Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Motor Yaktı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu konuda Nissan çok başarılı. ilk aracım almerayı sıfır almıştım bir gün Nissan Türkiyeden aradılar aracımı servise götürmemi farların değişeceğini söylediler bazı serilerde titreme yapıyormuş 2 farda değişmişti ayrıca vites topuzunuda değiştirmişlerdi

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 85,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Soğutma suyu seviyesi ve yağ sıcaklığı sensörü koymayan Ford yerin dibine batsın emi.

• Bakımlar için servise gitmiş olsaydınız ve tsb yayınlanmasına rağmen onlar bu parçayı değiştirmemiş olsaydılar kesinlikle sorumluluk onlara aitti.Şimdi tekrar şansınızı deneyin ama fazlada ümitlenmeyi

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Sensör yuvalı bidonlar var FoMoCo'da. Ayrı bir kalıp maliyetine  gerek yok, hazır elindekini kullanabilir gayet güzel, tabi amaç kullanmak ise.   Sadece bir sensöre bağlı kalacaklarını zanne

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Alparslan Kaplan yazdı:

Bu konuda Nissan çok başarılı. ilk aracım almerayı sıfır almıştım bir gün Nissan Türkiyeden aradılar aracımı servise götürmemi farların değişeceğini söylediler bazı serilerde titreme yapıyormuş 2 farda değişmişti ayrıca vites topuzunuda değiştirmişlerdi

Nissan Qashqai 1.6 Dizel'de kullanılan otomatik şanzımandan (CVT) dolayı çok kişi mağdur oldu, aynı şekilde Euro5 dizel motorlardaki turbo borusu ve akülerden de.

Sorunlu parça oldukları, tasarım-imalat hatalı oldukları aşikar fakat bin dereden su getiriyorlar, yasal garantisi dolduğu gibi faturayı çıkartıyorlar.

Bknz. Facebook Qashqai Türkiye grubu. 

Yanıtlama zamanı:

benim aracımda da meydana geldi. ben sadece antifriz kokusundan şüphelenip kaputu açtım ve bununla karşılaştım.silecek hortumunu söküp ek yapıp sanayiye kadar gittim. fakat şu var benim hortum değişmişti zaten fakat genede patladı. sebebi ise çok açık yüksek hızda dönen turbo fazla ısınıyor ve motor kaputu altındaki herşeye zarar veriyor.yani güncellenmiş hortum kullanmanız birşey  ifade etmiyor genede aynı şey devam ediyor. ford un da buna çözüm bulduğu falan yok. hortuma 235 lira para verdim işçilik hariç.

20170814_082602_HDR.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

"Ecoboost Motorun Hararetten Yanması" başlığında başımdan geçen buna benzer olayı yazdım. Geçmiş olsun hepimize.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı olay benim başıma geldi

Sezen Köroğlu tarafından düzenlendi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

29512252_1902262703117852_4337117199412911185_n.jpg.aad8206408ac2a1b9a629212f054ca33.jpg

--1 dakika sonra eklendi--

arkadaşlar yukarıda paylaştığım motor yakma ile ilgili sanırım. tercüme edecek varmı?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Hakan Fatih yazdı:

29512252_1902262703117852_4337117199412911185_n.jpg.aad8206408ac2a1b9a629212f054ca33.jpg

--1 dakika sonra eklendi--

arkadaşlar yukarıda paylaştığım motor yakma ile ilgili sanırım. tercüme edecek varmı?

Satır satır tercümesini yazmıyım :). Özetle bu başlıkta konuşulanalrdan bahsediliyor. Ford olarak, 1.6 ecoboost motora sahip bazı Kuga,Focus,C-Max ve transit connect araçlarda soğutma suyu kaybından dolayı silindir kafalarının aşırı ısındığı ve bu aşırı ısınan yüzeyin yağ ile temasının sonucunda yangın çıkabildiğinin tesbit edildiği belirtilmiş.

Bu motora sahip araçların en yakın yetkili servise başvurmaları istenmiş. Ücretsiz olarak işlemlerin yapılacağı ve araçların geri teslim edileceğinden bahsediliyor.

Kaan Zaim tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Kaan Zaim yazdı:

Satır satır tercümesini yazmıyım :). Özetle bu başlıkta konuşulanalrdan bahsediliyor. Ford olarak, 1.6 ecoboost motora sahip bazı Kuga,Focus,C-Max ve transit connect araçlarda soğutma suyu kaybından dolayı silindir kafalarının aşırı ısındığı ve bu aşırı ısınan yüzeyin yağ ile temasının sonucunda yangın çıkabildiğinin tesbit edildiği belirtilmiş.

Bu motora sahip araçların en yakın yetkili servise başvurmaları istenmiş. Ücretsiz olarak işlemlerin yapılacağı ve araçların geri teslim edileceğinden bahsediliyor.

çok teşekkürler ben kısmen anladım fakat teknik terim fazla olduğundan yorum da yapamadım. ilginç geldi paylaşmak istedim. belki birilerinin işine yarar

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
18.09.2017 - 17:01 tarihinde, Hakan Fatih yazdı:

benim aracımda da meydana geldi. ben sadece antifriz kokusundan şüphelenip kaputu açtım ve bununla karşılaştım.silecek hortumunu söküp ek yapıp sanayiye kadar gittim. fakat şu var benim hortum değişmişti zaten fakat genede patladı. sebebi ise çok açık yüksek hızda dönen turbo fazla ısınıyor ve motor kaputu altındaki herşeye zarar veriyor.yani güncellenmiş hortum kullanmanız birşey  ifade etmiyor genede aynı şey devam ediyor. ford un da buna çözüm bulduğu falan yok. hortuma 235 lira para verdim işçilik hariç.

20170814_082602_HDR.jpg

Aracinizdaki hortumda su kaciran kisim malesef guncel degil hakan bey asagi giden kisim eski tip ilk degisimde o kismi degismeyip sadece su kabi ve turboya giden hortum degismis :(  sorun ondan yasanmis. 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Erdinç IL yazdı:

Aracinizdaki hortumda su kaciran kisim malesef guncel degil hakan bey asagi giden kisim eski tip ilk degisimde o kismi degismeyip sadece su kabi ve turboya giden hortum degismis :(  sorun ondan yasanmis. 

emin misiniz? servis gene aynı hortumu taktı. üzerindeki patlayan resimde gördüğümüz hortum da 2015 te güncellenen hortum

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Hakan Fatih yazdı:

emin misiniz? servis gene aynı hortumu taktı. üzerindeki patlayan resimde gördüğümüz hortum da 2015 te güncellenen hortum

Takarken gozumle gordum asagi inen ince hortumu eskiyi taktilar uyardim

oda degismisti 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.