yaptırmıştım 1 sene olmamıştı. Arkadaşa yaptırdım ama olsun 1.000 TL olsun. Mesele fiyat değildir diye düşünüyorum ama usta varsa yorum yapsa iyi olur. Gerçekten enteresan fiatın öyle fordun böyle olması.
  8. 2011 Lineanın bile zincirken koca focusun kayış olması şaşırtıcı ki acaba makyajlılarda da mı öyle bana birisi zincir dedi diye aklımda ki. Değilse de neden zincir değil. Maliyeti 100 TL farkettirir. O riske girmeye değer mi ki firma olarak yav. Zincir en azından aşındı mı ses yapıyor kopma riski daha az.
  9. Yazdığınızdan ne anlamalıyım merak ettim doğrusu. Tavuğunuza kış dediğimi hatırlamıyorum...
  10. Forumda üstadlar ince bir ayrıntılı noktaya değindiler asıl konu da orası bence de. Karda her lastik on numara iş yapar ki testler bunu doğruluyor. Ama ıslak zemin kuru ve soğuk zemin gibi durumlarda her biri ayrılıyor. Bu noktayı iyi okumak lazım ama fiyatlarda nerdeyse 2 katı fark var. İstanbul için değer mi değmez mi ( şartlar ne kadar etkili olur) bilemedim gerçekten.
  11. Triger zincir değil mi focuslarda ?
  12. Buradan anladığım, çok veri var ama ya Michelin ya Goodyear ya pirelli heralde her konuda iyi bişeyler almış ve bulunacak ürünler bunlar diye yorumladım. Doğru mu ? Bu arada bende petlas düşünmedim değil. Daha önce lineada petlas kullanmıştım ki beni gerçekten üzmedi diyebilirim. Niye hiç listelerde Yok. ?
  13. Arkadaşlar merhaba Makyajı kasa kışlık lastik öneriniz ne olur hangi markanın kullananları memnun
  14. Merhaba arkadaşlar benzer konu açılmıştır daha önce ama göz attım dek gelmedi. Makyajlı 2015 kasa focusların direksiyonu sadece elektrikli mi hidrolik ve elektrikli mi. Serviste bi ara mubabbette elektrik destekli hidrolik dediler. Sadece elektrikli değil dedi. Neden dediğimde sadece elektrikli olanlarda direksiyon kitlendiğinde hiç dönmez Fiatta böyle dedi sorun oldu filan dedi. elektrikli ilk onlarda vardı dedi. O yüzden Fordda sadece elektrik değil hidrolik desteği de var. direksiyonda sorun olsa zor da olsa sağa sola döner kaza yaptırmaz direksiyon dedi. İşkembeden salladı mı yoksa doğru mu ? Bu konu hakkında bilgi yorumlarınızı merak ediyorum. ? Tşk.
  15. Yok bahsettiğim pedal değil Balata’nın veya Volantın sesi var ya demir Demir’e sürtme sesi ondan bahsediyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.