Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440436 Arkadaşlar forumda araştırdım ama bulamadım, sizden bilen birileri illa ki vardır diye düşünüyorum; 2014 makyajsız kasa aracımın far ayarı en yüksekte olmasına rağmen çok aşağıda gösteriyor. Bilhassa yağmurlu havalarda görüş mesafem (karşıdan araç gelmesi durumunda) sıfıra düşüyor. Ben tornavida ile bir yerden ayar yapılabileceğini düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440449 İfadeden yanlış anlıyor olabilirim, far ayarını yukarı kaldırınca, far aşağı gösterir. Aracın arkadan bastığını düşünür çünkü. Öte yandan, kaputu açtığınızda sarı-turuncu renkli tornavida ya da alyan girişli bölümler görmeniz lazım far üstünde. Onlar ile far ayarı yapmak mümkün. Kitapçıkta olması lazım. Ama en iyisi serviste ya da sanayide makinesi ile ayar yaptırmanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440470 @Murat Kavukun dediği doğru ben biraz daha açayım Far gruplarının içinde yukarı aşağı sol sağa motorlu ayarları olsa bile bir farın gövdesinin dış kısmından torna vida yada uzun alyen anahtar yardımıyla mekanik ayar yapılabilir.Bunu en iyi elektrikçiler de bulunan far optik ayarı yapan cihaz yardımıyla yaptırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440481 Akşam geçin bi duvarın karşısına uygun alyanla yapın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20178 yıl comment_440546 kendiniz yapacaksanızda ölçüp biçerek yapın, kafaya göre ayar olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl Yazar comment_440560 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: kendiniz yapacaksanızda ölçüp biçerek yapın, kafaya göre ayar olmaz. Peki sayın moderatörüm, nasıl uygun görürseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440562 Dün servise gittim. Benim kısalır baya kısa dedim. Ayar yapıp verdiler. Kısalar artık dahada kısa oldu. Gerçi ecoboost motora 10 20 yağ kullanılıyor diyen bir servisten far ayarı yaptırmak hatà tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20178 yıl Yazar comment_442560 Ben elektrikçiye gittim, farları en kısa ayara getirip ayar çektirdim. Şimdi zifiri karanlık biryerden geçerken hafif yükseltiyorum, uzunlardan biraz aşağıda kalacak şekilde, gayet de güzel gösteriyor. Her konuda servise gitmemek lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın