Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Kaan Mete

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Kaan Mete Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    12 Focus 1.6 Ti-VCT Titanium
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ömer Kaan Mete's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. c4 picasso düşünüyorum bende. 4 kişilik aileyiz. 12 focus hb var bende şuan. oldukça dar geliyor bize.. fiyat konusunda biraz daha zorlarsanız bence c4 picasso iyidir.
  2. sorunu hallettim. başka bir konuda kodlama ile ilgili bir tarif vardı. teşekkürler
  3. akümü değiştirdim. 450 tl 72 amperlik mutlu akü taktırdım. aküyü taktıktan sonra ön camlar düğmeye bir kez dokununca kapanıp/açılmaz oldu. arka camlarda sorun yok. yalnız ön camlar tam kapanana kadar veya tam açılana kadar düğmeye basmak gerekiyor. arka camlar bir kez dokununca sonuna kadar gidiyor. kumanda düğmesinde ise uzun basınca yine arka camlar sonuna kadar açılıp kapanıyor ama ön camlarda hareket yok. sebebi ne olabilir?
  4. Herkese selam. 2012 Focus Titanium HB 89.000de hiç akü değişmedi. son bir haftadır START düğmesine bastıktan yarım saniye kadar sonra motor çalışıyordu. bugün aracıma binip düğmeye bastığımda motor kısmından tık tık tık tık diye bir ses geldi. yol bilgisayarındaki tüm bilgiler sıfırlandı. (kilometre bilgisi hariç), radyo açılıp kapandı. akünün bitmiş olabileceğini düşündüm. bir kaç kez denedim ama faydası yok çalıştıramadım. şuan okula geldim araç evin önünde yatıyor. akşam komşudan takviye yapıp oto elektrikçiye gideceğim. birde camları denedim, çok yavaş açılıp kapanıyor. aküden başka bir sebep olabilir mi. birde eğer sorun akü ise akü tavsiye edermisiniz. araç lpgli
  5. Selamlar arkadaşlar. 2012 focus titanium HB Benzin aracım 89.600 km de. bayram sonu triger ve devir daim değiştirmeyi planlıyordum. önceki yorumlardan gördüğüm kadarıyla V kayışını da değiştirmem gerekir diye düşünüyorum. araç 40.000 km den beri bende önceki sahibi triger değişimi yaptırmamış. özel bir servise sorduğumda triger + devirdaim 1200-1400 arası tutar işçilikle birlikte demişti. uygunmudur sizce
  6. TA opsiyonunu nasıl kapatabilirim peki... pek konuya hakim değilim. teşekkürler
  7. selam arkadaşlar. umarım konuyu doğru yere açmışımdır. sorunum şudur; diyelim best fm dinlerken (kolay kolay başka kanal dinlemem) telefon çaldı, bluetooth üzerinden telefon görüşmemi yaptıktan sonra radyo best fm değilde saçma sapalak bir radyo kanalına kayıyor. önce radyo tuşuna, sonra best fm in kayıtlı olduğu 1 tuşuna basınca dönebiliyorum radyo kanalıma... varmı bunu düzeltmenin bir yolu? 2012 hb titanium (sony sistem değil!)
  8. çok teşekkür ederim... bugün yoğum yağış görünüyor adanada... akşam arabanın altına (tam tapayı çıkardığım yere) derin bir kap koyacam. sabah bakarım artık.. eğer dolu ise bagajım istila altında
  9. bugün küçük tapayı çıkardım. dediğiniz gibi içinden bol miktarda su aktı . içindeki elyafta su içindeydi. bundan sonra yapmam gereken sizce arka lamba ayaklarımıdır?? araç içindeki nemin kendi halinde kurumasını beklemelimiyim yoksa herhangi bir işlem yaptımam gereklimi acaba? çünkü taban halısının altındaki keçe ıslak hala. oto kuaförlerindeki ısı ile kurutan makinalar işe yararmı?
  10. teşekkürler bilgi için:... yarın ilk işim o delikleri açmak olacak.. bakalım işe yarayacakmı
  11. benim stepne yerinde simit tüp takılı o yüzden oraya dolmamış olabilirmi?? birde nasıl kontrol ettiniz sorunun ordan kaynaklı olup olmadığını?
  12. selamlar herkese aracım focus 2012 hb... geçenlerde Adanaya 2 gün aralıksız yağmur yağmıştı. iki üç gün sonra araçta bir koku hissettim. kontrol ettiğimde şöför ayak dibi, söför arkası zemini, arka koltuğun içi (koltuğu öne açınca görünen bölge) bagaj sağ ve sol alt kısımlar ıslanmıştı (üstlerde ıslaklık yok).. aracın sağ ön ve sağ arkasında ıslaklık yoktu. hemen tamircime gittim. arka lamba lastikleri eskimiş olabilir, ordan su aldıysa öne doğru sızmıştır dedi. kaportacı veya oto elektirikçiye göster dedi. bende emin olmadan göstermek istemedim. değerli görüşlerinizi bekliyorum.
  13. selamlar arkadaşlar. aracımın ikinci sahibiyim. aldığım gün tüp taktırdım (prins marka). aşağı yukarı 1000 km sorunsuz bindikten sonra aracım çekişten düşmeye başladı. 5. viteste çok rahat çıktığım rampalarda 4e düşmeye başladım. Işıktan sonra kolayca hızlanmam gerekirken 95 model broadwaylar yanımdan yıldırım gibi geçmeye başladı. rölantide çalışırken devir saati ibresi sürekli oynuyor. özel ford servisi lpg arızalı dedikten sonra lpg yi taktırdığım ustaya götürdüm. bilgisayara bağladı, motor sesini dinledi kesinlikle lpg de bir sorun yok dedi. başka bir lpg ustasına götürdüm. o usta da lpg de sıkıntı yok dedi. boğaz kelebeğini temizletmem gerektiğini söyledi. tekrar özel ford servisine gittim. bujileri kontrol ettiler sııkıntı yok, boğaz kelebeğini söktüler içi ilk günkü gibi parlıyor. Bu arada aynı sıkıntıları benzinde kullanırkende yapıyor. lpg ustası büyük ihtimal piston kapaklarının çok sıkı olduğunu gevşetilmesi gerektiğini! söyledi. sizin görüşleriniz nedir acaba arkadaşlar. mesela enjektörlerde sıkıntı olabilir mi? herkese güvenli sürüşler dilerim.
  14. 2012 focus HB sahibiyim (SİYAH) bir bakan bir daha bakıyor. üstelik hiçbir modifiye olmadan!!! sedan aynı havayı vermiyor. ama bence sedanda muhteşem gidiyor focusa.. ama ben yinede HB derim. herkese hayırlı yolculuklar !!!!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.