Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439412 Bu konuda Nissan çok başarılı. ilk aracım almerayı sıfır almıştım bir gün Nissan Türkiyeden aradılar aracımı servise götürmemi farların değişeceğini söylediler bazı serilerde titreme yapıyormuş 2 farda değişmişti ayrıca vites topuzunuda değiştirmişlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439415 4 dakika önce, Alparslan Kaplan yazdı: Bu konuda Nissan çok başarılı. ilk aracım almerayı sıfır almıştım bir gün Nissan Türkiyeden aradılar aracımı servise götürmemi farların değişeceğini söylediler bazı serilerde titreme yapıyormuş 2 farda değişmişti ayrıca vites topuzunuda değiştirmişlerdi Nissan Qashqai 1.6 Dizel'de kullanılan otomatik şanzımandan (CVT) dolayı çok kişi mağdur oldu, aynı şekilde Euro5 dizel motorlardaki turbo borusu ve akülerden de. Sorunlu parça oldukları, tasarım-imalat hatalı oldukları aşikar fakat bin dereden su getiriyorlar, yasal garantisi dolduğu gibi faturayı çıkartıyorlar. Bknz. Facebook Qashqai Türkiye grubu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439421 benim aracımda da meydana geldi. ben sadece antifriz kokusundan şüphelenip kaputu açtım ve bununla karşılaştım.silecek hortumunu söküp ek yapıp sanayiye kadar gittim. fakat şu var benim hortum değişmişti zaten fakat genede patladı. sebebi ise çok açık yüksek hızda dönen turbo fazla ısınıyor ve motor kaputu altındaki herşeye zarar veriyor.yani güncellenmiş hortum kullanmanız birşey ifade etmiyor genede aynı şey devam ediyor. ford un da buna çözüm bulduğu falan yok. hortuma 235 lira para verdim işçilik hariç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_445969 "Ecoboost Motorun Hararetten Yanması" başlığında başımdan geçen buna benzer olayı yazdım. Geçmiş olsun hepimize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20188 yıl comment_461279 Aynı olay benim başıma geldi Şubat 23, 20188 yıl Sezen Köroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20188 yıl comment_461280 Bu konuyu burada da önemli olarak işaretleyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20188 yıl comment_463948 --1 dakika sonra eklendi-- arkadaşlar yukarıda paylaştığım motor yakma ile ilgili sanırım. tercüme edecek varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20188 yıl comment_463954 1 saat önce, Hakan Fatih yazdı: --1 dakika sonra eklendi-- arkadaşlar yukarıda paylaştığım motor yakma ile ilgili sanırım. tercüme edecek varmı? Satır satır tercümesini yazmıyım :). Özetle bu başlıkta konuşulanalrdan bahsediliyor. Ford olarak, 1.6 ecoboost motora sahip bazı Kuga,Focus,C-Max ve transit connect araçlarda soğutma suyu kaybından dolayı silindir kafalarının aşırı ısındığı ve bu aşırı ısınan yüzeyin yağ ile temasının sonucunda yangın çıkabildiğinin tesbit edildiği belirtilmiş. Bu motora sahip araçların en yakın yetkili servise başvurmaları istenmiş. Ücretsiz olarak işlemlerin yapılacağı ve araçların geri teslim edileceğinden bahsediliyor. Mart 23, 20188 yıl Kaan Zaim tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20188 yıl comment_463959 1 saat önce, Kaan Zaim yazdı: Satır satır tercümesini yazmıyım :). Özetle bu başlıkta konuşulanalrdan bahsediliyor. Ford olarak, 1.6 ecoboost motora sahip bazı Kuga,Focus,C-Max ve transit connect araçlarda soğutma suyu kaybından dolayı silindir kafalarının aşırı ısındığı ve bu aşırı ısınan yüzeyin yağ ile temasının sonucunda yangın çıkabildiğinin tesbit edildiği belirtilmiş. Bu motora sahip araçların en yakın yetkili servise başvurmaları istenmiş. Ücretsiz olarak işlemlerin yapılacağı ve araçların geri teslim edileceğinden bahsediliyor. çok teşekkürler ben kısmen anladım fakat teknik terim fazla olduğundan yorum da yapamadım. ilginç geldi paylaşmak istedim. belki birilerinin işine yarar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl comment_465037 18.09.2017 - 17:01 tarihinde, Hakan Fatih yazdı: benim aracımda da meydana geldi. ben sadece antifriz kokusundan şüphelenip kaputu açtım ve bununla karşılaştım.silecek hortumunu söküp ek yapıp sanayiye kadar gittim. fakat şu var benim hortum değişmişti zaten fakat genede patladı. sebebi ise çok açık yüksek hızda dönen turbo fazla ısınıyor ve motor kaputu altındaki herşeye zarar veriyor.yani güncellenmiş hortum kullanmanız birşey ifade etmiyor genede aynı şey devam ediyor. ford un da buna çözüm bulduğu falan yok. hortuma 235 lira para verdim işçilik hariç. Aracinizdaki hortumda su kaciran kisim malesef guncel degil hakan bey asagi giden kisim eski tip ilk degisimde o kismi degismeyip sadece su kabi ve turboya giden hortum degismis sorun ondan yasanmis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20188 yıl comment_465080 9 saat önce, Erdinç IL yazdı: Aracinizdaki hortumda su kaciran kisim malesef guncel degil hakan bey asagi giden kisim eski tip ilk degisimde o kismi degismeyip sadece su kabi ve turboya giden hortum degismis sorun ondan yasanmis. emin misiniz? servis gene aynı hortumu taktı. üzerindeki patlayan resimde gördüğümüz hortum da 2015 te güncellenen hortum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20188 yıl comment_465093 Bir saat önce, Hakan Fatih yazdı: emin misiniz? servis gene aynı hortumu taktı. üzerindeki patlayan resimde gördüğümüz hortum da 2015 te güncellenen hortum Takarken gozumle gordum asagi inen ince hortumu eskiyi taktilar uyardim oda degismisti Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın