Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hb Beğenen Biri Neden Beğendiği Aracı Değil de Sedanını Alır?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Basliktaki soru cumlesine cevaben:

(Troll amaclidir, sayet baslik pek anlamli gelmediginden anlamli cevap vermeyecegim)

• Parasi ona yetmistir.
  • Istedigi renk sedanda hazirda vardir.
  • Esi sedan istemistir.
  • Doblolu enistesi aklini celmistir.
  • Istedigi arabayi yanlis telaffuz etmistir.
  • Satis temsilcisi yanlis anlamistir, sedan getirtmistir.
  • Ikisini birbirinden ayiramiyordur.
  • Mazosisttir.

• Yanıt 126
  • Görüntüleme 13,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Aslında konu başlığı şu olmalı. Neden insan istediği değil de farklı kasa tipi tercih eder. Ya da Kasa tipi seçilirken etken olan faktörler.   En basiti. Hb isteyipte sedan alan atmosferikci

• Yenilikçi değiliz, sedanla büyüdük, farklıya itibar etmeyiz Gösterişi severiz, büyük boy arabalar hep sedan olur, bizimkisi küçük de olsa sedan olsun Aile yapısı büyüktür, hep de bir şey

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bu tamamen zevk ve ihtiyaçlar meselesi.   Bana üsütne para verseler F3'ün HB modelini almam -ki almadım sedan aldım- ama F2,5 alırken hiç sedan bakmadım direk HB aldım. Birinin sedanı diğeri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bekara hb seçmek kolay diyip konuyu bağlıyoruz anlaşılan

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlk defa duydum ve hiç karşılaşmadım ama iyiymiş [emoji41]

Yanıtlama zamanı:

Temel soruya geri dönersek, yani HB beğenen niye sedan alır?

Gönlüne düşene değil, değerini koruyana itibar ettiği için. 

Çakma piyasa kuralları zevkleri gemliyor. 

Bu da tuhaf bir kısır döngü yaratıyor. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında konu başlığı şu olmalı. Neden insan istediği değil de farklı kasa tipi tercih eder. Ya da Kasa tipi seçilirken etken olan faktörler.

En basiti. Hb isteyipte sedan alan atmosferikcilerin hemen hemen tamamı lepege tankı sebebiyle alıyorlar.

Sw yi çok seven ( örnek @Mert Yürüyen ) ama hem istediği arabanın olmaması hem de piyasasının çok zayıf olması yüzünden alamaması sedan yada hb e yönelmesine sebep oluyor.

Ben hb almadım sebebi sedan çok daha güzel geliyor bana. @Yahya Akman sedan istemiyor çünkü Hb çok güzel geliyor.

Sonuç zevkler ve renkler. Güzel Ülkemde ise satış piyasası.

Yanıtlama zamanı:
Aslında konu başlığı şu olmalı. Neden insan istediği değil de farklı kasa tipi tercih eder. Ya da Kasa tipi seçilirken etken olan faktörler.

En basiti. Hb isteyipte sedan alan atmosferikcilerin hemen hemen tamamı lepege tankı sebebiyle alıyorlar.
Sw yi çok seven ( örnek [mention=7805]Mert Yürüyen[/mention] ) ama hem istediği arabanın olmaması hem de piyasasının çok zayıf olması yüzünden alamaması sedan yada hb e yönelmesine sebep oluyor.

Ben hb almadım sebebi sedan çok daha güzel geliyor bana. [mention=10402]Yahya Akman[/mention] sedan istemiyor çünkü Hb çok güzel geliyor.

Sonuç zevkler ve renkler. Güzel Ülkemde ise satış piyasası.

Bu söylenenlerden sonra sadece nokta konur. [emoji41]
Yanıtlama zamanı:

bende  kişişel olarak hb seviyorum hb alıyorum  yol tutuş duruş koltuklar yatınca kamyon gibi yükle bütün arabalarım hb miş :D 

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben ikisini de aldım her biri ayrı keyif ayrı tat , aslında ihtiyaç beğeni imkan doğrultusunda tercih yapılmalı sonra keyfini sürmeli yoksa bu işin içinde kaybolunur

Yanıtlama zamanı:

2012 focus HB sahibiyim (SİYAH) bir bakan bir daha bakıyor. üstelik hiçbir modifiye olmadan!!! sedan aynı havayı vermiyor. ama bence sedanda muhteşem gidiyor focusa.. ama ben yinede HB derim. herkese hayırlı yolculuklar !!!!

Yanıtlama zamanı:

İşte merak ettiğim cevaplardan biriydi bu.. [emoji4]

Benim de önceki aracım astra h idi bagaj olsun diye sedan aldım ama lpg de olunca yetersiz [emoji23] geçen amcamın 2.5 kasa dizel sedan focusunun bagajını görünce ağzım açık kaldı benim bagajın iki katı ?‍♂️
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2012 focus HB sahibiyim (SİYAH) bir bakan bir daha bakıyor. üstelik hiçbir modifiye olmadan!!! sedan aynı havayı vermiyor. ama bence sedanda muhteşem gidiyor focusa.. ama ben yinede HB derim. herkese hayırlı yolculuklar !!!!

Hislerime tercüman olmuşun.. [emoji4]
Yanıtlama zamanı:
Araba yerine motor seçmekten çekinmeyecek biri olarak focusclubtr logolu huni istiyorum, bu mesele de burada bitsin :kop:

Görüyor ve artırıyorum. Benimkisi hb hani olsun. [emoji12]
Yanıtlama zamanı:
35 minutes ago, Mertcan Çelik said:

Araba yerine motor seçmekten çekinmeyecek biri olarak focusclubtr logolu huni istiyorum, bu mesele de burada bitsin :kop:

4 minutes ago, Volkan Ö. said:

Görüyor ve artırıyorum. Benimkisi hb hani olsun. emoji12.png

Bende ama huniyi forgedlerim ona göre.

Yanıtlama zamanı:

Mevzu  '' bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış '' doğru gidiyor :) hahaha

@Burak Şenoğlu dostum sözüm meclisten dışarı takılıyorum :)))

ama ben yinede beyaz renk şirket arabası diyorum kardeşim yalan mi :D değilll

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.