Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432220 Arkadaşlar bir önceki başlıkda da bahsetmiştim motor arıza ışığı yanıyor arabamda ve hafif bir titreme söz konusu üst kapağın açılıp subaplarin değişimi gerekiyormuş Böyle kullanırsam ileride daha büyük bir soruna neden olur mu sizce Şimdiden teşekkürler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432222 Bu yorumu kim yaptı bu birinci soru ikincisi uzun süre kullanım motora hasar verecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432231 Zamanla üst kapağa elveda diyebilirsiniz . [emoji2][emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl Yazar comment_432232 LPG li 80 binde benzinde de aynı problem devam ediyor performans düşüklüğü yok araba da ama 2 kere gaz yememeye başladı stop edip tekrar çalıştırinca düzeldi ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432242 Bana da teşhis biraz üstün körü konulmuş gibi geldi. Kompresyon ölçümleri yapılmış mı mesela? Akımla ilgili sorun var bence ve iyi bir ustaya gitmesi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432243 Bana da teşhis biraz üstün körü konulmuş gibi geldi. Kompresyon ölçümleri yapılmış mı mesela? Akımla ilgili sorun var bence ve iyi bir ustaya gitmesi lazım.Buji buji kabloları ve bobini değiştirmiş ancak sonuç alınamamış. Kompresyon testini de bulunduğu bölgede yatıramamış yapan yer bulamamış sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl Yazar comment_432247 Buji buji kablosu bobin değişti sorun devam ediyor abi kompresyon testi için 2 tane ustaya gittim herhangi bir şeyden söz etmediler ama yarın ki ilk işim testi yapıp kesin tanıyi koymak Ama bütün herkes subap tanısıni koydu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432250 Aklıma bir ihtimal daha geliyor. LPG tesisatındaki kabloların yalıtımı iyi yapılmamış olabilir. Bu durumda kısa devre olduysa eğer hem benzinde hem LPG'de çalışmada motor bundan olumsuz etkilenir. Çünkü bu kablolar benzin tesisatına bağlanıyor. Sıcaktan veya motor yıkatmaktan dolayı veya başka bir sebepten dolayı kısa devre olmuş olabilir . Bana hala mekanik değil de elektriksel bir sıkıntı varmış gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl Yazar comment_432251 Oda olabilir çünkü araba bir anda çekişten düşüyor ondan sonra stop edip tekrardan çalıştığın da düzeliyor bu sadece iki defa oldu ama hata kodu ise 1 silindirde tekleme arızası diye veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432252 Bir saat önce, Bahattin Arık yazdı: ilk işim testi yapıp kesin tanıyi koymak Paylaş buradan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl Yazar comment_432257 6 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Paylaş buradan. Bende size danışıyorum daha keşif edilmemiş bir hastalıkla uğraşıyorum sanki ilk işim buradan paylaşmak olacak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432260 46 dakika önce, Bahattin Arık yazdı: Oda olabilir çünkü araba bir anda çekişten düşüyor ondan sonra stop edip tekrardan çalıştığın da düzeliyor bu sadece iki defa oldu ama hata kodu ise 1 silindirde tekleme arızası diye veriyor Benzer problem lpg li focus 2 aracımda olmuştu.Benim stop etmiyordu ama yakıtta bir miktar artış ve çekişte biraz düşüş olmaya başlamıştı.Ve arıza lambası yakıyordu.Bilgisayara bağladığımızdada silindirin birinde düzensizlik görünüyordu.Lpg den dolayı subabların bozulduğu ve değişmesi gerektiği söylendi.Subablar değiştirildi ve yaklaşık 2 senedir problemsiz kullanıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432262 4 hours ago, Bahattin Arık said: Arkadaşlar bir önceki başlıkda da bahsetmiştim motor arıza ışığı yanıyor arabamda ve hafif bir titreme söz konusu üst kapağın açılıp subaplarin değişimi gerekiyormuş Böyle kullanırsam ileride daha büyük bir soruna neden olur mu sizce Şimdiden teşekkürler ? Soruya cevap: Subaplardaki problem detonasyona neden olup crank kirilmasina kadar gidebilir. Soruna yorum: Arabanin kompreson testini yaptirin ve degerleri not edip bizle paylasin. Sizin kasaplar bu isin icinden cikabilecek insanlara benzemiyorlar. Ne guzel kapak degistirelim, sibop degistirelim yarim motor yapalim kafalari. Aldirmayin, once kompresyon testli lazim. O sonuc ancak size dogruyu soyler. --0 minutes later eklendi-- Ben oyumu, enjektor ve atesleme sistemine oynarim bu durumda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın