Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Ekranında Klima Kontrolü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir kaç alternatif denedim. En iyisinin ST olduğuna karar verdim, sabitledim. Hem plakamızla da uyumlu :) 

• Yanıt 91
  • Görüntüleme 35,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu şekilde yapınca sıcaklık göstergeleri de geldi yukarıya .. 0100 1C01 XXXX yerine 0100 1C00 XXXX  

• Konuyu Türkçe olarak toparlayayım   Tema Ayarları: 7D0-03-01: xxxx 00xx xxxx - Ford Classics teması (mavi-beyaz tema, sync 2'ye gönderme yapan çok renkli butonlar) "benim favorim"

• Yazılım yüklemedim. Sadece konfigurasyon değişikliği. ELM ile bağlanıp, apim as built datada bir kod değişikliği yapıyorsunuz. Basitçe: 7D0-01-02'de xxxx-xXxx-xxxx: Burada X için 7 yerine 5 yaptım.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sync 2 içinde bu kodlar mevcut mu abi .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, Özer Aksu yazdı:

Sync 2 içinde bu kodlar mevcut mu abi .

Bilmiyorum. Ama sync 3'den farklı olarak, menüde arka planı istediğin jpg dosyası ile değiştirme imkanı var sync 2'de.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Bilmiyorum. Ama sync 3'den farklı olarak, menüde arka planı istediğin jpg dosyası ile değiştirme imkanı var sync 2'de.

Sync 2'de de RS, ST, Ford, Mustang ve Lincoln görselleri ön yüklü hatırladığım kadarıyla.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sync 2'de de RS, ST, Ford, Mustang ve Lincoln görselleri ön yüklü hatırladığım kadarıyla.

Sync 3 te yüklü durumdalar. Ama sadece test seçenekleri menüsüne girildiğinde geçici olarak seçilebiliyorlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben ST logoyu kalıcı yaptım forscan ile. Bu şekilde açılışlar özellikle geceleri çok tatlı, film gibi :P Hem ben kırmızı seviyorum. Ford ise her yeri mavi yapıyor ..

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba;

Murat bey'in tarif ettiklerini yaptım. Birkaç problemden sonra APIM modüle ulaşıp resimdeki değişiklikleri yaptım.

Sonuç başarılı. Başta murat bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

apim.png

Yanıtlama zamanı:

Bursa da bu uygulamaya yardımcı olabilecek varmı. ELM327 yada OBD cihazların yok. Tam lisanslı Forscan da.

Yanıtlama zamanı:

Ben Çanakkale de yaşıyorum. Bayramdan sonra istersen deneyebiliriz.???

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu yöntemle belli bir hızdan sonra kapıların dışardan açılmaya karşı otomatik kilitleme özelliği ekleyebiliyor muyuz?

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Emrah Ha. yazdı:

Bu yöntemle belli bir hızdan sonra kapıların dışardan açılmaya karşı otomatik kilitleme özelliği ekleyebiliyor muyuz?

Şuradaki gibi 

https://www.focusclubtr.com/topic/7014-focus-3-elm327-ile-aktif-hale-getirilebilen-özellikler-hill-holder-eklendi/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 saat önce, Emrah Ha. yazdı:

Teoride evet ama, BCM modülünde ilgili parametreyi bulmak gerekiyor. 

6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben focccus programıyla kugaya hiçbir şekilde müdahale edemedim.

Yanıtlama zamanı:

Güzel çalışma elinize sağlık

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.